Näin netissä sovitut treffit onnistuvat: Rentoudu ja kuuntele

Treffit ovat mukava, mutta joskus jännittävä tapa tutustua toiseen.

On täysin normaalia, että ensimmäiset treffit jännittävät. Lue vinkit, kuinka tosielämässä tapaaminen onnistuu varmasti!

Ensimmäiset treffit ovat suhteen hurmaavin hetki: todellinen hyppy tuntemattomaan! E-kontakti.fi antaa 10 kultaista vinkkiä netissä tavanneiden ekoille treffeille.

1.      Pura jännitys puhelimessa

Treffit jännittävät suurinta osaa ihmisistä. Jos olette vaihtaneet ajatuksia ennen tapaamistanne vain kirjallisesti, voisi olla tarpeen tavata purkaa jännitystä ennen kuin tapaatte kasvokkain. Voit laittaa päivää ennen sovittua kohtaamistanne toiselle vaikkapa tekstiviestin.

Kerro, että jos treffit jännittävät häntäkin, voisitte vaikka soitella nopeasti, jotta ainakin ääni on tuttu. Tämä purkaa pahimman möykyn rinnastasi ja voit valmistautua deitteihin rennommin mielin. Valitse yllesi lempiasusi äläkä pukeudu kuin juhliin, suosikkivaatteissasi sinulla on itsevarmin olo!

2.      Tapaa julkisella paikalla

Vaikka sinulla olisi muhkea kartano, sovi ensimmäiset treffit jonnekin muualle kuin kotiisi. Tapaa aina deittikumppani julkisella paikalla.

Tämä luo molemminpuolisen luottamuksen: ”Haluan että sinulla on mukava olla kun tapaamme ensi kertaa, enkä siksi kutsu sinua kotiini ensimmäisellä tapaamisellamme”.

3.      Tavatkaa kahvilla, älkää baarissa

Pääsette molemmat ilman suurempia paineita, kun sovitte treffit kahville. Alkoholinnauttimista ei kannata heti treffien alkuun suunnitella, jätä ne rohkaisuryypytkin ottamatta.

Jos yhdessä viettämänne aika jatkuu ja jatkuu, selvitä jo etukäteen minne voisitte mennä syömään tai mikä baari olisi mukava paikka jatkaa illan viettämistä yhdessä.

4.      Kuuntele

Hermostuneisuus näkyy ihmisissä eri tavoin, toiset pulisevat ja toiset menevät hiljaisiksi. Mieti etukäteen kysymyksiä, joihin toisen on vastattava enemmän kuin kyllä tai ei -vastauksella ja pidä huoli, että et ala itse kärsiä puheripulista.

Muista myös deittailun kultainen sääntö: ei puhetta ex-kumppaneista tai epäonnistuneista rakkaustarinoista.

5.      Ulkoilua? Miksipä ei

Jos jommallakummalla on vaikkapa koira, voi olla hyvin luontevaa sopia treffit pienen kävelylenkin puitteissa viikonloppuna. Mukava kävelylenkki tai vaikkapa uimassa käyminen kesällä voivat sopia joillekin hauskoiksi ensideiteiksi.

6.      Taidetta

Jos tiedät, että te molemmat nautitte taiteesta, voi taidenäyttely olla mukavaa tekemistä ensimmäisille deiteille.

Älä kuitenkaan vie kumppania ensimmäisellä kertaa teatteriin, elokuviin, oopperaan tai konserttiin, sillä siellä te ette voi keskustella ja joudutte istumaan vierekkäin tuntikausia puhumatta.

7.      Kurssille tai tapahtumaan

Jos kaupungissasi järjestetään vaikkapa sopivia muutaman tunnin kestoisia viininmaistelukursseja tai kokkikouluja, voisi sekin olla hauska tapa viettää ensimmäiset treffit. Messut, kirppikset, tapahtumat tai vastaavat voivat olla myös hauskoja paikkoja kierrellä yhdessä tutustuessa toiseen.

8.      Älä suunnittele koko päivää

Hyvät treffit kestävät tunnin tai pari. Ensi kerralla ei ole tarkoituskaan viettää koko päivää yhdessä, ellei se sitten luonnollisesti jatku niin. Jos sinulla on suunniteltuna lukuisia erilaisia aktiviteetteja, se saattaa toisesta vaikuttaa hyvin ahdistavalta.

9.      Villejä ja hauskoja ideoita

Jos sinulla on käytettävissä paljon rahaa, on vain tietenkin taivas rajana siinä, mitä hauskaa sinkkujen ensitapaamisella voi tehdä. Mutta kaikenlaista hauskaa voi tehdä toki myös vähällä rahalla.

Mieti hauskoja ja villejä ideoita, mitä sinä itse haluaisit tehdä? Itse tehty piknik puistoon, moottoripyöräretki, vierailu huvipuistoon syömään hattaraa, kiipeilykurssi, retki kylpylään parihierontaan…

10.   Eron hetki

Jos sinulle on täysin selvää, että et halua enää koskaan tavata treffikumppaniasi uudelleen, älä valehtele toiselle. Jos taas tapaaminen on sujunut hyvin, ja tulevaisuudessa väreilee suhteen mahdollisuus, sano suoraan, että haluaisit tavata uudelleenkin.

Liika salamyhkäisyys ja vaikeasti tavoiteltavan esittäminen kapsahtaa usein rajusti omaan nilkkaan, jos et viesti haluistasi tarpeeksi suoraan.

Mikä on sinusta paras tapa viettää ensimmäiset treffit? Kommentoi alle.

Nettideittailuterveisin,

Heli

E-kontakti.fin tuotepäällikkö

 

(Visited 9 484 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*