Kumppanin voi löytää etänäkin – videotreffit avuksi poikkeusaikana

Kotona pysymisen ei tarvitse tarkoittaa rakkauselämän hiljentymistä, sillä ihastus voi alkaa myös videotreffeillä.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi moni pysyttelee nyt kotona ja kohtaamisia muiden ihmisten kanssa on kehotettu välttämään.

Netin deittipalveluissa rakkauden ja juttuseuran etsintä jatkuu, sillä uusia ihmissuhteita voi rakentaa myös digitaalisessa ympäristössä. Keskustelu ja toiseen tutustuminen onnistuu eri viestintäsovellusten kautta, joten rakkauselämälle ei tarvitse heittää hyvästejä.

Videotreffit voi toteuttaa ilmaisella sovelluksella

Suositut treffipaikat, kuten kahvilat ja elokuvateatterit, ovat joutuneet väliaikaisesti sulkemaan ovensa. Videopuhelusovellukset kuitenkin mahdollistavat treffien järjestämisen ilman, että tarvitsee poistua kotoa.

Monet videopuhelusovelluksista ovat ilmaisia. Useat sovellukset ovat todella helppokäyttöisiä, joten kuka tahansa pystyy keskustelemaan muiden kanssa videon välityksellä. Sovelluksia löytyy niin mobiililaitteille kuin tietokoneille.

Whatsapp on monille tuttu viestisovellus, jonka kautta onnistuu helposti myös tavallisten puheluiden sekä videopuheluiden soittaminen. Myös Facebookin Messenger-sovelluksella pystyy ottamaan videoyhteyden keskustelukumppaniin. Ilmaisia videopuheluita voi soittaa myös viestintäsovellus Skypellä.

Whatsappilla videopuhelun soittaminen on kätevää erityisesti älypuhelimella, kun taas Facebook Messenger ja Skype sopivat mainiosti myös tablettia tai tietokonetta suosiville.

Näin onnistut videotreffeillä

Vaikka videotreffien järjestäminen jännittäisi, eivät ne monilta osin eroa perinteisistä treffeistä.

Videotreffeille voi esimerkiksi pukeutua samaan tyyliin kuin tavallisillekin treffeille. Siistit mutta rennot vaatteet, jotka valitsisit vaikkapa kahvitapaamiseen uuden tuttavuuden kanssa, käyvät mainiosti asuksi myös videon välityksellä käytäville treffeille.

Videopuhelun aikana taustalla näkyy omaa asuntoa, joten ennen treffejä on hyvä miettiä paras paikka keskustelulle. Paikkaa valitessa kannattaa huomioida, millainen valaistus paikassa on ja mitä kaikkea taustalla mahdollisesti näkyy. Kukapa ei haluaisi tehdä hyvää vaikutusta ensitreffeillä, joten näkyvän alueen pieni siistiminen on järkevää.

Monesti ensimmäisillä treffeillä mennään esimerkiksi kahville tai syömään eikä ajatus herkuttelusta ole mahdoton myöskään videotreffeillä. Ennen videotreffejä voi treffikumppanin kanssa sopia, haluatteko ruudun välityksellä nauttia yhdessä vaikkapa kupillisen kahvia tai lasillisen viiniä.

Kotona treffejä viettäessä voi huomio helposti kiinnittyä muihin asioihin. Anna kuitenkin treffikumppanillesi täysi huomiosi, äläkä vilkuile samaan aikaan televisiota tai näpräile kännykkää. Jos samassa asunnossa on kanssasi treffihetkellä muitakin, kannattaa treffeistä kertoa etukäteen. Näin vältyt epätoivotuilta keskeytyksiltä.

Löydä joku, jonka kanssa jakaa elämä. Luo profiili ilmaiseksi E-kontaktiin!

(Visited 3 202 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*