Suomalaisista yhä useampi löytää uuden parisuhteen nettideittipalveluista

nettideittailu

Suurin osa löytää eron jälkeen uuden vakavan suhteen nettideittipalveluista, kun taas ensimmäinen kumppani tavataan usein ystävien kautta tai ravintolassa.

Eron jälkeen uusi suhde löytyy todennäköisimmin netin deittipalveluista, selviää E-kontaktin Suuresta rakkaustutkimuksesta . Tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten rakkauselämää ja siihen vastasi 2 000 henkilöä.

Tutkimuksen mukaan 24,2 prosenttia heistä, joilla takana on jo aiempi vakava parisuhde tai avioliitto, ovat löytäneet uuden kumppanin netistä. Muita yleisiä tapoja löytää rakkaus ovat ravintolat ja yökerhot sekä yhteiset ystävät, joiden kautta uuteen kumppaniin tutustuu.

Verrattaessa ensimmäisessä vakavassa parisuhteessa tai avioliitossa olevia toisen kierroksen suhteisiin on tapaamispaikoissa nähtävissä eroja. Ensimmäisessä suhteessa olevat ovat tavanneet kumppaninsa useimmiten joko yhteisten ystävien kautta, ravintolassa tai yökerhossa. Vain 8,5 prosenttia näistä suhteista on alkanut nettideittipalvelun kautta.

Ensimmäisen kierroksen suhteet ovat usein alkaneet jo ennen nettideittipalveluiden suurta suosiota, mikä osaltaan selittää netin pientä osuutta ensimmäisten vakavien suhteiden tapaamispaikkana.

Nettideittipalvelut ovat melko lyhyessä ajassa mullistaneet rakkauden etsinnän ja niiden suosioon toisen kierroksen suhteiden yleisimpänä tapaamispaikkana on useita syitä. Netissä suhteen etsiminen on helppoa jokaiselle, sillä vaikka arki olisi kiireistä, pystyy deittipalveluiden avulla löytämään uusia kiinnostavia ihmisiä. Eron jälkeen uusia ihmisiä voi myös olla helpompi lähestyä deittipalvelussa kuin kasvokkain vaikkapa baarissa.

Kokeile netin deittipalveluita

Jos kaipaat vierellesi kumppania jakamaan arjen onnet ja surut, anna mahdollisuus nettideittailulle jo tänään E-kontaktissa. Vaikka saattaisit olla ennakkoluuloinen nettideittipalveluilta kohtaan, on moni löytänyt niiden kautta ihanan kumppanin ja kestävän suhteen. E-kontaktissa käyttäjät ovat liikkeellä tositarkoituksella ja monilla on jo takana aiempi vakava suhde, joten omaa historiaansa ei kannata häpeillä tai stressata.

Nettideittailun aloittaminen on helppoa eikä deittiprofiilin luominen kestä kauaa. Kerro profiilitekstissä lyhyesti ja rehellisesti itsestäsi ja mielenkiinnon kohteistasi. Muista, että aidon ja persoonallisen oloinen profiili tekee usein parhaan vaikutuksen samanlaisiin ihmisiin. Profiilikuvaksi kannattaa valita iloinen ja hymyileväinen kuva, jolla herätät toisten mielenkiinnon.

E-kontaktissa voit etsiä helposti sopivia kumppaneita esimerkiksi asuinpaikan ja iän perusteella. Saat joka päivä myös ehdotuksia kumppaneista, jotka vastaavat hakukriteerejäsi.

Aloita rakkauden etsintä jo tänään ja olet askeleen lähempänä onnea!

(Visited 2 527 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*