Naiset etsivät seuraa nettideitistä, mutta miksi he eivät tee aloitetta?

COLOURBOX9996424

Nettideittailu ympäri maailmaa noudattaa hyvin samantapaisia vanhentuneita säännöstöjä, jotka eivät enää välttämättä päde ”normaalielämän” puolella. Naiset etsivät seuraa siinä missä miehetkin, mutta tekevät harvemmin aloitteen deittipalvelussa.

Kun naiset etsivät seuraa netistä, tulevat vanhat sukupuoliroolit peliin aivan eri tavalla kuin tosielämässä. Jos oikeasti naiset flirttailevat aivan kuin miehetkin, netissä juttu taantuu nopeasti siihen, että naiset nököttävät aloillaan ja odottavat miesten viestejä. Olenkin monta kertaa kuvannut, että nettideittailu on kuin tanssilavalla käynti, mutta kyseessä ei ole miesten tai naisten haku, vaan sekahaku!

Flirttiviestit suositumpaa miehillä

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan jopa liki 95 prosenttia keskustelunavauksista netin deittipalveluissa tapahtuu miehen aloitteesta!

Tätä tukee myös E-kontakti.fin tilastot, jotka paljastavat että vaikka naiset loppujen lopuksi lähettävät liki yhtä paljon viestejä kuin miehet, eivät he lähetä yleensä keskustelua avaavia flirttiviestejä yhtään samalla tavalla. Naiset etsivät siis keskusteluseuraa yhtä aktiivisesti kuin miehet. Flirttiviestejäkin miehet kuitenkin lähettävät jopa kolme kertaa innokkaammin kuin naiset! Myös Ensimmäinen askel -viestit, joita voi lähettää 5 kpl päivässä myös jäsen jolla ei ole maksukautta voimassa, ovat enemmän miesten kuin naisten suosiossa.

Tilastot tasaantuvat taas profiilikuvapyynnöissä, myös naisille on hyvin tärkeää nähdä keskustelukumppanin profiilikuva sivustolla ennen kuin juttelu alkaa.

Jos sinulla ei ole profiilikuvaa, lisää se nyt. Se on yksinkertaisesti yksittäisistä asioista kaikkein tärkein asia nettitreffailussa, lue lisää hyvästä profiilikuvasta blogistamme 10 vinkkiä profiilikuvaan.

Nettideittailuterveisin,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 3 952 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

4 kommenttia:

 1. Otsikko kysyy huomiota herättävästi ”Miksi nainen ei tee keskustelualoitetta nettideitissä?”

  Tekstissä kuitenkin vain todetaan että miehet tekevät suurimman osan aloitteista.
  Olipa tyhjänpäiväinen kirjoitus. Kaikki nettideiteissä roikkujat tietävät että miehet tekevät 99 % aloitteista. Miksi moinen otsikointi?

  1. Hei ja kiitos kommentistasi.

   No tämäpä se on se suuri kysymys että miksi, kuvittelisi että naisillakin olisi kivempaa nettideittisivustolla jos he aktiivisemmin ottaisivat osaa.

   Lisäksihän on selvitetty, että naisen aloitteesta alkava seurustelu johtaa onnellisempaan parisuhteeseen, joten tämäkin puoltaisi sitä että naisten tulisi näin toimia. Minä toki voin vain kannustaa naisia tähän 😀

   t: Heli E-kontakti.fistä

 2. Hei, minulla on toisenlaisia kokemuksia. Olen itse tehnyt aloitteen lähettämällä flirttejä miehille. Ärsyttävää on se, että vaikka mies saattaa vastata, hän ei oma-aloitteisesti tee mitään. Minun pitää lähettää se eka viesti, johon hän sitten vastaa. Eikä hän kysele minulta mitään. Se on turhauttavaa, vaikka mies haluaisi jatkaa viestittelyä. Miksi se kysyminen on niin vaikeaa?

  1. Hei, hyvä kommentti! Keskustelu kantaa hedelmää pidemmälle, jos molemmat ovat kiinnostuneita toisistaan ja haluavat tietää enemmän. Voin vain arvailla, että voisiko siinä olla pientä epävarmuutta mukana? Miettiikö vastaaja, että miellyttääkö hän kysyjää vielä, kun on vastannut näin. Ymmärrän kuitenkin tuskasi, ja kannustan kaikkia kyselemään vastavuoroisesti, ei siitä muuten oikein mitään tahdo tulla. Niin miehen kuin naisenkin täytyy tuntea, että toinen on kiinnostunut tutustumaan häneen.

   T:Margit, E-kontakti