Seuraa netistä: Tällä yksinkertaisella kikalla saat enemmän viestejä

Niin E-kontakti.fissä kuin muissakin nettideittipalveluissa on havaittu sama asia: mitä täydempi profiilisi on, sitä enemmän saat viestejä. Siis mitä huolellisemmin olet täydentänyt profiilisi eri yksityiskohdat, se auttaa toista tutustumaan helpommin sinuun ja ottamaan yhteyttä.

Hieman siis oman profiliin vuoksi kannattaa nähdä vaivaa. Kun profiilissasi on enemmän sisältöä, on siinä käytännössä enemmän tarttumapintoja. Näin toisen sinkun on helpompaa ja matalampi kynnys lähteä juttelemaan tai kyselemään sinulta.

E-kontakti.fissä nämä eri asiat joihin voit itse vaikuttaa omalla aktiivisuudellasi ovat esimerkiksi:

Profiilikuva eli kuva kasvoistasi

Kuva-albumi. Laita sinne ainakin kokovartalokuva, kuva sinusta harrastuksiesi parissa, kuvia vaikkapa elinpiiristäsi/lemmikeistäsi/harrastuksistasi. Albumi voi olla lukittu tai avoin kaikille ja sinne mahtuu 30 kuvaa.

Minusta- ja Etsin-tekstit

Älä jätä näitä kohtia tyhjäksi! Äläkä missään nimessä myöskään ala kirjoittaa romaania, älä tosin vain viiden ranskalaisen viivan ominaisuuslistaa.

Muutama lause olisi hyvä saada molempiin aikaan. Keskity itseesi, kertomukset lapsenlapsista ja ex-vaimoista joutavat sitten yksityisviesteihin.

Muista kirjoittaa lyhyitä kappaleita jotta tekstiäsi on myös helppoa lukea, vältä ISOJA KIRJAIMIA, äläkä käytä liikaa tehokeinoja kuten … tai !.

Jos nyt aivot lyövät aivan tyhjää, katso vinkkejä siihen miten tuon tekstin voi saada aikaan tästä jutusta, jossa käyn konkreettisesti kohta kohdalta läpi kuinka tuo teksti luodaan:

Seuraa netistä? Aloita tästä!

Mielenkiinnon kohteet

Muista myös tarkistaa tarkkaan mitä mielenkiinnon kohteita olet merkinnyt itsellesi ja pitävätkö ne vielä paikkaansa. Voit huoletta merkitä useamman kuin yhden asian per kategoria: mitä enemmän niitä on, sitä helpommin löydyt kun muut sinkut käyttävät tarkennettua hakua tai Pluskäyttäjien Match-hakukonetta.

Helpoin tapa löyytää seuraa netistä

Seuraa netistä toki löytyy toki aivan kaikkein helpoiten niin, että olet itse aktiivinen sivustolla ja lähdet aktiivisesti hakemaan tarkennetun haun avulla sitä kumppania. Kuka tietää, mutaman klikkauksen päässä voi odottaa se elämäsi rakkaus <3

Mukavaa ja tehokkaampaa nettideittailua,

Heli E-kontakti.fistä

PS. Muistathan vastata sivun oikeassa kuilussa olevaan kyselyyn ->

(Visited 3 475 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*