Onko pituudella merkitystä? E-kontaktilaiset vastaavat

Onko pituudella väliä? Kysyimme asiaa E-kontaktin treffailijoiltamme.

Kysyimme E-kontaktilaisilta alkuvuodesta, että onko pituudella merkitystä. Tai oikeastaan, onko merkitystä, jos nettitreffikumppani on sanonut pituudekseen enemmän tai vähemmän kuin todellisuudessa on. Hurmaaminen on tapa, jolla pienet epäkohdat unohtuu.

Monesti kuulemme kommentteja, miten treffikumppaniin petytään, kun hän oli ilmoittanut pituudekseen enemmän kuin sitten tosielämässä oli. Varsinkin naisten keskuudessa tämä on tuntunut olevan merkittävä asia. Halusimme selvittää, että vaikuttaako valheellisen pituuden kertominen merkittävästi mahdolliseen yhteiseen tulevaisuuteen treffikumppanin kanssa.

Kysyimme: Huomaat ensitreffeillä, että treffikumppanisi oli sanonut pituudekseen 5 cm enemmän tai vähemmän, mitä todellisuudessa oli pitkä. Haittaako?

Hurmaa perusteellisesti, niin pituus unohtuu

Nettitreffailussa on mm. se hyvä puoli, että monesti treffikumppaniin tutustutaan syvällisemmin ennen tosielämän treffejä kuin esimerkiksi vaikkapa silloin, kun tutustutaan baarissa tai jumppatunnilla. Tämä antaa osviittaa siihen, miksi peräti 42 % vastanneista (n 298) oli sitä mieltä, että pituus on sivuseikka. Heidät on hurmattu jo muilla tavoin, koska he ovat päätyneet tosielämän treffeille asti.

Samankokoinen ryhmä kuitenkin myönsi asian harmittavan, mutta oli sitä mieltä, ettei suhde siihen kaadu. Kuitenkin 10 sentin valehtelu saattaisi muuttaa asiaa. Ymmärrän hyvin, sillä 10 senttiä muuttaa mielikuvan henkilön ulkoisesta olemuksesta kohtalaisen radikaalisti.

Toki mukaan mahtuu myös heitä (16 %), jotka eivät hyväksy pituuden valehtelua lainkaan. Kannattaa siis olla tarkkana, millainen henkilö ruudun toisella puolella on, koska jos huonosti käy, niin koko lupaava suhteenalku saattaa kariutua kertaheitolla ensimmäisillä tosielämän treffeillä.

Yhteenvetona siis voimme todeta, että pituus ei ole kaikki kaikessa ja harvoin niin kriittinen asia, että koko suhteen tulevaisuus olisi siitä kiinni. Kuitenkin, mitä enemmän tai vähemmän pituudekseen väittää, niin sitä enemmän se alkaa vaikuttamaan. Jos kuitenkin syystä tai toisesta kerrot pituudeksesi todellisuudesta poikkeavaa, niin muista hurmata sitten muilla osa-alueilla. Jotain vastinetta täytyy niiden senttien puutteelle saada. E-kontakti kuitenkin suosii rehellisyyttä heti alkumetreiltä lähtien.

Oletko hakemassa unelmiesi miestä? Kirjaudu sisään ja sovi treffit!

E-kontakti.fi

(Visited 12 761 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

5 kommenttia:

  1. Olen taas yrittänyt kirjautua e_kontaktiin mutta ei sitten millään hyväksytä .kirjautumista .
    Missä perkeleessä on vika .ei aina minussakaan

  2. Olempa osunut deittailussa naispuoliseen kumppaniin melko useasti, jossa hän toteaa:…..Katson miestä mielummin ylöspäin vaikka hän ilmoittaa pituudeksi samaa kaliperia kun itse olen, tavallisesti < 1,53 m.
    No se on hänen periaate !!!!
    nimimerkki: lilla mieheksi

  3. Olen löytänyt täältä E-kontaktista montakin miestä, jotka eivät halua paljastaa minulle heidän nimiänsä, pituudesta nyt sitten puhumattakaan.

  4. Ei pituus nyt niin tärkeä asia ole, mutta kyllähän tuo kuvan mukainen tilanne on se paras mahdollinen. <3 😀