Lähes jokainen E-kontaktissa treffailija etsii seuraa tositarkoituksella

Lähes jokainen E-kontaktissa etsii seuraa tositarkoituksella.

E-kontaktin teettämän kyselyn mukaan lähes jokainen E-kontaktissa treffailija etsii seuraa tositarkoituksella. Nettitreffailun parhaimpia puolia on se, että voit sopia treffit vaikka keskellä yötä!

 

Me E-kontaktilla liputamme aitojen rakkauksien perään ja teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että rakkautta etsiville olisi paikka, josta sen oikean löytyminen ei olisi niin kovan työn allan. Teemmekin tasaisin väliajoin kyselyitä treffailijoillemme siitä, miten olemme onnistuneet.

Teetimme viimeksi loppukesän aikana kyselyn E-kontaktilaisille, missä tiedustelimme muun muassa seuran etsimisen tarkoitusta. Iloksemme huomasimme, että huikeat 82 % E-kontaktissa treffailijoista ovat liikenteellä tositarkoituksella. Siis sitä aitoa rakkautta etsimässä on lähestulkoon kaikki!

Tämä on ilouutinen myös kaikille, jotka vielä miettivät nettitreffien mahdollisuutta onnen löytymiseen. Nyt ei tarvitse enää miettiä, vaan rohkeasti klikata itsensä sisälle nettitreffailun maailmaan! Muista, 82 % haluaa löytää rakkauden yhtä kovaa kuin sinäkin.

Löydä rakkautesi jo tänään, tee profiili tästä >>

(Visited 5 298 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*