Sinkut kertovat: näin saat viestiisi vastauksen!

1258x800_Näin-saat-vastauksen

Onnistunut keskustelunavaus uuden tuttavuuden kanssa vaatii taustatyötä.

E-kontakti kysyi sinkuilta, mikä saa heidät vastaamaan ensimmäiseen viestiin. Ensimmäisen viestin lähettäminen ei ole aina helppoa, ja halusimme kerätä vinkkejä ensimmäisen viestin kirjoittamiseen. 

Ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa lähestyä kiinnostavaa ihmistä, mutta seuraavat keinot ovat sinkkujen mielestä toimivia.

Kysyimme sinkuilta: Mikä saa sinut vastaamaan ensimmäiseen viestiin?

Näin vastattiin:

  1. Viestinlähettäjän hyvä profiili (34%)
  2. Huumoripitoinen viesti (30%)
  3. Viestinlähettäjän miellyttävä profiilikuva (27%)
  4. Viesti, jonka aiheena on harrastukset, eläimet tai muut kiinnostuksen kohteet (23%)
  5. Pitkä viesti, jonka jälkeen koet jo tietäväsi paljon viestin lähettäjästä (19%)
  6. Keskustelunavaus sopivalla flirtillä (13%)
  7. Kohtelias viesti, jossa kehutaan sinua, esim. kaunista profiilikuvaasi (8%)
  8. Lyhyt ja suorasukainen viesti, jossa ilmaistaan halukkuus edetä nopeasti ”tosielämän” tapaamiseen (8%)

Tärkein kriteeri ei yllättäen ollut itse viestin sisältö, vaan viestin lähettäjän profiili ja profiilikuva. Kolmasosa vastaajista piti tärkeimpänä kriteerinä lähettäjän profiilia ja melkein yhtä moni hyvää profiilikuvaa. Ei siis ole yhdentekevää, minkälaisen kuvan valitset tai mitä kerrot itsestäsi profiilissasi – panosta profiiliisi ja tee itsestäsi kiinnostava!

Mitä itse viestien sisältöön tulee, huumori, itsestään kertominen tai kiinnostuksen kohteet toimivat vastaajien mielestä parhaiten. Esimerkiksi omista harrastuksista tai eläimistä puhuminen, tai humoristisesti toista lähestyminen voivat olla hyvä tapa murtaa jää.

Kiinnostavia keskustelunavauksia ja hyviä viestittelyhetkiä toivottaen,

E-kontakti.fi

(Visited 12 254 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Olkaa siskot, miksei veikkosetkin, varovaisia siitä mihin uskotte. Tiedän, on niitä jotka ovat löytäneet uuden rakkauden tätä kautta, mutta minulla kävi toisin. ????. Kerroin tosi avoimesti itsestäni ja mitä haluan mitä en, silti onkeen tarttui mies jolla periaatteet olivatkin aivan toiset jonkin ajan kuluttua. Miksi antaa itsestään väärä kuva ja olla ihan jotain muuta…..se on narsistista. Puhu totta alusta alkaen, sillä kaikille on olemassa joku sopiva, joku joka rakastaa lapsiasi, koiriasi, harrastuksiasi jne….ei tarvitse valehdella. On karmivaa huomata rakkaassaan myöhemmin täysi muodonmuutos…näin kävi minulla.