Uusi postilaatikko kaikille E-kontakti.fin käyttäjille

-kontakti.fin navikot ja viestit-kansio muuttuivat maaliskuussa 2014.

E-kontakti.fin navikot ja viestit-kansio muuttuivat maaliskuussa 2014.

E-kontakti.fissä oli pitkään samaan aikaan käytössä sekä vanha että uusi postilaatikkomalli. Tämä aiheutti sekaannusta useille käyttäjille. Nyt valinta on poistettu, ja käytössä on vain uusi postilaatikkomalli Viestit.

Uudella ja vanhalla postilaatikolla erona on se, että uudessa postilaatikossa samalta henkilöltä tulevat viestit niputetaan yhteen ketjuun, vanhassa postilaatikossa jokainen viesti näkyi yksittäisenä viestinä. Uudessa postilaatikossa ei ole enää käytössä viestien otsikoita eikä erikseen myöskään lähetetyt viestit -osiota.

Viestiketjuja, ei yksittäisiä viestejä

Uusien viestien lukumäärän pystyy tarkistamaan E-kontakti.fi-sivuston vasemmasta kuilusta, Viestit-sanan perässä on suluissa uusien viestien lukumäärä. Jos tässä ei näy numeroa, olet lukenut kaikki saapuneet viestit.

Lähetetyt ja saapuneet viestit ovat ikään kuin pitkiä viestiketjuja, jokainen keskustelu yhden jäsenen kanssa tallentuu siihen yhteen ja samaan ketjuun. Kun lähetät ensimmäisen kerran toiselle jäsenelle viestin, eikä hän ole vielä vastannut, lukee viestin perässä ”Lähetetty”.

Pluspaketilla lisäominaisuuksia

Jos sinulla on lukukuittaus päällä, tulee merkintä siitä, että vastanottaja on lukenut postisi, Viestit-laatikon oikeaan reunaan viestiketjun kohdalla. Lukukuittaus-kohdassa voi lukea myös ”Lukematon”, joka tarkoittaa että vastaanottaja ei ole vielä viestiä lukenut. Lukukuittaus on osa Pluspakettia ja on automaattisesti käytössä sen tilanneilla.

Pluspaketin ostaneena voit suodattaa saapuneita viestejä myös sen mukaan, minkä ikäistä ihmistä olet etsimässä. Suodattimen saat päälle Viestit-kansion ylälaidassa olevasta keltapohjaisesta valintaruudusta.

Uudessa postilaatikkomallissa ei ole enää käytössä mahdollisuutta lähettää viestejä yksityiseen sähköpostiin. Jos haluat viestejä itsellesi talteen, maalaa Saapuneet-kansiossa viestejä, paina Ctrl + C ja vie ne haluamaasi paikkaan, omaan sähköpostiisi, muistioon tai tekstinkäsittelydokumenttiin. Painamalla Ctrl + V saat kopioitua viestit haluamaasi paikkaan. E-kontakti.fin iPhone-sovelluksessa, jota voit käyttää samalla tilauksella kuin sivujamme muutoinkin, tämä toiminnallisuus vielä löytyy.

Jos käytössä on jotain epäselvyyksiä, voit lähettää meille viestiä asiakaspalveluun tai vaikkapa kommentoida tätä kirjoitusta.

Viestit viuhumaan!

Terveisin Heli E-kontakti.fistä

 

(Visited 2 337 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

  1. mistä löydän uuden salasanani kun se ei tullu sähköpostiin niin mihin se meni?

  2. Saat luotua uuden salasanan kun tilaat sen etusivulta http://www.e-kontakti.fi löytyvällä ”unohditko salasanasi” -lomakkeella.

    Jos et muista, mitä sähköpostiosoitetta olet käyttänyt kirjautumiseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@e-kontakti.fi ja kerro meille mikä on käyttäjänimesi niin autamme sinua.

    t: Heli E-kontakti.fistä