Seuraa nettideitistä: vältä näitä pahimpia virheitä!

Älä tee näitä virheitä, jos mielit löytää seuraa netistä.

Älä tee näitä virheitä, jos mielit löytää seuraa nettideitistä.

Muutamia asioita kannattaa vältellä, jos haluaa löytää netissä treffailessa seuraa nopeasti ja helposti.

Liioittelu ja valehtelu pois käytöstä

Hyvä profiiliteksti on tietenkin kirjoitettu hieman pilke silmäkulmassa, rennolla otteella ja persoonallisuutta kuvastaen. Jos seuraa etsitään tositarkoituksella, tulee muutama asia ottaa huomioon.

Vaikka on hyvä asia tuoda esiin omia parhaita puoliaan, ei liioittelu toimi. Leikkimielisesti voi kertoa tietenkin tekevänsä Pohjois-Suomen parhaat hirvipaistit, mutta se että liioittelet omistuksia, taitoja tai siviilisäätyäsi, puraisee sinua kyllä pian takamukseen. Jos elät vaikkapa asumuserossa aviopuolisostasi ja sanot olevasi sinkku, antaa se erikoisen kuvan sinun luotettavuudestasi.

Iän valehtelusta jää tietenkin ensimmäisenä kiinni. Olen joskus kuulut selityksen, että ”laitoin ikäni 10 vuotta nuoremmaksi koska olen 10 vuotta nuorempi”. Älä käytä tätä. Rehelliseltä pohjalta seuraa hakeva löytää todennäköisesti paremman parisuhteen.

Kattava profiili tuo parhaan tuloksen

Profiili, jossa kuvauksessa kerrotaan että “kysymällä kerron lisää”, ei toimi erityisen hyvin. Jos mielit saada seuraa tosissasi, profiilitekstiin kannattaa panostaa. Kerro itsestäsi profiilissa vähintään neljällä viidellä lauseella, josta saa jo jotain kuvaa sinun persoonastasi. Kun kerrot enemmän itsestäsi, pystyy myös vastapuoli helpommin tarttumaan profiiliisi ”kiinni” ja lähettämään sinulle viestin.

Jos et halua käyttää profiilissasi valokuvaa ja pelkäät tekstin paljastavan sinut, mieti kuitenkin mitä asioita voit kertoa itsestäsi jotta toinen osapuoli saa käsityksen sinusta.

Esimerkiksi ”Pidän italialaisesta ruoasta, ja erilaiset pastaruoat ovat bravuureitani” tai ”Nuorempana tuli luukutettua paljon rokkiakin, mutta nykyään lempimusiikkiani on suomalainen iskelmä” eivät kuulosta liian paljastavilta, eihän? Tällaiset tiedonjyväset voivat kuitenkin olla se ratkaiseva asia jonka vuoksi joku ottaa sinuun yhteyttä.

Treffiprofiili tehokkaammaksi näillä vinkeillä -jutusta saat hyviä vinkkejä siihen mitä profiilissa kannattaa ottaa huomioon.

Ylenpalttinen innokkuus kostautuu

Liika innokkuus, toisen profiilissa vierailu useita kertoja päivässä tai se, että lähetät jokaiseen viestiin pari kolme vastausta ennen kuin toinen ehtii vastata ensimmäiseen, kertoo sellaisesta yli-innokkuudesta josta moni ei pidä. Vaikka hakisitkin seuraa tosissasi, yritä olla ahdistamatta toista heti kättelyssä.

Anna siis asioiden kulkea omalla painollaan eteenpäin, äläkä varsinkaan painosta ketään.

Älä odota tulevasi löydetyksi, etsi itse!

Älä oleta, että nettideittisivustolla sinun profiilisi herättää varmasti niiden ihmisten kiinnostuksen joista itse olet kiinnostunut. Hae itse aktiivisesti seuraa käyttämällä hyväksesi esimerkiksi harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita listaavia Tarkennettu haku -ominaisuuksia.

Nettideittisivusto on täysin sekahaku: myös nainen saa lähestyä ja ehdottaa ”tanssiinlähtöä”!

Kirjaudu sisään ja kokeile Tarkennettua hakua E-kontakti.fi-sivustolla.

Tuoreet valokuvat luovat luottamusta

Jos jo valokuvasi värisävyistä ja hiustyyleistä huomaa, että kuvan ottamisesta on enemmän kuin 5 vuotta aikaa, ei se herätä vastapuolessa suurtakaan luottamusta.

Pyri aina käyttämään tuoreita valokuvia profiilissasi, valokuva-albumissasi voit sitten julkaista myös vanhempia kuvia niin halutessasi.

