Olet parempi deittailussa yli 40-vuotiaana, tässä syyt miksi

Yli 40-vuotiaana elämä on parempaa, myös seurustelu on helpompaa kun tuntee itsensä paremmin.

Yli 40-vuotiaana elämä on parempaa, myös seurustelu on helpompaa kun tuntee itsensä paremmin.

Yli 40-vuotiaalla ihmisellä on kerääntynyt jo elämänkokemusta sen verran, että ihan pienet vastoinkäymiset eivät enää hetkauta. Keräsimme syitä siihen miksi deittailu on parempaa lähestyessäsi keski-ikää.

Tiedät mitä haluat

Olet saanut jo sen verran kokemusta muiden ihmisten kanssa toimimisesta ja kenties myös yhdessä elämisestä että tiedät ainakin sen mikä ei toimi, luultavasti myös sen mitä itse haluat. Tiedät mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä ja millä asioilla ei ole merkitystä suhteen onnistumisen kannalta.

Tarvitsetko vaikka omaa aikaa joka päivä, vai riittääkö joku harrastus kerran viikossa? Onko sinulle tärkeää soittaa joka päivä jos olette erossa, vai ei? Kun tietää mitä haluaa, voi niistä toiveista kertoa paremmin kumppanille, ja se taas aiheuttaa vähemmän riitoja.

Ei enää paniikkia lapsista

Joko sinulla, kumppanillasi on lapsia, tai sitten ei ole. Uusien lasten hankinta ei ole useimmille enää hirvittävän ajankohtainen, eikä suhteesi tule kaatumaan sen vuoksi että olette tästä periaatteellisesta asiasta kenties erimielisiä.

Kärsivällisyys

Ikä kasvattaa kärsivällisyyttä paremmin kuin kymmenen joogakurssia putkeen. Kun olet kärsivällisempi, jaksat ottaa parisuhteessa pienet kinat ja eroavaisuudet olankohautuksella vastaan, etkä polta pinnaasi jokaisesta lattialla lojuvasta yksinäisestä sukasta.

Et enää ylianalysoi jokaista pientä tekstiviestin sivulausetta

Nuorempana sitä saattoi väärästä sanasta saada aikaan valtavan riidan, kun vähän tahallaankin kun joskus tulkitsi toista väärin ja liioitteli. Ei moista enää oikeasti aikuistuttuaan jaksa lainkaan, vaan sitä antaa pienen naljailun tai ärsyttävyyden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Tiedät omat puutteesi ja vahvuutesi

Kun itsetunto ei ole vielä kehittynyt niin huippuunsa nuorempana, voi silloin olla myös vaikeaa nähdä omia puutteitaan, esimerkiksi parisuhteen kannalta tärkeissä asioissa kuten kärsivällisyydessä, kompromissien tekemisen taidossa ja kuuntelemisessa.

Yli 40-vuotiaana tiedät myös omat vahvuutesi ja tästä on paljon apua parisuhteen arjessa. Jos sinä olet vaikka perheen taloudenhoidossa hyvä, miksi toisen pitäisi tehdä sitä lainkaan? Kotitöiden ja vastuiden jakaminen on ylipäätään sutjakampaa.

Mitä vielä odotat?  Löydä se oikea nettitreffeistä jo tänään, luo profiili ja aloita deittailu!

Kesäterveisin,

Heli E-kontakti.fistä

(Visited 3 497 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

  1. Päätin kokeilla e-kontaktia, josko lähes pinttynyt poikamies vielä löytäisi rakkauden ja elämäni naisen. katsotaan johtaako tämä sitten romanssiin tai mahdollisesti intohimoiseen suhteeseen jne, mutta tärkeintä olisi löytää se oma kulta, kun ihmisen ei ole hyvä olla yksin ja kyllähän se nainen antaa potkua jos on kerinnyt tylsistyä, kun ei ole pahemmin tullut seurusteltua, mutta olen valmis ainakin yrittämään.

    1. Onnea etsintään!