Tällainen on haetuin kumppani E-kontaktissa

Tutkimus osoitti, että miesten ja naisten unelmakumppanit ovat samannäköisiä: vaaleita, sinisilmäisiä ja normaalivartaloisia.

Paljon puhutaan siitä, millainen mies kiinnostaa naisia ja millainen nainen kiinnostaa miehiä. E-kontaktin, Suomen suurimman nettideittipalvelun, datan avulla näitä tutkimuksia on antoisaa tehdä, koska tietoa Suomessa asuvista deittailijoista on hyvin paljon saatavilla. Tällä kertaa tutkimme, minkälainen on unelmien kumppani miehillä ja naisilla. Yllätykseksi molempien mieltymykset olivat hyvin samankaltaiset!

Tutkimme Suomen suurimpana nettideittipalveluna sitä, minkälainen nainen kiinnostaa miehiä ja minkälainen mies kiinnostaa naisia. E-kontaktin data on tähän luotettava, sillä meillä on huikeat 350 000 jäsentä! Tähän tutkimukseen poimimme tiedot viimeisen kuukauden osalta ja valitsimme 100 suosituinta profiilia mukaan otantaan.

Näyttäisi siltä, että miehiä yleisesti kiinnostaa tyypillinen suomalaisen neidon näköinen nainen: siniset silmät, vaaleat hiukset ja normaalivartaloinen. Mikä mielenkiintoista, niin naisia kiinnostaa ihan samanlainen mies: siniset silmät, vaaleat hiukset ja normaali vartalo!

Siinä missä mies etsii 44-vuotiasta naista, etsii nainen 54-vuotiasta miestä. E-kontaktissa on kaiken ikäisiä aina 18-vuotiaista +90-vuotiaisiin, mutta eniten käyttäjiä on 45-64-vuotiaiden ryhmässä, joka selittää tuloksen. Tyypillinen hakukriteeri on, että mies hakee nuorempaa ja nainen vanhempaa, joten ei ole ihmekään, että eniten profiilivierailuja tässä otannassa saavat naiset iältään 44, vaikka keski-ikä heidän kesken onkin 55 vuotta.

Molemmat sukupuolet etsivät myös samaisessa elämäntilanteessa olevia kumppaneita – kumppania, jolla on jo käsitys parisuhteesta ja perhe-elämästä yleisestikin. Tyypillisesti halutuin sinkku on eronnut ja hänellä on lapsia, riippumatta sukupuolesta.

Suosituimmasta asuinpaikkakunnasta on vaikea sanoa, sillä data kulkee käsi kädessä asukasluvun kanssa. E-kontaktissa jäseniä on koko Suomesta, joten suosituin hakukriteeri miehen ja naisen kohdalla on Helsinki, mutta vain koska siellä on asukkaita yleisestikin enemmän. Olet siis mistä Suomen kolkasta tahansa, E-kontaktista voit löytää kumppanin!

Muistathan myös, että tutkimusten mukaan parisuhteesta tulee onnellisempi jos nainen tekee sen ensiaskeleen suhdetta kohti! Nettideitti myös tuottaa onnellisempia suhteita, tässä syy

Oletko hakemassa unelmiesi miestä? Kirjaudu sisään ja sovi treffit!

E-kontakti.fi

(Visited 24 895 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

12 kommenttia:

 1. Olen huomannut profiileja selaillessani, että monilla naisilla on erittäin ylimielinen profiiliteksti. Rajat on tiukat, Zorro, Superman tai vastaavaa on hakusessa. Kun toisaalta katsoo naisen omaa, itsestään kertovaa tekstiä sekä valokuvaa, niin kannattaisi varmaan tarkastaa profiili muutamaan otteeseen.

  Räikeimmät tapaukset löytyvät Etelä-Suomesta. Näitä profiileja on paljon varsinkin espoolaisilla naisilla. Miksi? En tiedä?

 2. Hyvä palvelu mutta naisten vastaus aktiviteetti voisi olla parempi. Toiset deittauspalvelut menee muuten ohi e-kontaktista. Jos on eroprosessin kokenut nainen niin siinä saa mies olla tarkkana mitä kirjoittaa. Aina ihmetellyt sitä miten nainen ajattelee samasta asiasta kuin mies, on eroa pitää myöntää. Viime vuonna tässä palvelussa mutta osoite muuttui lopullisesti, taloyhtiö sai kiusallisen maineen.