10 vinkkiä hyvään profiilikuvaan -juttumme antaa vinkkejä hyvän profiilikuvan valintaan.

Älä sahaa itseäsi jalkaan, vaan vastaa ystävällisesti

Ystävällinen vastaus jokaiseen viestiin, jonka saat, nettideittisivustolla on hyvä etiketti. Vastaa ystävällisesti myös niille ihmisille, jotka joko torjuvat sinut tai joista et ole kiinnostunut.

Jos jätät vastaamatta tai vastaat ikävällä tavalla, ei kyseinen jäsen varmasti innostu nettideittailusta hirveästi eikä hän suosittele seuranlöytämistapaa kavereilleenkaan. Positiivisella ja ystävällisellä käytöksellä saadaan aikaan positiivisuutta ja ystävällistä käytöstä!

Ystävällisin terveisin,

Heli E-kontakti.fistä

PS. TIESITKÖ? E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen nettideittipalvelu, meillä on suomalaisesta työstä tunnuksena Avainlippu. Asiakaspalvelumme toimii 365 päivänä vuodessa, suomeksi tietekin. 

(Visited 12 191 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

11 kommenttia:

 1. Mä ollu jo mont vuot sitte E -kontakti siivuilla näytteli

 2. Olen aina käyttäytynyt asiallisesti ja ystävällisesti muita kohtaan. Valitettavasti monella taitaa olla niin huono itsetunto, että loukkaantuvat jos ei toista kiinnosta. Voisivat miettiä sitä, ettei hekään kiinnostu jokaisesta joka tulee vastaan….

 3. Hei,

  minulla vaihtuu koko tietokone sekä sähköpostiosoite (koko taloyhtiössä). Olen nyt ilmoittanut, että irtisanoudun kokonaan pois palstaltanne, sillä niin suuria muutoksia on tulossa.
  Kysymykseni kuuluukin: voinko aloittaa alusta kesällä kun kaikki tarvittava (kuvat ym) ovat kunnossa? Kiitos vastauksestanne.

  Antero Maunula

  1. Hei Antero, meillä jäsenyyden voi laitata ”jäähylle” haluamakseen aikaa. Ilmoita asiasta asiakaspalveluumme info@e-kontakti.fi niin hoidamme asian kanssasi kuntoon.

   t: Heli E-kontakti.fistä

 4. En uskalla tehdä kuvallista profiilia E-kontaktiin. Pelkään, että kuvani julkaistaan sivujenne mainoskuviin. Sitä en salli.

  1. Hei,

   me käytämme etusivullamme ja mainonnassa vain kasvoja, jotka ovat antaneet luvan markkinointikäyttöön.

   Eri käyttölupia on kaksi, toinen etusivulle ja toinen bannereihin. Nämä löytyvät Asetukset-sivuilta. Jos sinulla ei ole täppää näissä kohdissa, kuvasi ei voi mitenkään päätyä mainoksiimme tai etusivulle. Voit siis huoletta lisätä kuvan profiiliisi.

   t: Heli E-kontakti.fistä

 5. Eipä toimi tämä salasana hukkui. tuu uutta mulle vaikka tilasin?? Rahat meni ei palvelua???? Erikoista sanoisin…

  1. Hei Twero. Uuden salasanan voit luoda itsellesi etusivultamme kohdasta ”Unohdtuiko salasana”.

   Jos et löydä kohtaa tai onnistu hankkeessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@e-kontakti.fi.

   Olethan myös tarkistanut roskapostikansiosi, salasananvaihtolinkki on voinut eksyä sinne.

   t: Heli E-kontakti.fistä

 6. Hyvät ohjeet ja etikettisäännöt,jotka jokaisen pitäisi ymmärtää.Valitettavasti aika usein törmää sellaisiin ihmisiin,jotka eivät näitä ohjeita noudata.

 7. Hei

  Liittyisin E-kontaktiin, mutta minua hirvittää se, että saattaisitte julkaista kuvani muuallakin. (En halua päätyä kaiken kansan katseltavaksi Ilta-Sanomien sivuille.) Ovatko mainoksiin päätyneet ihmiset antaneet mainontaan suostumuksensa, vai oletteko muitta mutkitta ottaneet heidän kuvansa omaan käyttöönne?

  1. Moikka,
   Emme ikinä julkaise asiakkaidemme kuvia ilman heidän lupaansa. Käytämme mainononnassamme vain erikseen siihen luvan antaneiden kuvia. Voit siis huoletta liittyä jäseneksi, turvallisuus ja käyttäjiemme yksityisyys ovat meille avainasioita!
   Deittailuterveisin,
   E-kontakti