Seuraa helposti: Näin E-kontakti.fin Match-hakukone toimii

E-kontakti.fin Match-hakone löytää ne jäsenet, joihin et välttämättä muuten kiinnittäisi huomiota.

E-kontakti.fin Match-hakone löytää ne jäsenet, joihin et välttämättä muuten kiinnittäisi huomiota.

E-kontakti.fin Plusjäsenyyden ostamalla saat käyttöösi käteviä ominaisuuksia, joista Match-hakukone on tehty helpottamaan useille henkilöille samanaikaista viestien lähettämistä.

Match-hakukone löytää automaattisesti jäseniä, jotka sopivat juuri sinulle! Tee valinnat sivuilla, valitse sinulle tärkeät mielenkiinnonkohteet ja harrastukset, kirjoita viesti kenttään ja pistä hakukone töihin painamalla Lähetä-nappia.

Hakukone löytyy Pluspaketin ostaneilta jäseniltä sivuston vasemmasta valikosta.
Sivulla valitset ensin kiinnostuksen kohteet vapaa-ajan harrastuksista, musiikista ja urheilun saralta. Rajaa, minkä ikäistä kumppania olet etsimässä ja mistä päin Suomea.

Huomaa kuitenkin, että mitä tarkemmin rajaat valintaa, sitä vähemmän jäseniä hakusi löytää. Myös ikähaarukkaa kannattaa miettiä ettei se ole liian pieni, suosittelemme vähintään 10 vuoden ikähaarukkaa.

Kohdista viestisi eri harrasteryhmille

Mutta jos hakusi on vaikkapa tanssia harrastava ja politiikasta kiinnostunut nainen Keski-Suomesta iältään 35–50 vuotta, saisit tällä hetkellä 162 profiilia kiinni. Sama haku, jossa politiikka on vaihdettu kiinnostukseksi luontoon, saisit viestin pistettyä 305 profiilille.

Vähintäänkin kone löytää kymmeniä matcheja per haku, mutta huomioi että jos kuitenkin valitset että viesti lähtee vain ihmisille, jotka ovat luoneet profiilinsa viikon tai kuukauden sisään, juuri haluamiasi profiileita ei välttämättä löydy niin paljon.
Kannattaa myös lähettää pari erilaista viestiä, erilaisille hauille. Kohdista esimerkiksi viestisi erikseen tanssista pitäville jäsenille ja vaikkapa kalastusta harrastaville.

Useat kirjoittavat myös viestiin, että viesti on lähetetty Match-hakukoneen kautta.

Pluspaketti helpottaa deittailua

Plusjäsenyyteen kuuluu myös muita oivia ominaisuuksia, joista suosituin on ”näkymättömänä” surffailu: tällöin voit siis vierailla toisten jäsenien profiileissa ilman että käynnistäsi jää jälkeä heidän Vierailijat-listalleen. Yksityisen surffauksen voi aktivoida päälle Asetukset-sivulla.
Useat käyttävät myös viestien ja vierailijoiden suodatusta. Postilaatikossa voit valita yläreunasta suodatuksen päälle niin että näet vain viestit, jotka ovat tulleet ihmisiltä jonka ikäistä kumppania sinä etsit. Tuota ikähaarukkaa voit muutoin hallita Asetukset-sivulla kohdassa Ennakkovalinta.

Pluspaketilla saat myös 15 kappaletta Parrasvaloviestejä kuukautta kohti. Parrasvalot näkyvät vain niille ihmisille joita, jotka etsivät juuri sinun ikäistäsi ihmistä. Pluspakettilaisena voit lisäksi rakentaa jopa viisi erilaista kuva-albumia joissa jokaisessa saa olla 30 kuvaa.

Iloisin nettitreffiterveisin,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 2 265 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*