E-kontakti kokemuksia: Eka halaus ja olin myyty

E-kontakti.fissä tavanneiden Katjan ja Alin suhde alkoi puheella koirista. Ensimmäisen halauksen aikana syttyi kunnon kipinä.

E-kontakti.fissä tavanneiden Katjan ja Alin suhde alkoi puheella koirista. Ensimmäisen halauksen aikana syttyi kunnon kipinä.

 

E-kontakti kokemuksistaan kertovien Katjan ja Alin suhde syttyi pitkien puhelinkeskusteluiden avittamana ensimmäisessä halauksessa.

Katja kertoo parin suhteesta:

”Ali lähetteli minulle flirttejä, ja siitä rohkaistuneena rupesimme kirjoittelemaan. Olin aluksi hieman varautunut, koska Ali on minua 10 vuotta vanhempi ja jo kolmen lapsen isä. Mutta koiraharrastus ja koirista jutustelu yhdisti.

Muistan, kun puhuimme ensimmäisen kerran puhelimessa. Viisi ja puoli tuntia! Ei kumpikaan ollut koskaan ennen tuollaista puhelua kerralla puhunut, joten totesimme, että kai meillä juttua piisaa ja olisi kiva nähdäkin. Seuraavana viikonloppuna Ali tuli koiransa kanssa luokseni, ja siitä alkoi meidän varsinainen tarinamme. Eka halaus ja olin myyty!

MS-tautinikaan ei saanut Alia säikähtämään, vaan hän kiinnostui minusta itsestäni. Ja ilmeisimmin tykkääkin aika kovasti. Rakkaudesta olemme puhuneet, mutta mielummin sanomme kuinka kovaa tykkäämme. Olemme nähneet ja kokeneet jo niin paljon hienoa ja uutta yhdessä.

Koska olemme kokeneet huonojakin asioita ja olleet toistemme tukena, tämä kantaa kyllä! Ja Alin lapset ovat minut ottaneet niin hyvin vastaan, että emme uskaltaneet edes kuvitella.

Reissaamme edestakaisin, ja yleisimmin Ali on viikonloput Vaasassa minun luonani. Mutta todellinen tunne molemmilla on se, että tämä on jonkinsortin kohtaloa, ja meillä on niin hyvä olla yhdessä lähellä toisiamme.

Suvut on valloitettu molemmin puolin, ja uusia haasteita uskallamme ottaa koko ajan vastaan. Niinkuin viime syksynä, kun uskalsin ensimmäistä kertaa elämässäni (ja pääsin!) moottoripyörän kyytiin, ja samalla reissulla viikonlopuksi metsään ja puolijoukkueteltta-majoitukseen! Alin kanssa uskallan, vaikka olenkin liikuntarajoitteinen.

Luottamus on molemminpuolista ja suurta. Lyhyehkön taipaleemme aikana on tapahtunut paljon tärkeää. Kaikenlaista saattaa vielä tapahtua, mutta ne tulee kun on tullakseen. Ei ole kiire, vaan me todellakin nautimme ja olemme onnellisia toisistamme!”

Lue lisää E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

(Visited 4 557 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*