Tämä taustakysymys kiinnostaa naista nettideitissä

Naista kiinnostaa miehen koulutustausta.

Lukuisten E-kontakti.fille saapuneiden palautteiden kautta olemme huomanneet, että kumppanin koulutustausta tuntuu kiinnostavan erityisesti naista.

E-kontakti.fissä saamme runsaasti palautetta asiakkailta palvelumme parantamiseksi. Huomasimme, että erityisesti naista kiinnostaa eräs asia treffiprofiilissa.

E-kontakti.fissä saamme runsaasti palautetta asiakkailta palvelumme parantamiseksi. Saimme paljon mielipiteitä koulutustausta-kysymyksestä profiilitietolomakkeessa ja muokkasimme sitä jäsenien ehdotusten mukaan.

Itse asiassa, näitä ehdotuksia siihen että koulutustausta pitäisi voida merkitä tarkemmin, tuli kylläkin vain naisjäseniltämme. Jostain syystä koulutustausta ei kiinnosta miestä yhtä paljon kuin naista.

Onko niin, että naisille on tärkeämpää löytää kumppanikseen ihminen, jonka kanssa hän on samalla koulutustasolla? Onko myös niin, että naiset eivät halua missään nimessä sellaista miestä, joka on heitä ”alemmalla” tasolla koulutustaustan tai työpaikan suhteen?

Itse tunnen monia ihmisiä, jotka eivät tee suinkaan sitä työtä johon he ovat korkeasti kouluttautuneet. Tunnen myös monia ihmisiä, jotka tekevät hyvin vaativia töitä, joihin heillä ei ole minkäänlaista muodollista koulutuksen tuomaa pätevyyttä.

Rohkeutta, naisdeittalijat!

Naiset suhtautuvat parinmuodostukseen tarkemmin kuin miehet. Onko tuosta ihmisestä turvalliseksi ja vakaaksi lasteni isäksi tai eläkepäivieni turvaajaksi? Miehille taas tuntuu olevan enemmän tai vähemmän sama minkä pituinen tai ikäinen sopiva nainen on, millä tulotasolla liikutaan tai kuinka monta vuotta hän on opiskellut. Kunhan juuri hän se oman sydämen valloittaja.

Itse rohkaisin jokaista naista avaamaan hieman enemmän sydäntään kaikenlaisille, ja kaikista taustoista kotoisin oleville ihmisille. Ymmärrän toki, että jotkut asiat ovat kynnyskysymyksiä, mutta pelkään että liian tiukkoja kriteerejä noudattavat jäävät ilman kumppania.

Koulutustaustaa muokattu

Pohdimme pitkään miten muokkaisimme koulutustausta-kohtaa profiilitietolomakkeessa. Saamamme palautteen perusteella uudet valinnat ovat: peruskoulu, lukio, kansanopisto, opistotasoinen koulutus, ammattioppilaitos, ammattitutkinto, ammattikorkeakoulu, korkeakouluopintoja/yliopisto-opintoja, Korkeakoulu- tai yliopistotutkinto ja tohtori.

Jos sinulla on jo profiili E-kontakti.fissä, voit käydä valitsemassa itsellesi uuden koulutustason Muokkaa profiilia -sivuilla Taustaa-osiossa.

Mitä mieltä sinä olet? Kuinka tärkeänä pidät koulutus-kohtaa nettideittisivustoilla? Voit kommentoida tämän jutun alle kommenttilaatikkoon.

Deittailemisiin,
Heli E-kontakti.fistä

PS. Muistathan vastata samalla sivuston oikeassa laidassa olevaan kyselyymme, kiitos!

 

(Visited 2 048 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*