 3. Se mikä on kummallista, miehet eivät kerro omaa ikäänsä oikein, ilmoittavat nuoremmaksi kuin ovat.
  On tullut vastaan tällaisia.

 4. Kova paikka tuntuu joillekin miehille olevan, jos ei ole heillä ajokorttia tai autoa ! Tuntuu silti nykypäivänä oudolta, että ei ole kumpaakaan. Eikä mihin tahansa kysymyksen esittämiseen pidä loukkaantua, sain yhden ihmisen jo suuttumaan edellä mainituihin kysymyksiin. Luokitteli minut aivovammaiseksi. Mutta tässähän se nähdään ihmisen sivistys. Vastata voi ihan kauniistikin, oli sitten kysymys mikä tahansa.
  Miehet eivät vaan kestä, nykypäivänäkään sitä että naisella voi jopa olla sekä ajokortti tai auto. Pikkusieluja näkyy näin yllättävän paljon..?

 5. Olen useasti huomannut että miehet julkaisevat itsestään vanhoja kuvia. Treffeillä sitten huomaa että mieshän on huomattavasti vanhempi. Rehellinen kannattaa olla.

 6. Miten kaikki nämä jotka hakevat jotain ”erikoista”tai kyselevät kiinnostusta ”pervoihin”leikkeihin. Voiko heidät ilmoittaa ja poistaa listoilta. Esim. Itselleni tuli viesti äsken nimimerkillä Mika joku joka ehdotti jotain outoja ja epämiellyttäviä asioita.

  1. Heippa

   Pahoittelut, että viestisi on jäänyt huomaamatta täällä blogissa! Epämiellyttävät henkilöt voit estää avaamalla hänen lähettämän viestin ja viestin ylälaidasta klikkaa Estä lähettäjä.

 7. ystävyys,hyvä elämä,raittius,tupakoimattomuus ja onni ovat sanoja tai asiota joiden sisältö ja merkitys on yksilöllinen ja ainutkertainen.aivan kuten lottovoitto syntyä johonkin tiettyyn maahan.hyvän elämän edellytykset rakentuvat niin täällä netissä kuin oikeassa joka päiväisessä elämässä monista asiosta mm.hyvä asunto ja ympäristö,turvatusta toimeentulosta,ihmissuhteista ja kauniiden elämänarvojen kunniottamisesta sekä toteuttamisesta niin itseni kohdalla kuin sen toisenkin ihmisen kohdalla Hasta mañana Vaya con Dios y angeles que te protegen

 8. Varmasti on tullut E-kontaktin ylläpitäjälle ennenkin kommentteja,kun ei ole profiilissa kuvaa,enkä nyt tarkoita avaimen takana vaan itse profiilissa.Luokaa kuvattomille vaikka sillein,että pääsevät lukemaan toisten profiilit,mutta he (kuvattomat profiilit) ei myöskään pääse näkemään toisen profiilin kuvaa.
  Toinen ehdotus:Luokaa profiilia tehtäessä kenttä ,jossa kysytään seuraavaa:Olisitko valmis muuttamaan kumppanisi luokse,jos sellaisen löydät.Vois olla vaikka pakollinen kenttä.

  1. Heippa

   Kiitos kehitysehdotuksestasi!

 9. Kuvattomiin profiileihin sen verran että,jos ei ole laittanut profiiliin kuvaa itsestään näkyviin,niin tällaisella ei myöskään olisi mahdollista nähdä toisten profiilien kuvia.Tekstit voivat lukea.Avaimen takana olevat siis ei pelkästään riitä,vaan reilusti profiili näkyviin.
  Toisena ajatuksena:E-kontaktin ylläpitäjä voisi luoda kentän profiilia tehtäessä missä kysytään,että olisiko valmis muuttamaan kumppanin luokse,jos sellainen täältä löytyisi.

 10. Tähän mennessä olen löytänyt ihmisen, jota ei ole ajateltu minua varten. Toinen mahdollinen vaihtoehto olikin tuttu kouluajoilta, oli vain löytänyt , kumma kyllä. Eniten ihmettelen nuorehkoja miehiä, miksi he kiinnostuvat vanhemmasta naisesta?