E-kontakti kokemuksia: Nuoruusvuosien ensirakkaus löytyi netistä

Tositarina: Nuoruusvuosien enisrakkaus löytyi E-kontaktista, kun Sari etsi uutta kumppania. Rakkaustarina jatkui siitä, mihin se 30 vuotta sitten jäi.

E-kontaktista voi löytää myös unohdettuja rakkauksia, jotka ovat saattaneet jäädä keskeneräisiksi tarinoiksi vuosikausia sitten. Näin tapahtui Sarille, joka löysi E-kontaktista ensirakkautensa Paulin 30 vuoden takaa. Tarina jatkui siitä, mihin se nuoruusvuosina jäi.

30 vuotta sitten Sari (48) joutui eroamaan silloisesta poikaystävästään Paulista, koska hänen isänsä oli kehottanut lukiolaistyttöä keskittymään kouluun heilastelun sijaan. Sarin sydän murtui, mutta kuuliaisena tyttärenä hän toimi niin kuin isä toivoi. Sen enempää selittelemättä hän erosi ensirakkaudestaan. Vuosien ajan he kuitenkin asuivat ensirakkauden kanssa samalla paikkakunnalla ja sattumalta saattoivat tavata toisiaan kaupassa. Pieni päänheilautus tervehdykseksi oli ainoa kontakti, mitä he enää eropäivän jälkeen toisiinsa loivat.

Vuosien jälkeen elämä kuitenkin johdatti heidät takaisin samalle polulle – molemmat etsivät kumppania E-kontaktista. Sari oli jo muutaman päivän ajan selaillut sopivia miesehdokkaita, joista kukaan ei oikein tuntunut sopivalta, kunnes hän yllättäen törmäsi tutunoloiseen profiilikuvaan. Muutamassa sekunnissa hän tunnisti nuo kasvot – sehän oli hänen nuoruuden ensirakkautensa Pauli (51)!

Nyt he molemmat olivat samassa elämäntilanteessa, joten sen enempää miettimättä Sari rohkeasti laittoi Paulille viestin, jossa pyysi häntä lähtemään kanssaan kahville. Pauli luki Sarin viestin saman tien ja hetkeäkään epäröimättä hän vastasi kutsuun myöntävästi. Molemmille oli jäänyt kaunis muisto takavuosien ensirakkaudesta, joka saattaisi taas puhjeta kukkaan.

Sari sai kerrotuksi vuosien takaisen eron syyn

Muutaman päivän viestittelyn ja soittelun jälkeen pari toteutti kahvittelusuunnitelmansa. Sari pääsi selittämään, miksi silloin aikoinaan joutui jättämään Paulin, miten elämää oli eletty ja mitä tulevaisuudelta toivoisi. Juttua riitti molemmin puolin niin paljon, että kahvittelun jälkeen rupattelua jatkettiin vielä ajelun merkeissä.

– Jännitys oli melkoinen ennen ekoja treffejä. En tiennyt mitä odottaa. Mitä tehdä, jos toinen onkin jotain ihan muuta, kuin mitä odotukset ja muistikuvat ovat. Pelko oli aivan turhaa, sillä Pauli oli aivan samanlainen ihanaluonteinen komistus kuin 30 vuotta sitten, Sari sanoo.

– Puhumista riitti, mutta oli ihana tunne, kun toisen ihmisen kanssa olikin niin helppoa ja luonnollista olla. Tiesimme heti, että meidän jutulla on jatkumoa, hän jatkaa.

Treffailu jatkuikin tiiviisti ensitreffeistä lähtien. Tapailu oli vaivatonta, sillä he asuivat kohtalaisen lähekkäin.

Yllättävä yhteinen asumisratkaisu 7 lapsen kanssa

Elämää pariskunnalla on ehtinyt kertymään 30 vuoden erossaolon aikana, sillä heillä on yhteensä 7 lasta. Sarilla on neljä tytärtä ja Paulilla kaksi tytärtä ja yksi poika. Tämän vuoksi pariskunta päätti yhdessä asumisen muodosta perinteisiin tapoihin poikkeavasti; he asuvat viereisissä asunnoissa.

– Näin asumme periaatteessa jo ikään kuin saman katon alla. Sari naurahtaa.

Lapsille kerrottiin suhteesta melko nopeasti. Kaikki lapset ottivat uutisen hyvin vastaan ja ovat iloisia pariskunnan onnen ja ilon puolesta. Yksi Sarin tyttäristä osasikin jo arvata, kuka tämä Pauli on.

– Yksi tyttäristäni kysyikin, että onko se sama mies, jonka näimme n. 2 vuotta aikaisemmin kaupassa ja jota olin tervehtinyt. Pikkasen hämmennyin, mutta ehkä lapsi tarkkanäköisenä huomasi jotain kemiaa välillämme, vaikkemme muuta kuin tervehdimme ohimennen.

Tulevaisuudessa, kun lapset muuttavat omilleen, pariskunta muuttaa samaan osoitteeseen. Nyt kuitenkin vielä toistaiseksi tällainen asumisratkaisu on heille täydellinen.

***

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy netistä helpoiten: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 8 045 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*