Yllätystulos: Tämä on huonoin paikka sopia ensimmäiset treffit!

Paras tapaamispaikka ensitreffeille on E-kontakti.fin sinkkujen mukaan kahvila.

Paras tapaamispaikka ensitreffeille on E-kontakti.fin sinkkujen mukaan kahvila.

E-kontakti.fin lukijat eivät arvosta sitä, että ensimmäiset treffit järjestetään elokuvissa, baarissa tai teatterissa.

Fiksuja lukijoita meillä onkin, eihän siellä elokuvissa tai teatterissa tai konsertissa voi puhua lainkaan joten toiseen ei tutustu. Ensimmäiset treffit kun ovat nimenomaan se hetki, jolloin toisen kanssa voi keskustella kasvotusten!

Itse tuumaisin, että baari on se varmaan luontaisin paikka sopia ne ensimmäiset treffit, jos molempia hieman jännittää ja muutama drinkki voi sitä lieventää, mutta ilahduttavan moni ajattelee, että kävelyretki luonnossa olisi loistava keino tutustua toiseen. Baarissa tapaaminen ei yllättäen kuitenkaan saanut yhden yhtä ääntä kyselyssä!

Mikä on paras paikka järjestää ensimmäiset treffit?

• Kahvila 44 %
• Kävelyretki luonnossa 36 %
• Ruokaravintola 10 %
• Oma koti 8 %
• Elokuvat tai teatteri 2 %
• Baari 0 %

Yllättävää kyselyssä on se että 8 prosenttia vastaajista haluaa tavata ensitreffeillä omassa kodissa. E-kontakti.fi ei missään nimessä suosittele tätä ihan turvallisuussyistä, ensitapaaminen tulisi aina olla julkisella paikalla. Lue lisää turvallisesta deittailusta E-kontakti.fissä täältä.

Lisää vinkkejä ja neuvoja ekoille treffeille löytyy blogistamme:

Näin nettitreffit onnistuvat: Rentoudu ja kuuntele

Näin nopeasti sinkut sopivat treffit nettideittisivustolla

Hiljaisuus treffeillä? Aloita keskustelu näillä vinkeillä!

Deittiterveisin,
Heli E-kontakti.fistä

PS. Vastaathan myös uuteen kyselyymme sivuston oikeassa reunassa, kiitos!

(Visited 9 199 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

3 kommenttia:

  1. Paras paikka ekoille treffeille on baari. Näet heti millainen hän on kännissä ja juoko hän aivan liikaa. viina poistaa pahimmat jännitykset ja kotijatkoille ei todellakaan tartte mennä jos ei luota toiseen.

    1. Ihan hyvä perustelu se on tuokin 😀 Kiitos kommentistasi!

  2. Minun mielestäni paras paikka ensi treffeille on kahvila, ne ovat yleensä aika rauhallisia paikkoja jutella ja yleinen paikka on muutenkin turvallisempi niinkuin aiemmin on mainittu, olen käynyt kahvila treffeillä muutaman kanssa, eräs ei halunnut tavata kahvilassa koska hän ei kuulemma käy koskaan minkäänlaisissa baareissa, kerroin että kotiini en kutsu tuntemattomia, se ”serustelu” tyssäsi siihen, näillä treffeillä yritän olla ystävällinen vaikka huomaan että kemiat ei pelaa, miehet tykkäävät aika usein puhua itsestään ja töistään ja kiireistään, pistää ihmettelemään että miksi ihmeessä he sitten etsivät kumppania jos aikaa seurustelulle ei ole…….tosin se taitaa olla vain tapa kertoa etten kiinnosta heitä, kehonkieli treffeillä kertoo myös paljon, niinkuin em. tekstistä arvaatte niin kumppania en ole vielä löytänyt mutta jatkan etsimistä!