Kuinka iskeä nainen? 10 vinkkiä

Kuinka iskeä nainen? Katso 10 parasta vinkkiä!

Kuinka iskeä nainen? Tämä kysymys tuntuu askarruttavan monia miehiä. E-kontakti.fi listasi parhaat vinkit!

Kumppanin löytäminen on asia, joka askarruttaa ihmisiä vuodesta toiseen. Yksi suomalaisten eniten internetin hakukoneista hakema asia onkin juuri ikiaikainen kysymys ”Kuinka iskeä nainen?”.

En varmasti pysty vastaamaan tuohon aivan sataprosenttisen kattavasti, mutta voin toki naisena ja tämän seuranhakualan tuntijana antaa parhaat vinkkini siitä, kuinka iskeä nainen nettideittisivustolla.

Jos siis mietit, kuinka iskeä nainen, aloita näistä:

 1. Hae tehokkaasti
 2. Räätälöi hyvä ensiviesti
 3. Kuva esiin
 4. Älä ahdistele tapaamisella tai omilla yhteystiedoillasi
 5. Kärsivällisyys
 6. Kirjoita keskipitkiä viestejä
 7. Kysy ja vastaa
 8. Flirttaile, mutta pidä seksikortti piilossa
 9. Kivat ensitreffit
 10. Treffien jälkihoito tyylikkäästi

Antakaas kun laajennan hieman…

 1. Hae ehdottomasti naisia aina tarkennetulla haulla, silloin saat mukaan ne itsellesi tärkeimmät määreet, on se sitten musiikkimaku, tupakointi, harrastus, urheilulaji tai vastaava. Saat huomattavasti paljon paremman valikoiman naisia jotka voisivat sopia sinulle.
 1. Muista hyödyntää näitä asioita viestissäsi, voit nimenomaan korostaa vaikkapa että pidät itsekin rockista tai vaikkapa uimisesta. Älä kuitenkaan kirjoita viestiin, että vain tämän yhden ominaisuuden perusteella sopisitte yhteen. Lue, miksi tuota ei kannata kirjata viestiin: Mies, älä lähesty naista näin nettideitissä! Muista, että hyvän ensivaikutelman jälkeen on huomattavasti helpompi iskeä nainen.
 1. Kuva on tärkein asia nettideittipalstalla, sen avulla pääset esiin myös uutiskirjeissä ja palvelussa etusivulla. Jos et halua kuvaa profiiliin, laita se lukittuun albumiin, jonka avaimen voit antaa toiselle jäsenelle. Katso myös: Mies, tällainen profiilikuva parantaa deittimahdollisuuksiasi.
 1. Aloitusviesti, jossa on A) kutsu mökille, B) oma puhelinnumero ja C) oma sähköpostiosoite, ei toimi. Tällaisia viestejä viuhuu E-kontakti.fissäkin todella paljon, eivätkä ne todellakaan ole oikea keino iskeä nainen. Ota hetki aikaa ja räätälöi jotain mielenkiintoisempaa lähetettävää toiselle sinkulle seuranhakusivustolla. Kerro vaikka itsestäsi: älä niitä asioita, joita profiilissasi lukee, vaan esimerkiksi miksi juuri tämä nainen herätti mielenkiintosi.
 1. Seuranhaku netistä ei ole hätäilijän hommaa, on tutkittu että yhden hyvän deitin saamiseksi on deittailtava noin 7 tuntia viikossa eli tuntia päivässä. Jos aikomuksesi on tosissaan iskeä nainen, on haettava, flirttailtava, luettava ja lähetettävä viestejä.
 1. On tutkittu, että naisen olisi hyvä kirjoittaa ainakin 3-4 lauseen mittaisia viestejä. Miehen taas tulee kirjoittaa 6-7 lauseen vastauksia saadakseen parhaan tuloksen aikaan nettideitissä.
 1. Aivan kuten tosielämässäkin, on nettideittisivustollakin todella tylsää jos vain toinen kysyy kysymyksiä tai puhuu itsestään. Ole aidosti kiinnostunut toisesta, kysy kysymyksiä ja kerro itse vastaus omaan kysymykseesi saadaksesi juttua eteenpäin. Ole itsevarma äläkä lyttää itseäsi tai tekemisiäsi. Jos koulutustaustaa löytyy, kirjaa se profiiliisi, se nimittäin naisia houkuttaa.
 1. Seksi on nettideittipalstalla aina hieman kinkkinen juttu. Joskus löytyy nainen, joka innokkaasti lähtee mukaan rohkeampaan flirttailuun, mutta useimmiten vastausta ei tule tai tulee hyvin torjuva vastaus. Seksikäs flirttailu on myös melkoisen vaikeaa tekstimuodossa, ja siitä saattaa enemminkin tulla melkoisen hassu kuva sinusta ihmisenä. Lue myös, kuinka puhua seksistä treffipalstalla.
 1. Kuuntele naista tavatessanne. Hyvä kuuntelija on kultaakin kalliimpi, mutta älä tokikaan ole minään tuppisuuna itse. Itse suosittelen ensitreffejä esimerkiksi kävelylenkille: paljon rennompaa kuin kahvilla istuminen. Toinen kiva vaihtoehto on joku kiva baari, ei mikään räkälä eikä yökerho. Jos tuntuu, että jännitys voi aiheuttaa epämieluisia hiljaisuuksia, puheenaihevinkkejä ensitreffeille.
 1. Älä usko amerikkalaisten elokuvien ”kolmen päivän sääntöön”. Jos olet kiinnostunut naisesta, ota häneen yhteyttä heti seuraavana päivänä. Viesti voi olla hyvin lyhyt eikä siinä tarvitse ehdottaa mitään konkreettista, vaan voit vaan kiittää hauskasta seurasta ja toivottaa mukavaa päivää. Vastauksesta päätellen voit sitten sopia seuraavan tapaamisen jo viikon sisään.

