Villi sinkkukesä epäonnistui täydellisesti: Salamarakkaus netistä

Turkulaisen Jonnan ja luumäkeläisen Antin kesä piti olla villi sinkkukesä. Toisin kuitenkin kävi, kun he löytyi rakkaus netistä.

Turkulainen Jonna, 26, loi kolme vuotta sitten profiilin deittipalvelu E-kontaktiin. Hän ei uskonut, että hän löytäisi rakkauden netistä, ja sinkkukesän viettäminenkin oli suunnitelmissa.

Mutta toisinhan siinä kävi. Jonna huomasi, että mukavannäköinen mies oli käynyt katsomassa hänen profiiliaan.

Mukavannäköinen mies oli 450 kilometrin päässä asuva Antti, 38. Antti oli myös tahollaan suunnitellut sinkkukesän viettämistä.

– Kun näin Antin kuvan, ihastuin heti. Kävin heittämässä E-kontaktissa Antille flirtin. Muuta en uskaltanut, koska Antti itse oli käynyt minua tsekkailemassa, mutta ei ollut tehnyt elettäkään tutustuakseen minuun, Jonna kertoo.

Antti kertoi myöhemmin ihastuneensa oitis Jonnaan nähtyään tämän kuvan, mutta 450 kilometrin välimatka oli ollut este yhteydenotolle. Häntä ei kiinnostanut kaukosuhde.

Jonnan lähettämän flirtin innoittamana Antti kuitenkin innostui kysymään Jonnalta, että mitäs se tyttö siellä flirttailee.

Siitä alkoi Jonnan ja Antin rakkauden kesä.

Suhde syvenee

Kolmen päivän kuluttua Antin kysymyksestä kumpikin poisti tahoillaan profiilinsa. He jatkoivat puhumista puhelimessa.

– Saatoimme puhua kuusikin tuntia puhelimessa. Sitten Antti tuli luokseni kolmeksi päiväksi yökylään. Halusimme tarkistaa, onko tämä oikeasti totta, että voiko tällä tavalla oikesti rakastua, vaikka emme olleet koskaan nähneetkään.

Totta se oli. Kun pari oli kolme päivää viettänyt yhdessä, heidän oli todettava, että he rakastivat toisiaan,

Ensimmäinen kesä kului matkustellen. Jonna reissasi Luumäen ja Turun väliä, minkä töiltään kerkesi. Kesän jälkeen pitkät matkat alkoivat kyllästyttää.

Antti ilmoitti Jonnalle, että hän ei muuta Luumäeltä mihinkään.

– Minulle jäi yksi vaihtoehto. Hankin työpaikan Lappeenrannasta ja muutin Luumäelle. Päätin, että näin hyvää juttua ei vaan voi jättää kesken.

Nyt Antti ja Jonna ovat olleet yhdessä kolme vuotta. He ovat asuneet yhdessä kohta vuoden ja heillä on kuuden kuukauden ikäinen poika yhdessä.

– Ennen en uskonut, että se oikea on olemassa. Sitten tapasin Antin. Kaikki on niin helppoa ja mukavaa, kun vierellä on se oikea. Tosiaan, rakkaus löytyi netistä.

Parin yhteisiin haaveisiin kuuluvat oma talo, häät ja vielä kolme lasta.

***

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy helpoiten netistä: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 6 500 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*