Tämä asia lisää miehen haluttavuutta naisen silmissä

pieniCOLOURBOX8669437

Laajasta nettideittailu koskevasta tutkimuksesta voidaan päätellä, että vaikka digideittailu on tapana moderni, eivät tavat löytää seuraa ole ainakaan jos mies lähestyy naista.

Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen kirjoittaa Väestöliiton sivuilta löytyvässä blogissaan tutkimuksesta, jossa tutkittiin nettideittailua monelta kantilta.

Tutkimus tehtiin isosta otoksesta, 14 000 tositarkoituksella deittailijasta, jotka olivat keski-iältään 32-vuotiaita.

Naista kiinnostaa miehen koulutus

Datasta seulottiin mielenkiintoisia asioita esiin:

  • Miehen korkea koulutustaso takasi naisten kiinnostuksen.
  • Naisen korkea koulutus ei lisännyt heidän haluttavuuttaan.
  • Parisuhteesta tuli sitä pitävämpi, mitä aktiivisemmin nainen oli ollut aloittajan roolissa.
  • Miehet saivat sitä todennäköisemmin suhteen, mitä aktiivisempia olivat. Miehet olivat nettideitissä keskimäärin neljä kertaa naisia aktiivisempia.
  • Miehet etsivät nuorempaa, ja naiset vanhempaa seuraa.

Nainen: tartu kiinni haluamaasi mieheen

Nämä tuntuvat olevan melko universaaleja faktoja, joihin on helppoa yhtyä myös suomalaisesta näkökulmasta. Mitä tästä kaikesta voimme päätellä?

  • Naisen kannattaa olla aktiivinen jos haluaa saada juuri sen miehen jota himoitsee.
  • Miehen kannattaa korostaa korkeampaa koulutusta profiilissaan.

Olemme aikaisemminkin kirjoittaneet siitä, että naiset ovat hyvin tarkkoja koulutuksen suhteen, vaikka eihän sillä nykypäivänä mitään korkeampaa asemaa yhteiskunnassa enää taata. Se kuitenkin viestii luotettavuudesta, turvallisuudesta ja vakaudesta.

Myös se, minkä ikäistä seuraa mies ja nainen hakevat, pätee myös Suomessa. Kirjoitimme hiljattain juuri näistä ikäkriteereistä: Tämän ikäistä seuraa naiset ja miehet etsivät.

Maailma muuttuu melko hitaasti: vaikka deittailu netissä on moderni tapa löytää parisuhde, eivät välttämättä tavat toimia digideittisivustolla ole kovin moderneja vaan muistuttavat lähinnä viime vuosisadan alun lavatansseja.

Onneksi seuranhaku netissä on nykyään niin helppoa, että matalalla kynnyksellä voi lähteä katsomaan minkälaista naista ja miestä sieltä juuri itselle löytyy.

Etsitkö naista tai miehiä? Kirjaudu sisään ja aloita elämäsi rakkaustarina!

Terveisin Heli E-kontakti.fistä

(Visited 9 480 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Vuonna 2014 edelleen kaytetaan outoja kiertoilmaisuja: naisia kiinnostaa RAHA ja VALTA. Jos viivalla on identtiset kaksosmiehet joista molemmat koulutettuja mutta toinen koyha kirjastonhoitaja ja toinen rahakas it-nortti arvatkaa kumpi naisista on viehattavampi? On hauskaa lukea vaikkapa venalaisten naisten ilmoituksia, he usein sanovat asian suoraan (tama kertoo myos heidan muusta kommunikaatiostaan eipa tarvitse arvailla).

    Koskahan naisten itsetunto olisi silla tasolla etta uskaltaisivat olla rehellisia?