Onko profiilikuva tärkeä nettitreffien maailmassa?

Nettitreffit ilman profiili on kuin lähtisi laskettelemaan ilman suksia. Kuvallisena nouset paremmin esiin sivustolla.

Nettitreffit kuvalla vai ilman? Kuva on tärkeä osa profiilin luotettavuutta, mutta viestin sisällölläkin on väliä. Nettideitti ei välttämättä vastaa lainkaan, jos profiilikuva puuttuu ja tekstin sisältö on persoonaton.

E-kontakti kysyi sinkuilta, että vastaisivatko he viestiin, jos viestin lähettäjällä olisi kuvan pinkki tai sininen profiilikuva. Tulokset yllättivät!  Mysteeriprofiilit saavat kyllä vastakaikua, varsinkin jos viestin sisältöön on nähty vaivaa. Parhaiten nettitreffailu onnistuu kuitenkin silloin, kun tiedetään kenen kanssa deittaillaan. Myös ulkonäön osalta.

Onko nettitreffipalvelussa profiilikuva tärkeä? Tätä kysymystä pohdimme elo-syyskuun vaihteessa yhdessä teidän, E-kontaktilaisten, kanssa. Monesti sen oikean profiilikuvan löytäminen tuntuu hankalalta ja uuden kuvan ottaminen profiilin luonnin yhteydessä ei tunnu houkuttelevalta, kun ollaan villasukat jalassa ja tukka pystyssä kotisohvalla. Haluaahan sitä itsestään laittaa mahdollisimman edustavan kuvan deittipalveluun – sellaisen, miten itsensä näkee. Onneksi kuvattoman treffiprofiilin luominen E-kontaktissa on mahdollista ja kuvan voi lisätä jälkikäteen sitten, kun on aikaa kaivaa parhaimmat kuvat esiin tai otattaa uudet vain treffailua varten tarkoitetut kuvat.

Kuvattomia mysteeriprofiileja saattaakin kiinnostaa se, että kannattaako kiinnostavaa henkilöä lähestyä viestillä, vaikka ei olisi kuvaa saatavilla lainkaan. Vastaus tähän on KYLLÄ! Kyselymme mukaan 42 % sinkuista vastaisi viestiin, vaikka ei olisi profiilikuvaa, mutta mahdollisuuksia vastakaiun saamiseen saa lisää 34 %, jos viestiin lisää mukaan jotain spesiaalia, joka herättää vastaanottajan mielenkiinnon muita viestittelijöitä paremmin. Toki on heitäkin, jotka eivät vastaa kuvattomille, nimittäin 24 % jättää vastaamatta, jos profiilikuva ei ole ladattu.

Jos profiilikuvan lataaminen tuntuu kuitenkin syystä tai toisesta kiusalliselta, voit aina ladata kuvia suljettuun kuva-albumiin ja lähestyä kiinnostavaa henkilöä kivan viestin lisäksi avaimella, jonka avulla viestin vastaanottaja pääsee kurkistamaan tuon mysteerikuvan taakse. Profiilikuvan lisääminen on kuitenkin suotavaa, sillä se nostaa profiilin laatua ylöspäin, joka sitten taas luo luotettavuutta profiilia tutkailevalle.

Nyt siis rohkeasti rustailemaan viestejä, jos vaikka seuraavan viestin vastaanottaja olisikin se elämän rakkaus! <3

Vastailkaahan myös sivun oikealla näkyvään tuoreimpaan kyselyyn, niin pääsemme kanssanne tutkimaan deittailun maailmaa pintaa syvemmältä →

Marjut, E-kontakti.fi

P.S. Jos sinulla on ongelmia profiilikuvan lataamisen kanssa, voit aina lähettää kuvat meidän asiakaspalveluun, joka auttaa aina tarvittaessa.

(Visited 7 110 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

7 kommenttia:

 1. kyllä kuva on tärkeä.. eipä kuvattomille viitsi vastailla silloin onn salattavaa jos ei ilkeä naamaasa näyttää… ja nyky ajan kännyköillä saa kuvan itestään ilma että peilin kautta kuvataan…

  1. Samaa mieltä, että kuva monesti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja kyllä se herättää myös luotettavuutta. Tsemppiä seuranhakuun! -E-kontakti

 2. No.No sano vareksen kirja kun loppu oli vain krimilaaneja ja kerjäläisiä!

 3. Olishan se mukava, jos tätä kautta tapaisi sen loppuelämänsä naisen.
  Yli kuuskymppisenä ei taijja olla hirveesti toivoa.

  1. Hei Juhani! Kyllä varmasti on toivoa, eihän 60 ole vielä ikä eikä eikä mikään! Nyt rohkeasti vaan viestejä lähettelemään.

   T:Marjo, E-kontaktista

 4. Kuva kyllä kertoo paljon, mutta myös valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa. Jotkut juoksee vaan ulkonäön perässä. Toiset tahtoo sen, mitä kuva ei kerro. Minä otan asian niin, että kuvan saa vaikka ensimmäisen viestin jälkeen. Jos ei viitsi vastata ilman kuvaa, niin ei ole sen kuvankaan arvoinen.

 5. Kuva on tärkee. Kun uskaltaa näyttää naamansa, se kielii että on jollain tasolla tosissaan. En ymmärrä jotka panttaavat kuvaansa,ja vielä vähemmän kun ei kerro profiilissaan juuri mitään. Hankala on sellaista ihmistä lähestyä,sama kuin arpaa heittäs. Ja jos mietitään yleensäkin elämää, ei me säkkipäässä kuljeta. Kaikille kuvattomille sanon että kuva vaan näkyviin !