E-kontakti kokemuksia: Sinnikkyyden avulla Se Oikea kumppani löytyi sittenkin netistä

Tositarinat_Tiina_ja_Matti_1609_kulmilla

Tiina, 51, oli nettitreffaillut jo jonkin aikaa E-kontaktissa, mutta se oikea kumppani, joka kolahtaisi kunnolla, oli vielä löytämättä. Toivo oli jo hiipumassa, kunnes Matin profiili herätti tunteen, että nyt edessä voisi olla Se Oikea. Tunne oli aito, sillä jo muutaman viikon treffailun jälkeen Matti kosi! Yhteenmuutto on nyt suunnitteilla, jonka jälkeen tanssitaan häitä. Sinnikkyys palkittiin parhaalla mahdollisella tavalla!

Tiina ja Matti tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa E-kontakti -sivuston kautta huhtikuussa. Häitä juhlitaan lokakuun puolivälissä.

Tiinalla oli aiemminkin pari vuotta sitten ollut profiili E-kontaktissa. Tammikuussa 2016 hän päätti liittyä palveluun uudelleen. Tosin nainen alkoi epäillä, josko enää 51-vuotiaana oikea kumppani löytyisi. Hän kävi parin miehen kanssa jopa tosielämän treffeillä asti, mutta suurempaa yhteenkuuluvuutta ei tuntunut, ja kumppani jäi löytämättä.

– Tilausjaksoni oli juuri menossa umpeen ja harkitsin jo, että unohtaisin miehet.

Kunnes keväällä kolahti: huomio kiinnittyi kivannäköiseen mieheen, Mattiin. Nainen lähetti flirtin, johon toinen vastasikin heti.

– Sydän sanoi, että tuohon mieheen kannattaa tutustua. Huomioni kiinnittyi Matin kiltteihin ja rehellisiin silmiin sekä siihen, että tämä ei profiilissaan kehunut itseään liikaa vaan oli tavallisen, normaalin oloinen mies.

Nettitreffit olivatkin pian ihan oikeat treffit

Puhelinnumeroita vaihdettiin heti ja välittömästi mahdollinen uusi kumppani sitten soittikin. Matin ääni oli miellyttävä ja tuntui suorastaan ihmeelliseltä, kuinka helppoa ja luontevaa puhuminen oli ensi kontaktista alkaen.

– Viestittelimme ja soittelimme päivittäin ja huomasimme, että meillä oli paljon yhteisiä jutunaiheita.

Treffit sovittiin heti seuraavalle viikonlopulle. Tiina kertoo varoittaneensa miestä siitä, että ei ole mallinmitoissa, jos mies sellaista olisi etsimässä. Tämä ei Mattia haitannut.

Kumpikin asui Vantaalla, ja tapaaminen sovittiin ruokaravintolaan Martinlaaksoon.

– Olin laittanut päälle hiukan epäröityäni uudet farkkuhaalarini, jotka Matin mukaan hurmasivat hänet ensi hetkestä lähtien.

Aterian lomassa puhetta riitti moneksi tunniksi. Tiina on eronnut kuusi vuotta sitten 19 vuoden avioliiton jälkeen, Matti muutama vuosi sitten. Viisikymppisellä parilla on aikuiset lapset, joilla on jo omiakin lapsia. Kumpikin ovat jo moninkertaisia isovanhempia: Tiinalla on kaksi lasta ja neljä lastenlasta, Matilla kolme lasta, joilla puolestaan on yhteensä kolme lasta. Kummankin lapset ovat ottaneet toisen uuden kumppanin hyvin vastaan.

Kummallekin rehellisyys on tärkeää, ja kaikesta on helppo jutella. Tiinassa miellyttää se, kun Matti on luotettava ja rauhallinen. Hän työskentelee kaupassa ja Matti ajaa taksia, eli kummallakin on epäsäännöllinen työaika.

– Nähdään välillä vain vilaukselta oven raossa.

Monen yksinasuvan miehen tapaan Matilla ei ole ollut tapana kokata, ja hän arvostaa sitä, että tuleva vaimo pitää ruuanlaitosta. Kummatkin liikkuvat mielellään luonnossa ja metsässä ja laittavat pihaa. Myös keilaamista ja elokuvissa käymistä pari aikoo yhdessä harrastaa syksyn tullen.

Nettideitti muuttui pian rakkaudeksi – kosinta kuukauden sisällä ensitreffeistä

Tiina on muuttamassa Matin luo rivitalokaksioon Askistoon 30. syyskuuta. Pihaistutuksia suunniteltiin yhdessä jo etukäteen. Pari päätti avioitua pikaisesti: häitä vietetään pari viikkoa yhteen muuton jälkeen, lokakuun puolivälissä. Mies kosi heti huhtikuussa, muutaman viikon kuluttua ensitreffeistä. Suuria juhlia ei ole luvassa – tosin häämekon Tiina hankki jo loppukesällä. Marraskuussa kutsutaan yhteisiin tupaantuliaisiin ne, jotka eivät hääjuhlaan pääse. Tiinan mukaan avioituminen luo tulevaisuuteen varmuutta ja vakautta. Miksi ei, kun sopiva elämänkumppani on löytynyt.

– Matti tuntui heti oikealta, ei osata edes riidellä!
– Pystymme sopimaan asioista yhdessä, ja hän arvostaa minua. Oikein saa nipistää itseään, että onko tämä tottakaan. Matti lähettää ihania rakkausviestejä ja soitellaan päivittäin. Tuntuu niin hyvältä!

– Kannatti todellakin laittaa treffi-ilmoitus E-Kontaktiin!

***

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy netistä helpoiten: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 7 788 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Iäkkään naisen,yli 80, on vaikea löytää seuraa, kun esim. 77 vuotiaat herrat etsivät 60-70-vuotiaita ja omanikäiset alkavat olla vähissä tai eivät enää seuraa kaipaakkaan, ehkä jo elävät palvelutaloissa ja iloitsevat siellä olevasta seurasta. Nimimerkki: Ihmisen ikävä