”Nettideittailu on kuin uusi kinkkumerkki”

COLOURBOX1255296pieni

Saamme tänne E-kontakti.fihin paljon palautetta jäseniltämme niin kirjallisessa muodossa kuin puheluinakin. Pitkän tai lyhyen aikaan nettideittailua harrastaneilla jäsenillämme on paljon viisaita sanoja nettideittailun arjesta, joista muutamia haluan jakaa kanssanne.

”Ei se vaihtamalla parane”

Olympiakesä-52-nimimerkin elämään nettideittailua kuului pitkään ja hän löysi paljon ihmisiä joiden kanssa hän oli yhteyksissä.

– Olen tavannut tätä kautta aiemminkin miehiä, joiden kanssa olen halunnut yrittää, mutta nyt ensimmäisen kerran myös uskon tämän onnistuvan oikeasti, nimimerkki kertoo.

Hänellä oli viisaita sanoja kaikille nettideittailijoille, jotka haluavat löytää nettideitistä mahdollisimman nopeasti seuraa.

– Kunpa useammatkin miehet uskaltaisivat luottaa siihen että aika on se paras opettaja ja toisen oppii tuntemaan vain ottamalla selvää ja antamalla suhteelle aikaa kehittyä.

Nettideittailu onkin erinomainen tapa tutustua toiseen ennen tapaamista.

– Elämähän ei ole valintamyymälän hylly, josta valitaan aina se tuoreimmalla päiväyksellä oleva kinkkupaketti, ja jos eka suupalassa on vieras maku, niin heitetään menemään koko satsi. Mausta voi oppia pitämään, mutta ei koskaan opi, jos aina valitaan uusi tuote, Olympiakesä-52-nimimerkki lopettaa.

”Miksi haikailette parikymppisiä, miehet?”

Myös toinen jäsen halusi erityisesti antaa palautetta jäsenillemme, erityisesti miehille. Puhelimessa kokemuksistaan kertonutta rouvaa ärsytti se että yli 50-vuotiaat miehet, joista hän oli samanikäisenä kiinnostunut, olivat itse kiinnostuneita vain parikymppisistä naisista. Nettideittailu ei hänen mielestään ole tässä asiassa poikkeus.

– Täällä olisi hyviä ja aktiivisia naisia tarjolla heidän omassa ikäryhmässään, emme me kaikki ole mitään mummoja vaikka ikä alkaa vitosella tai kutosella, rouva selvensi ärtymystään.

Äärilaitoja toki löytyy miesjäsenistä moneen suuntaan, mutta toki pitää paikkaansa, että joillakin miehillä on tapana aloittaa nettideittailu ensisijaisesti itseään nuorempien kanssa.

”Emme olisi koskaan tavanneet ilman E-kontakti.fitä”

Kun jäsen poistuu E-kontakti.fistä ja kertoo syyksi sen että on löytänyt rakkaan palvelumme avulla, pyydämme häntä aina kertomaan lyhyesti kommentin asiaan. Tässä tältä keväältä tuoreimpia kommentteja joita olemme saaneet tähän kategoriaan:

 • Ilman ”teitä” ei olisi meitä, välimatkaa oli 650 km ja kohta asumme saman katon alla… Ihanaaa!
 • Olen löytänyt aivan upean miehen tämän sivuston kautta. Aikaa meni vain vajaa kuukausi siitä, kun kirjauduin tähän palveluun. Kiitos siitä 🙂
 • Olen yllättynyt, en olisi uskonut että löytäisin kivan ja järkevän miehen netin kautta 🙂
 • Kiitos hyvästä deittipalvelusta, löysin mitä hain 🙂 !
 • Meni jalat alta molemmilta kun tavattiin… Rakkaus on meillä sydämissämme…
 • Pitkään sain etsiä ja useilla treffeillä käydä. Ei oltaisi oikeassa elämässä koskaan edes tavattu ilman tätä palstaa. Itse olen suhtautunut välillä vähän skepisesti koko nettideittailuun, mutta en enää. Aika näyttää miten tämä tarina jatkuu…
 • Olen erittäin kiitollinen teidän sivustoon ja onnellinen rakkaimpaan naiseen jonka tapasin täällä. Kiitos!
 • Olen onnellinen, sillä ensimmäinen ”ehdokas” osoittautui kultakimpaleeksi, jonka kainalossa vietän aikaani tälläkin hetkellä. Joten treffailuni näillä sivuilla jäi lyhyeksi. Yhdessä kohti tulevaisuutta, olen aivan hullaantunut tästä ihanasta miehestä!
 • Kertaheitolla oikea, ekat treffit ja tässä ollaan, sielun kumppanin kanssa! =)
 • Olen löytänyt täältä aian upean miehen, johon olen totaalisesti rakastunut. Ei tarvitse enää olla täällä
 • Olen löytänyt rakkaan tämän sivuston kautta. Olemme seurustelleet yli 2v ja olemme kihloissa!
 • Heti ensi tapaamisella kaikki loksahti paikoilleen, enkä ole katunut.

Onko sinulla joku ”totuus” nettideittailusta jonka haluat kertoa kaikille jäsenillemme tai palautetta? Jätä meille kommentti tämän kirjoituksen alle tai lähetä se osoitteeseen heli.ruotsalainen@almamedia.fi

Mukavaa kesää kaikille,

Heli E-kontakti.fistä

(Visited 1 035 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*