Ensitreffit alttarilla vai kuitenkin jossain muualla – E-kontaktilaiset vastaavat

E-kontakti kysyi  syys-lokakuussa sinkuiltaan, että minkä he kokevat parhaimmaksi tekemiseksi ensitreffeillä. Vastausvaihtoehdoiksi annettiin perinteisiä treffitekemisiä, eli ensitreffit alttarilla jäivät nyt tällä kertaa kyselyn ulkopuolelle. Vastaajat olivat kohtalaisen yksimielisiä tässä asiassa.

Kysyimme syys-lokakuussa E-kontaktilaisilta parasta ensitreffitekemistä. Aihe olikin mieluinen, sillä keräsimme 153 henkilön mielipiteen! Vastauksista päätellen, kysymykseen vastaaminen oli kohtalaisen helppoa. Vaihtoehdoiksi annoimme seuraavat:

  • Käydä illallisella ravintolassa
  • Käydä kävelyllä
  • Käydä kahvilla
  • Tavata toisen luona
  • Käydä leffassa
  • Jotain muuta

Ehdoton ykkönen ensitreffitekemiseksi on perinteinen kahvilla käynti – yli puolet menisivät mieluiten kahville. Turhaan siis jännitämme ja mietimme päätämme puhki, millä tuohon kiinnostavaan henkilöön voisimme tehdä vaikutuksen, sillä ihan perinteinen kahvilla istuminen on parasta.

Jos kahvilaa ei ole lähellä tai teitä yhdistää esimerkiksi lemmikkielämistä koirat, niin menkää lemmikkien kanssa kävelylle! Se oli meinaa yli 25 % mielestä parasta tekemistä ensitreffeillä. Rohkeasti siis ehdottelemaan ensitreffien pukukoodiksi lenkkitossuja!

Hiukan kannatusta sai myös ravintolaillallinen, mutta vain 12 % oli sitä mieltä. Suosittelisin siis alkuun käymään kahvilla ja jos juttu luistaa, niin sitten seuraavilla treffeillä pidemmän kaavan illallinen voisi olla hyvä idea.

Noh, mitä sitten ei kannata ehdottaa? Tai ei ainakaan jos ei ole täysin varma, mitä toinen treffeiltä odottaa? Vastaajien mielestä toisen luona tapaamiset tai leffaillat kannattaa jättää myöhäisempään vaiheeseen. Jos siis et ole aivan varma, mitä toinen haluaa, niin suosittelisin pitäytymään kahvittelussa kahvilassa tai ulkoilussa.

Muutama kyselyyn vastaaja vastasi haluavansa tehdä jotain ihan muuta. Mitä se olisi? Olisi hienoa kuulla, mitä muuta ensitreffeillä voisi tehdä, joten kommentoikaa ehdotuksenne tämän blogikirjoituksen alle. Siitä on varmasti monelle hyötyä!

Ja muistakaa vastailla uuteen kysymykseen, jonka löydät tuosta sivupalkista luetuimpien artikkeleiden alta →

Deittailuterveisin
E-kontaktista Marjut

(Visited 5 942 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Hei! Kyllä on tärkeää,ei sitä ihan typerännäköisen kanssa viitsi ruveta viestittelemään,
    Ainahan se komea ulkokuori vetää puoleensa,senjälkeen sitten muut ominaisuudet.