E-kontakti kokemuksia: Elämän rakkaus löytyi ”viimeisen oljenkorren” kautta

Laura ja Lasse

”Olen jälkikäteen miettinyt, mitä olisin menettänyt, jos olisin jättänyt laittamatta ilmoitukseni E-kontakti -sivustolle! Löysin sieltä elämäni rakkauden.” kuvan Laura kertoo.

34-vuotias Laura kertoo jo luopuneensa toivosta löytää elämäänsä suuri rakkaus. Laittaessaan ilmoituksen E-kontakti.fi -sivustolle hän oli päättänyt sen olevan ”viimeinen oljenkorsi.”  Hän laati profiilin palveluun lokakuun lopussa. Häitä vietettiin puoli vuotta myöhemmin. 

Deittipalvelun maksullisuus oli Lauran mielestä myönteistä, koska hän etsi suhdetta vakavissaan. Kokemukset ilmaisista deittisivustoista olivat olleet huonoja; pelkkiä ehdotuksia yhden illan seikkailuihin.

Profiilissaan nainen kertoi olevansa ”melkoinen rämäpää ja hieman äijä.” Kumppanilta tämä vaatii itsevarmuutta ja huumorintajua, jotta toinen jaksaisi hänen vauhdissaan. Laura totesi olevansa levoton sielu, jota kukaan ei vielä ollut kyennyt kesyttämään. Lauralla on ikäviä kokemuksia edellisistä suhteistaan ja hänen oli vaikea luottaa keneenkään.

41-vuotiaan Lassen ilmoituksessa Lauran huomio kiinnittyi ensimmäiseksi ulkoiseen olemukseen: miehisyyteen ja lempeään katseeseen.

– Silmääni viehättää kalju, parrakas ja tatuoitu mies. Sitä kaikkea hän oli. Tavatessamme ensimmäistä kertaa jalat melkein pettivät alta!

Kumpikin toivoi toiselta yhteydenottoa

Enstitreffit järjestettiin kahden päivän aktiivisen viestittelyn jälkeen. Satoi kaatamalla ja Laura tuli myöhässä tapaamispaikalle.  Juttu tuntui kuitenkin luistavan hyvin kahvikupin äärellä ja pariskunnalla näytti olevan paljon yhteistä. Kummallakin oli takanaan yksi avioliitto sekä avoliitto ja yksi lapsi; Lauralla 15-vuotias poika ja Lassella 4-vuotias tyttö. Asetelman täydensivät lähes samanrotuiset koirat, mihin Laura kiinnitti huomiota ja miehen profiilissa.

Ensitreffien jälkeen kumpikin odotti viestiä ja arasteli tehdä aloitetta jatkosta.

– En ottanut yhteyttä, koska en halunnut vaikuttaa yli-innokkaalta, muistelee Laura.
Lasse otti viikonlopun jälkeen yhteyttä ja kertoi luulleensa, ettei Lauraa kiinnostanut enää tavata. Toiset treffit sovittiinkin jo seuraavalle päivälle ja Lauran vatsassa lehahteli perhosia. Tapaaminen sujui mukavissa merkeissä. Lauran päästyä kotiin Lasselta tuli viesti, jossa hän kertoi jääneensä vielä lähistölle ja pyysi naista uudelleen seurakseen.  Ne treffit venähtivätkin pikkutunneille pubissa keskustellessa. Kumpikin kertoi toiselle elämäntarinansa ja vaikeimmatkin asiansa.

– Halusin olla rehellinen, että toinen tuntisi minut niin hyvässä kuin pahassa.
Valomerkin jälkeenkään pariskunta ei malttanut erota, vaan käveli aamuun asti ympäri Kallion katuja, kunnes Lassen piti lähteä töihin.

– Tajusin, että tässä on nyt kultaakin arvokkaampi mies, josta kannattaa pitää kiinni.

Yhteen toisten treffien jälkeen

Tuosta toisesta illasta lähtien pari oli erottamaton. Käytännössä he asuivat Lauran luona Kalliossa, Lassella oli koti Vantaalla. Uudenvuoden aattona mies kosi ja häitä vietettiin 29. huhtikuuta.

– Elämme ihanaa uusperheen arkea kahden lapsen ja kahden koiran kanssa. Rakkaus on vahva ja tuemme toisiamme kaikessa, esimerkiksi Lasse on tukenut minua alusta asti keväällä puhjenneen nivelrikkoni kanssa.
Arki on lähtenyt rullaamaan hyvin. Laura työskentelee vaatemyymälässä, Lasse on kirvesmies.

Perhe viihtyy kotona tilavassa kolmiossaan Helsingin Vallilassa Lauran vuokrakaksion mentyä remonttiin. Sen valmistuttua pari harkitsee paluuta takaisin Kallion sydämeen.

– Olen jälkikäteen miettinyt mitä olisin menettänyt, jos en tuota ilmoitusta olisi ikinä laittanutkaan. Onneksi laitoin ja löysin elämäni rakkauden. Tulevaisuudelta odotamme monia hääpäiviä joita juhlia!

 

***

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy netistä helpoiten: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 8 971 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*