Täydellisen deittiprofiilin kaava

E-kontakti selvitti blogin lukijoiden avustuksella täydellisen deittiprofiilin kaavan.

Nettitreffimaailman ikuinen kysymys on, millainen on täydellinen deittiprofiili. Treffailijoita on monia ja samoin mielipiteitä, mutta selvitimme E-kontaktin blogin lukijoiden avulla täydellisen profiilin kaavan.

Meitä kiinnosti täällä E-kontaktin taustajoukoissa kävijöidemme mielipide siitä, minkälainen profiili on luotaan poistyöntävä. Kysyimmekin E-kontaktin blogissa suoraan niitä tekijöitä, jotka saavat treffailijan vaihtamaan profiilista toiseen. Monella olikin tähän asiaan oma mielipide, sillä jopa 176 henkilöä vastasi kyselyyn.

Tuloksien mukaan henkilö, jolla ei ole profiilikuvaa ei ole kiinnostava – näin vastasi 35 % vastaajista. Lähes yhtä ”turn off” oli profiili, jossa ei ollut tarkempaa esittelytekstiä itsestään (31 %). Kolmannelle sijalle pääsi profiili, jossa taasen on liian pitkä ja tarkka lista siitä, mitä etsii (24 %).

Voimme siis olla lähes varmoja siitä, että henkilö jolta puuttuu profiilikuva, ja oman esittelytekstin sijaan on pitkä vaatimuslista vastapuolen ominaisuuksista, ei tule juurikaan saamaan kiinnostuksenosoituksia nettitreffimaailmassa.

Mutta mitä sitten pitäisi tehdä profiililleen? Kiinnostavana asiana nousi esiin se, että vastaajien mielestä itsensä esittelyteksti ei voi olla liian pitkä, eikä haittaa jos vastapuoli ei ole profiiliin kertonut, minkälaista kumppania etsii.

Näiden vastauksien varjolla voimmekin vetää täydellisen profiilin kaavan seuraavasti:

Profiilikuva + tarkka esittelyteksti itsestään = varma hitti kiinnostavasta profiilista

Deittailuterveisin
Marjut, E-kontakti

Löydä rakkautesi jo tänään, tee profiili tästä >>

(Visited 10 241 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

  1. Siis yrittänyt päästä palveluunne jonkin ajan kuluttua, niin ei vai onnistu