Nettitreffailu kannatti – nyt kainalossa elämänrakkaus

Tarja treffaili E-kontaktissa muutaman kuukauden, ennen kuin löysi Hannun, joka vei Tarjan jalat alta heti kättelyssä. Samat harrastukset ja kiinnostuksen kohteet johdattivat nämä kaksi sydäntä yhteen. Nettitreffailu kannatti.

Tarja oli viettänyt sinkkuelämää jo tovin, elämä oli mukavaa, mutta aikansa kutakin. Nyt hän olisi valmis uuteen suhteeseen, mutta tuntui että sopivan kumppanin löytäminen oli hankalaa.

Hän tuskaili eräänä päivänä tilannettaan ystävälleen, joka sai siltä seisomalta mahtavan idean: Tarjan täytyisi tehdä profiili E-kontaktiin ja aloittaa nettitreffailu! Ystäväkin löysi noin neljä vuotta sitten kumppaninsa samasta paikasta.

Tarja teki profiilin, mutta ei halunnut laittaa kuitenkaan profiilikuvaa, vaan syötti kuvia mieluummin omaan kuva-albumiin, johon pääsee vain silloin, jos albumin haltija antaa siihen virtuaaliavaimet.

Muutama kuukausi palstalla vierähti ja yksillä tosielämän treffeilläkin tuli käytyä, mutta mitään järisyttävää tunnetta ei tahtonut löytyä. Nettitreffailu oli kuitenkin kivaa ajanvietettä silloin, kun aikaa löytyi, joten Tarja ei antanut periksi sille etteikö uusi rakkaus voisi löytyä netistä.

Samat mielenkiinnonkohteet herätti toivon

Eräänä päivänä Tarja sai flirtin Hannulta. Ennen kuin Tarja vastasi flirttiin, kävi hän tutkailemassa flirttailijan profiilia. Kivannäköinen, samat harrastukset, tykkää koirista ja sama elämäntilanne – täydellistä! Flirtti lähti myös Hannulle ja ei aikaakaan, kun Hannu pyysi avaimia Tarjan kuva-albumiin. Ulkonäkökin taisi miellyttää, sillä siitä alkoi tiivis kirjoittelu.

– Hannun komea olemus hänen kuvissaan ja upeat maisemat taustalla sytyttivät mielenkiintoni heti. Lisäksi se, että kirjoittelu oli heti aluksi sujuvaa ja olimme niin samalla aaltopituudella hänen kanssaan, sai minut todella pian vakuuttuneeksi, että tässä on elämäni mies. Tarja kertoo ensireaktiostaan Hannuun.

Ensimmäiset treffit olivat menestys

Puhelinnumerot vaihdettiin aika pikaisesti ja ensimmäiset treffit sovittiin perjantaiksi kahden viikon päähän ensiviestin lähettämisestä. Pariskunta kävi ensitreffeillään syömässä Tarjan kotikaupungissa Heinolassa samalla, kun Hannu oli menossa messuille Helsinkiin. Jutustelu vei niin mukanaan, että pariskunta jatkoi jälkiruokakahvien merkeissä Tarjan luona.

Pian Hannun piti kuitenkin lähteä, sillä hänen piti keretä vielä Helsinkiin messuille. Pettymystä ei ehtinyt kuitenkaan syntyä, sillä jo lähes samaan hengenvetoon Hannu pyysi Tarjaa mukaansa.

– Hetken pohdinnan jälkeen kassini oli jo pakattu ja istuin Hannun kyydissä auton nokka kohti Helsinkiä. Tarja nauraa.

Helsingin visiitti oli onnistunut, eikä pariskunta halunnut lopettaa treffejään vielä messujenkaan päätyttyä. Tarjan ehdotus jatkaa treffejä hänen luonaan Heinolassa oli Hannun mielestä sen verran hyvä idea, että treffit kestivät aina sunnuntaihin asti.

Tulevaisuus näyttää rakkaudentäyteiseltä

Kihlat vaihtuivat Saimaanrannalla

Tapailu jatkui vuorotöiden lomassa siten, miten yhteistä aikaa löytyi. Kesälomalla he saivat kuitenkin aikaa toisilleen. Loma oli täynnä rakkautta ja ihanaa yhdessäoloa reissaillen ympäri Suomea.

Kesäloma huipentui Hannun mökillä 17.6.2017, jolloin pariskunta kihlautui Saimaan rannalla.

– Nyt yhteenkuuluvuuden tunne on vieläkin suurempi ja olemme molemmat useasti miettineet, kuinka kiitollisia olemme siitä, että löysimme toisemme. Tuntuu todella siltä, että puuttuva palaseni on vihdoin löytynyt. Olemme umpirakastuneita toisiimme. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman E-kontaktia.

Vinkiksi Tarja antaa muille rakkautta etsiville seuraavan:

– Antaisin sellaisen neuvon, että pitää uskaltaa olla rohkea ja luottaa omaan intuitioonsa. ”Se oikea” saattaa olla hyvinkin lähellä ja tulla hyvinkin nopeasti nenäsi eteen. Silti suosittelen, että ei saa takertua heti ensimmäiseen tyyppiin, joka sivustolta löytyy, vaan kannattaa kirjoitella useamman kanssa sekä käydä jokuset treffit.

Hannu taas vinkkaa omalta osaltaan seuraavasti:

– Eihän tuo vaikeaa ole, sen kun korjaa parhaan päältä ja lyö tietokoneen kiinni!

***

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy helpoiten netistä: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 9 992 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*