Rakkaus ei aina tarkoita kiihkeää ”telenovelaa”

Rakkautta on monenlaista. E-kontakti selvitti, minkälaisesta rakkaudesta sinkut haavailevat.

Rakkautta on monenlaista. E-kontakti selvitti, minkälaisesta rakkaudesta sinkut haavailevat.

E-kontakti kysyi sinkuilta, minkälaista rakkautta he etsivät. Iloksemme tulokset olivat hyvin tasaisia. Jokaiselle löytyy sellaista seuraa, joka haluaa elämältään ja kumppaniltaan samoja asioita, mitä itse haluaa. Rakkaus – sitä on monenlaista.

Joulukuu on ihanaa aikaa nettitreffailla, kun ei ole kiire minnekään. Ulkona on pimeä ja ilman kosteus ja kylmyys hytisyttää luita myöten. Silloin parasta tekemistä on pujahtaa filtin alle, laittaa ehkäpä muutama kynttilä lämmintä tunnelmaa luomaan, avata E-kontakti ja haaveilla rakkauden jakamisesta. On mahtavaa löytää seurustelukumppani, jonka kanssa vaihdella viestejä ja löytää jännittäviä puolia toisesta tai yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Parhaimmassa tapauksessa nettitreffaillessa löytää kumppanin, jonka kanssa jutustelu sujuu niin hyvin, että tapaamaankin päästään. Mutta ihan ensin, ennen kuin tekee mitään muuta, on hyvä selvittää, millä linjalla vastapuoli on liikkeellä. Etsiikö hän rakkautta vai ihan vaan ystävyyttä. Kun molemmat ovat samoilla linjoilla, on siitä hyvä jatkaa.

Ilokseni huomasin tuossa marraskuun kyselyä (minkälaista rakkautta E-kontaktilaiset etsivät) purkaessani, että meillä on rakkauden etsijöitä tasaisesti joka lähtöön. Osa haluaa kiihkeää tai romanttista rakkautta, kun osa toivoisi löytävänsä kumppanin, joka olisi ennen kaikkea ystävä tai että rakkaus löytyisi yhteisestä toimivasta arjesta. Yhtä kirkkainta tähteä vastausvaihtoehdoista ei löytynyt. Tämä on hieno asia, miten erilaisia meitä täällä on!

Etsit siis minkälaista kumppanuutta tahansa, kerro siitä avoimesti profiilissasi ja kysele jo ensimmäisten viestien joukosta nettitreffikumppaniltasi, mitä hän etsii. Yhteiset halut ja haaveet vievät keskustelua pitkälle ja saattaa saattaa kaksi kaunista sydäntä yhteen koko loppuelämäksi.

Treffailuterveisin
Marjut, E-kontaktista

P.S. Muistathan vastata sivun oikeassa laidassa olevaan uuteen kyselyyn! <3   →

[kkstarratings]

(Visited 5 765 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*