Onnea naisten iskemiseen 😀

Terveisin Heli E-kontakti.fistä

 

(Visited 45 546 times, 3 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

4 kommenttia:

 1. Miehen näkökulmasta:

  1. Kyllä.
  2. Kyllä.
  3. Kuva on kaksiteräinen miekka. Osa vastaa kuvan vuoksi, osa jättää vastaamatta kuvan vuoksi. Pelkkää kuvaa tuijottavat voivat (minun mielestäni) siirtyä vaikka Tinderiin.
  4. Kyllä. Yhteystietoja tyrkyttävä viestii olevansa epätoivoinen.
  5. Tätä ei voi kylliksi korostaa. Kuitenkin tuloksia pitää tulla järkevässä ajassa, eli jos keskustelu jatkuu esim. pari viikkoa ilman että saat puhelinnumeroa tai pääset treffeille, unohda nainen ja siirry suosiolla seuraavaan.
  6. Riippuu vastaanottajasta. Omalla kohdallani huomaan hyvin nopeasti jos nainen ei nauti/osaa viestä kirjallisesti. Lisäksi pelkkä kirjoitusasu kertoo paljon yleissivistyksestä ja koulutustaustasta.
  7. Kts. edellinen.
  8. Pienet kaksimielisyydet tai hienovarainen vihjailu toimivat parhaiten. Suorat ehdotukset tai alastonkuvien lähetteleminen karkoittavat 99,5% naisista. (Jälkimmäinen on arkijärkeä, ei perustu omakohtaiseen kokemukseen.)
  9. Kahvittelu (julkisessa kahvilassa) on hyvä ja edullinen vaihtoehto. Bonuksena paikalta voi poistua hyvin nopeasti, jos deitti osoittautuu katastrofiksi.
  10. Kyllä. Jos deitti oli hyvä, kiittäminen on vähintä mitä voi tehdä. Toisaalta jos deitti ei vastaa kahteen (järkevän aikavälin jälkeen lähetettyyn, esim. perättäiset päivät) viestiin, hän ei ole kiinnostunut ja uuden naisen etsiminen on kohdallaan. Edelleen jos deitti osoittautui katastrofiksi, voi ilmoittaa ”kiitos treffeistä, mutta et ole minun tyyppiseni kumppani, onnea etsintään” jne.

  1. Kiitos paljon hyvästä koosteesta. Mielettömän hyviä pointteja miehen näkökulmasta!

   t: Heli E-kontakti.fistä

 2. Toivottavasti toimii hyvin ja löydän hyvän kumppanin itselleni

 3. Kohta 10 on mielestäni väärä ohje ”voit vaan kiittää hauskasta seurasta ja toivottaa mukavaa päivää”.
  Tällöin jää helposti että kiitos vaan ja tämä oli tässä! Monet kerrat molemmin suuntaisesti koettu tämä.