E-kontakti kokemuksia: Sielunkumppani löytyi netistä

marjo_ja_martti_kulmapaloilla

Marjo ja Martti kihlautuivat kesällä, puolen vuoden kuluttua ensitreffeistään. Nyt he etsivät yhteistä kotia pääkaupunkiseudulta.

Martti huomasi Marjon kuvan E-kontaktin treffisivustolla tammikuussa 2016 ja kiinnostui heti. Marjon kauniit kasvot ja surumielinen katse vetosivat. Profiilitekstin luettuaan Martti päätti ottaa naiseen yhteyttä.

Martti kirjoitti pitkän viestin, jossa hän kertoi perusteellisesti itsestään ja siitä, kuinka samankaltaisia he tuntuivat profiilien perusteella olevan.

Marjo tutustui Martin profiiliin ja pitkään esittelytekstiin ja vastasi. Kaksikko sopi, että he soittelisivat seuraavana maanantaina.

– Martti vaikutti arvomaailmaltaan juuri sellaiselta mieheltä, jota olin etsimässä. Myös mielenkiinnon kohteet ja harrastukset osuivat hyvin yksiin. Lisäksi Martin kuva oli tyylikäs ja selvästi ajatuksella otettu, Marjo kertoo.

Viisikymppinen Martti onkin ammatiltaan valokuvaaja, 48-vuotias Marjo opettaja. Kumpikin oli ollut E-kontaktin jäsenenä kolmisen kuukautta ja käynyt treffeilläkin ennen toisiinsa tutustumista.

Sekä Martin että Marjon edellinen suhde oli päättynyt alkusyksyllä, ja molemmat ovat olleet aiemmin naimisissa. Marjolla ei ole lapsia, Martilla on puolestaan kaksi aikuista tytärtä.

Marjon ja Martin ensimmäinen puhelu kesti lähes kolme tuntia. Puhelun lopuksi kaksikko sopi tapaamisen seuraavalle perjantaille.

– Juttelimme hyvin avoimesti ja rehellisesti ja huomasimme meillä olevan paljon yhteistä.

Kokkausta ensitreffeillä

Martti kertoi pitävänsä ruoanlaitosta, ja Marjo ehdotti, että he tekisivät ensitreffeillä jotakin tavanomaisuudesta poikkeavaa. He sopivat, että menisivät yhdessä kauppaan ja laittaisivat itse illallista Marjon luona.

Ensitapaamisella pari huomasi viihtyvänsä hyvin toistensa seurassa. Juttua riitti aamuun asti, ja seuraavat treffit he sopivat vielä samalle viikonlopulle. Tämän jälkeen kummallekin oli selvää jatkaa yhdessä.

– Meillä molemmilla oli E-kontaktiin liittyessämme toiveikas ja luottavainen olo siitä, että varmaan joku sopiva kumppani löytyisi. Olemme kuitenkin ihmeissämme siitä, että tuo toinen oli paljon enemmän sopiva kuin uskalsimme edes haaveilla, sanoo Marjo.

Kummatkin olivat tositarkoituksella liikkeellä ja etsimässä mielellään koko loppuelämän kestävää ihmissuhdetta. Molemmat olivat myös päättäneet etsiä niin kauan, että vastaan tulisi jotakin todella erityistä.

Marjo ja Martti kuvaavat itseään rauhaa rakastaviksi, herkiksi, kilteiksi ja syvällisiksi pohdiskelijoiksi. Toisaalta molemmat sanovat olevansa myös melko itsepäisiä ja voimakastahtoisia.

Koti, perhe ja ystävät ovat tärkeitä. Samoin esteettisyys, sillä kumpikin haluaa, että koti on harmoninen, kaunis ja viihtyisä.

Matkoja ja mukavaa arkea

Martti ja Marjo menivät kihloihin kesällä. Parhaillaan pari etsii yhteistä omistusasuntoa pääkaupunkiseudulta

– Emme ole vielä päättäneet, menemmekö naimisiin. Kihlaus on meille erittäin iso, tärkeä ja avioliittoon verrattava sitoutuminen.

Martti ja Marjo odottavat ihan tavallista, mukavaa ja onnellista arkea. Siihen kuuluu yhdessäoloa, illanistujaisia perheen ja ystävien kanssa sekä matkoja mahdollisimman usein ja mahdollisimman kauas.

Martti on saanut myös kumppaninsa innostumaan valokuvauksesta. Mies on myös hyvä kokki, ja kokkaaminen onkin muodostunut yhteiseksi harrastukseksi. Myös koiran hankinta on suunnitelmissa

Pariskunta sanoo olevan hienoa, kun ei tarvitse pelätä, etteikö kelpaisi juuri sellaisena kuin on. Saa olla aidosti oma itsensä.

– Martti on äärimmäisen luotettava, kiltti, suurisydäminen, auttavainen, huolehtivainen ja toiset huomioiva herrasmies. Lisäksi hän on puhelias, älykäs ja huumorintajuinen – sekä huomattavasti ikäistään nuoremman näköinen, suitsuttaa Marjo.

Martti puolestaan luonnehtii naistaan  kiltiksi, hyväsydämiseksi ja lämminhenkiseksi sielunkumppaniksi.

– Kyky kuunnella ja valmius keskustella kaikesta ovat korkealle arvostamiani ominaisuuksia.

– Ehkä kuitenkin yhteenkuuluvuudentunne on se, joka on suhteessamme parasta – ja sitä tunsimme ensikontaktista lähtien.

***

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy netistä helpoiten: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 7 904 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

  1. Löysin teidän sivunne kautta aviomieheni. Ensimmäisestä tapaamisesta tuli joulun alla kuusi vuotta ja naimisiinkin mentiin jo! <3

    1. Ihana kuulla <3 Miljoonasti onnea ja rakkautta teille! <3 <3