E-kontakti saattoi kaksi tunneherkkää sydäntä yhteen

Jutussa käytetty poikkeuksellisesti kuvapankkikuvaa. Pariskunta halusi kasvottomuudesta huolimatta kuitenkin jakaa tarinansa muille tunneherkille rakkauden etsijöille kannustukseksi.

Päiviä ja Jakea yhdistää tunneherkkyys, joka on osa suhteen parasta antia. Päiville oli tärkeää löytää henkinen yhteys ja aitous, jolloin suhteessa voi olla täysin oma itsensä. 

Päivi, 31, etsi E-kontaktista kumppania, joka ensisijaisesti kiinnostaisi häntä tunnetasolla, ulkoiset seikat olivat tällä kertaa toisella sijalla. Hetken E-kontaktissa oltuaan Päivi sai viestin kuvattomalta profiililta. Viestin takana oleva henkilö tuntui kiinnostavalta, joten Päivi vastasi hänelle heti.

– Tiesin heti ensimmäisestä viestistä lähtien, että tämän henkilön tulen tapaamaan, Päivi kertoo.

Vasta useamman viestin vaihdon jälkeen, kun kiinnostus oli molemmin puolin varmaa, Päivi sai kasvot tuolle henkilölle. Viestien takana oli Jake, 33. Vaikka tutustuminen ilman profiilikuvaa oli syvempää, oli jännitys kova ennen kuvan aukaisemista.

– Hän oli epävarma omasta kuvastaan, mutta turhaan, ­’vau’, Päivi kiteyttää reaktionsa yhteen sanaan.

Ensimmäinen puhelu vei yöunet

Viikon viestittelyn jälkeen pari päätti ottaa seuraavan askeleen ja soittaa toisilleen. Päivi lupasi olla ensimmäinen soittaja. Häneltä vei koko päivän ja illan kerätä rohkeutta numeron valitsemiseen, kunnes puolenyön aikaan hän vihdoin rohkaistui. Jännittäminen oli ollut turhaa, sillä puhelimen päässä oli aivan yhtä ihana ihminen kuin hän oli ollut viestienkin perusteella. Ensimmäinen puhelu kesti kolme tuntia.

– Ensimmäisen puhelun jälkeen tiesin, että nyt se on menoa! Tässä miehessä on jotain todella erityistä. Jonkinasteinen henkinen yhteys syntyi heti, Päivi kertoo.

Ensitreffit kestivät viikonlopun

Soittelu jatkui muutaman viikon, jonka jälkeen pari päätti tavata. Heidän mielestään he tunsivat toisensa jo niin hyvin, että seuraava askel olisi saada olla rauhassa kasvotusten kahdestaan. tapaamispaikaksi valikoitui Päivin asunto. Ilta sujui ruokaa tehdessä, jutellessa ja leffaa katsoessa. Henkinen yhteys vahvistui, ilta muuttui yöksi ja päivä viikonlopuksi. Yllättäen Jake oli viettänyt koko viikonlopun Päivin luona ensitreffeillään.

Kun kotiinlähdön aika koitti, Päivi puhkesi kyyneliin. Hän ei ollut koskaan tuntenut näin syvää yhteyttä kehenkään. Hän oli löytänyt sielunkumppaninsa.

– Sielunkumppanuus edustaa minulle ja meille sellaista tilaa, jossa toinen voi aistia toisen läsnäolon ja merkittävyyden sanomatta sitä ääneen. Siinä tilassa toinen on ”kaikki”, jonka vuoksi teet mitä vain ja milloin vain.

Lapset ovat tärkeässä roolissa uutta suhdetta arvioitaessa

Pariskunta asuu eri paikkakunnilla, mutta tapaa mahdollisimman usein. He ovat seurustelleet nyt puoli vuotta. Tunne sielunkumppanuudesta ja suhteen erityisyydestä on edelleen voimakas, ja tunne vahvistuu jatkuvasti.

– Fyysisen yhteyden lisäksi, ja itse asiassa se tärkein yhteys on tunnepuolella. Meissä molemmissa asuu sellainen tunneherkkä ihminen, ettei kuka tahansa sitä ymmärrä.

Päivi arvostaa Jakessa erityisesti sitä, miten hän on ottanut suhteessa huomioon myös Päivin lapset, vaikka Jakella ei omia lapsia olekaan.

– Hän on alusta asti ottanut lapseni huomioon kaikessa. Tällaisia miehiä ei joka päivä näe. Hän on ottanut minut hyvin huomioon naisena, mutta ei missään nimessä unohtanut, etten ole ”paketissa” ainoa. Naisena huomioonottaminen ei ole itsestäänselvyys, varsinkaan äideille, Päivi kertoo.

Rohkeus kantaa hedelmää

Pariskunta antaa lopuksi vielä oman vinkkinsä seuraa etsiville.

– Netissä törmää kaikenlaisiin ihmisiin. Ihan kaikkeen ei kannata luottaa, mutta kultajyviä on niiden akanoiden joukossa. Rohkeus on avain onnen löytämiseen. Jos ei kokeile, ei mitään myös saa.

***

Lue lisää tositarinoita E-kontakti.fissä tavanneista ihmisistä: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Deitti tai tosirakkaus löytyy netistä helpoiten: kirjaudu ja aloita rakkaustarinasi jo tänään!

(Visited 5 610 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Tämä on hieno homma,kun tällä tavalla saapi hakea seuraa itselleen ja tutustua lähimmäisiin.