Tämä on suosituin päivä hakea seuraa netistä

Suomalainen etsii seuraa netistä erityisesti keväällä ja pääsiäisenä.

Suomalainen etsii seuraa netistä erityisesti keväällä ja pääsiäisenä.

Kevät saa suomalaiset hakemaan muita vuodenaikoja aktiivisemmin seuraa netistä. Myös pitkät pyhät, kuten kevään ensimmäinen juhla pääsiäinen, näkyvät selvästi kävijäryntäyksenä E-kontakti.fi-nettideittipalvelussa.

Jo vuosia suosituin nettitreffailupäivä E-kontakti.fi-palvelussa on ollut pääsiäismaanantai. Pitkät vapaat saavat aikaan piikin sekä uusien jäsenten rekisteröitymisessä että vanhojen käyttäjien aktivoitumisessa.

Muutoinkin suosituimmat päivät hakea seuraa netistä ovat usein juhlapyhiä, toiseksi suosituimmat päivät sijoittuvat uudenvuoden ja joulun aikoihin.

Pääsiäisenä on melkein kaikilla vapaata töistä, eivätkä kaikki kaupat tai ravintolatkaan ole auki. Pääsiäinen ei myöskään ole juhlapyhä, jolloin perinteisesti tavattaisiin runsaasti perhettä tai ystäviä kuten esimerkiksi jouluna tai juhannuksena.

Yleensä suosituin deittailupäivä on sunnuntai, ja pääsiäisenä onkin kolme sunnuntaita.

Kevät saa etsimään seuraa netistä

E-kontakti.fin kyselyssä hiljattain kysyttiin, mikä on paras vuodenaika nettideittailuun. Vastauksissa korostui se, että kevät koettiin ehdottomasti parhaimmaksi ajaksi deittailla.

Jopa 47 prosenttia oli sitä mieltä että kevät on ajankohdista otollisin uusien ihmisten tapaamiseen.

Keväisin treffiterveisin,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 1 499 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Tottakai kevät on kasvun ja uuden syntymisen aikaa, eikä ihminen ole vielä onneksi luonnosta niin paljon vieraantunut, ettei tuntisi siihen kuuluvansa. Ihminen kai toimii (ehkä tietämättään ?) kuten luonto ja yrittää luoda uutta esim. ihmissuhdetta.
    Itse tosin olen huomannut tämän aktiivisuuden olevan ympäri vuotista, pitkien pyhien aikaan, joten olen pyrkinyt kompensoimaan nämä ajankohdat siten jotta nimeni löytyy varmasti työvuorolistalta.
    Kun touhuilee toisille esim. joulua , tunnen itsekkin saavani nauttia joulusta, kuin että jos istuisin pyhät kotonani.
    Tosin tämä Pääsiäinen on nyt sitä kotona oloa, vaan ei tämä nyt niin kauheaa ole…. ( VALE) Hyvää Pääsiäistä !