Mies, älä lähesty naisia näin nettideitissä!

Mies, älä tee näitä virheitä kun viestittelet naisille.

Mies, älä tee näitä virheitä kun viestittelet naisille.

Sinänsä mukava viestisi voi mennä täysin ohi jos siinä ei ole mitään tarttumapintaa tai teet olettamuksia toisen mielihaluista.

”Hei, mitä kuuluu?”

Muista, että naisia kiinnostaa tietää jotain sinusta. Huomenta, mitäpä sinne aamuun kuuluu? -tyyppinen viesti on tietenkin ihan kiva, mutta tuohon tuntuu hieman hömelöltä vastata, jos tarkistaakin viestikansion vasta illalla. Et myöskään avaa omaa elämääsi millään tavalla. Jos vielä profiilissa ei ole profiilikuvaa, ja profiiliteksti on luokkaa ”Mies etsii naista Keski-Suomesta”, voitko syyttääkään naista jos hän ei sinulle tuohon heittoon vastaa?

Jotkut myös valittavat että naiset vain vastaavat viesteissä oleviin kysymyksiin eivätkä kysy takaisin tai kysy mitään sinulta. Vastaa itse omiin kysymyksiisi, tai älä kysy, vaan kerro omasta elämästäsi.

”Sovimme hyvin yhteen”

Erään yhdysvaltalaisen sosiologin mukaan nettideitissä ei naisia pitäisi koskaan lähestyä lauseella ”sovimme hyvin yhteen profiiliemme perusteella”.

Juttu perustuu siihen, että tuollainen ilmoitus voi vaikuttaa ylimieliseltä ja antaa väärän kuvan sinusta naiselle. Nainen haluaa myös itse päättää, oletko todella sopiva vai et. Vaikka esimerkiksi asuinpaikkakunta ja harrastukset menevätkin yhteen, voi toiselle kynnyskysymys olla tupakointi tai alkoholinkäyttö.

Onhan tässä teoriassa järkeäkin kun sitä mietti: mukavampaahan se on itse saada päätellä, oletko sinä minulle sopiva ilman mitään ennakko-odotelmaa.

”Oletpa tosi kaunis”

Jotkut naiset eivät suhtaudu hirveän hyvin siihen, että ainoa sisältö viestissä on vain ulkonäköön liittyvä.Toki naisia on mukava kehua nettideitissä, mutta tuollaiseen lyhyeen viestiin ei nainen myöskään voi vastata muuta kuin ”kiitos”.

Jos haluat kehua naisen ulkonäköä, lue huolellisesti naisen profiilin kaikki kohdat ja keksi myös muuta kirjoitettavaa.

Summa summarum, lähesty naisia näin:

 1. Lähetä useamman lauseen mittaisia viestejä, joissa kerrot jotain itsestäsi
 2. Mieti mitä lähetät jokaiselle ihmiselle erikseen
 3. Jos haluat lähettää lyhyitä tervehdysviestejä, panosta siihen että oma profiilisi on kunnossa niin ,että sieltä löytyy sinusta pitkä esittely sekä profiilikuva.

Mukavaa nettideittailusyksyn alkua kaikille, olkoon onni myötä!

Heli E-kontakti.fistä

 

 

(Visited 13 492 times, 3 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

3 kommenttia:

 1. Luin vinkkinne huonoimmat viestit jayhteyden otot.Miksi itse käytätte nimenomaan näitä tyhmiä lyhyitä viesti blogia,kun voitte antaa 5 tai n10 oma-sanaista viestiä esim. 160 kirjainta.Eikä niin kuten teillä itsellä on hei mitä kuuluu tai pidätkö enempi suudelmista kuin haleista…nämä ne vasta tyhmiä onkin ja tämä me sopisimme hyvin yhteen…korjatkaa ensin oma pesä,kui lähdette neuvomaan omilla virheillänne.Jokainen ihminen on yksilöllinen ja samat sanat ei tehoa kaikkiin eikä niitä edes voi käyttää….Sitten yksi ja tärkeä neuvo…Otakkaa käyttöön reilusti avauskuukausi eli tutustumisjakso viikko 10 € ja kuukausi 20 € jatkokuukaudet 30 € kuukausi kerrallaan ja nämä 3 – 6 kk paketit hitoille tai sitten todella edullisiksi esim.6 kk paketti 60 €.Nykyiset pakettinne liian kalliita tuloksiin nähden.Sitten ehkä tärkein ,kun haku suunnataan esim.Itä-Suomeen ei lähetetä ehdokkaita Lapista tai Turusta ,koska tämä on aivan turhaa ja kaikki haut kuvapakko tai ei sivustoille tämä on oikeudenmukaista ja tasapolista.Nyt siellä kuvattomat hääräilee ja hupsista vihdoin kuva ja minkä näköinen …kuvat myös ajankohtaisia ei 1 vuotta vanhempi.Nytkin on yli 5 vuotta vanhoja kuvia houkuttimina ja se on väärin…Kaikki samalle lähtöviivalle ja kasvot esiin heti…KIITOS…

  1. Hei,

   haku-toiminnolla voi etsiä sinkkuja juuri sieltä päin Suomea kuin itse haluaa.

   Etusivulla näytämme sinulla sinkkuja ympäri Suomen, olemme parantamassa tätä ominaisuutta niin että voit valita nekin sinkut tulemaan itseäsi lähempää.

   Viisi vuotta vanhoja kuvia emme käytä houkuttimena missään, jos joku ihminen on olut asiakkaamme 5 vuotta ja pitänyt samaa kuvaa ja on edelleen aktiivinen sivustolla, voi toki hänen kuvansa vielä näkyä sinulle jos tämä kumppaniehdokas sopii ikähakuusi.

   Kiitos paljon palautteestasi,

   terveisin Heli E-kontakti.fistä

 2. Päivitysilmoitus: Kuinka iskeä nainen? 10 vinkkiä | E-kontakti.fi Blogi