Huumoripitoinen treffi-ilmoitus: Toimiiko se?

Toimiiko treffi-ilmoitus, jonka kantava voima on huumori?

Huumoripitoinen treffi-ilmoitus voi erottua joukosta, mutta vitsailu on oma taiteenlajinsa nettideitissäkin.

Aina silloin tällöin törmää treffisivuilla profiileihin, jotka on kirjoitettu kieli poskessa ja itseä verrataan niissä vaikkapa autoon, laivaan tai kännykkään. Mutta toimiiko tällainen treffi-ilmoitus?

Deitti-ilmoituksen laatiminen on oma tieteen lajinsa, tärkeintä siinä on vilauttaa jotain persoonallisuudestaan. Erittäin huumoripitoinen treffi-ilmoitus voi tietenkin toimia joillekin käyttäjille hyvinkin, onhan kaikissa kyselyissä huumorintaju yksi tärkeimmistä asioista joita tulevalta kumppanilta haetaan!

”Ruostetta helmassa”

Herkästi kuitenkin vitsikäs treffi-ilmoitus saattaa mennä ”yli hilseen” ja hieman kääntyä itseään vastaankin. Jos itseään veneeseen vertaava nainen kertoo ”navigoivansa elämän ristiaallokossa” on se vielä oikein persoonallista ja mukavaa, mutta ”koneen huolto keulasta perään” voi olla jo hieman liian kaksimielistä joillekin.

Yksi mies taas kirjoitti itsestään autovertauksin ja ilmoitti lopussa ikäänsä viitaten että ”hieman on ruostetta helmassa”. En tiedä teistä, mutta itselle tuosta tuli nyt hieman hassu mielleyhtymä 😀

Profiiliteksti nettideittisivustolla

Ihan kaikkein ensimmäiset asiat, joihin toinen kiinnittää huomiota profiilissasi ovat kuva, ikä ja paikkakunta. Kun mietitään viestin lähettämistä, nousee teksti tärkeään osaan. Sen tulisi siis olla kiva kuvaus sinusta jossa saat väläyttää persoonaasi.

Lisää vinkkejä oivan profiilitekstin kirjoitukseen saat blogimme kirjoituksista:

Näin korostat persoonallisuuttasi nettideittiprofiilissa

Eikö seuraa löydy? Tarkista nämä asiat nettideittiprofiilissasi

Pahimmat virheet nettideittailussa, vältä näitä!

Mitä mieltä te olette, toimiiko tällainen hauska teksti nettideitti-ilmoituksessa? Voit jättää mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään!

Deittailuterveisin,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 9 054 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*