Miten löytää mies? Näillä vinkeillä tutustut samanhenkisiin sinkkuihin helposti

Mistä löytää mies

Kaipaatko elämääsi uutta kumppania? Lue vinkit, joiden avulla löydät kiinnostavia miehiä ja pääset alkuun deittailussa!

Viestittele aktiivisesti miehille deittisivustoilla

Oletko jo kokeillut nettideittailua? Deittailu netissä saattaa jännittää eikä se ehkä tunnu itselle luonnollisimmalta tavalta etsiä muita sinkkuja, mutta mikäli haaveilet uudesta rakkaasta, kannattaa nettideittipalveluille antaa mahdollisuus.

Koska deittipalveluita on tänä päivänä olemassa lukuisia, on niiden joukosta jokaisen helppo löytää itselle mieluinen vaihtoehto. Nettideittailu ei ole vain nuorten juttu, vaan netissä seuraa ja parisuhdetta etsivät eri-ikäiset sinkut.

Nettideittailun parhaita puolia on, että voit tavata helposti kiinnostavia miehiä ja löytää nopeasti mielenkiintoista juttuseuraa. Monissa deittipalveluissa voit etsiä sopivia sinkkuja esimerkiksi asuinpaikan ja iän perusteella. Älä kuitenkaan tee kriteereistä liian tiukkoja, ettet vahingossa rajaa unelmiesi miestä pois hakutuloksista.

Oma aktiivisuus on valttia nettideittailussa, joten lähetä itse rohkeasti ensimmäinen viesti, kun näet huomiosi kiinnittävän profiilin. Keskustelun voi avata esimerkiksi ystävällisellä kehulla tai kommentoimalla jotain toisen kiinnostuksen kohteisiin liittyvää. Ensimmäisen viestin lähettäminen saattaa jännittää, mutta kun keskustelu lähtee sujumaan, olet varmasti iloinen rohkeudestasi.

Vaikka et olisi kokeillut nettideittailua aiemmin, on alkuun pääseminen helppoa. Tarvitset profiilia varten vain pari tuoretta kuvaa itsestäsi sekä lyhyen esittelytekstin. Profiilitekstissä kannattaa kertoa rehellisesti itsestään ja toiveistaan, jotta kiinnität juuri samanhenkisten sinkkumiesten huomion.

Löydä uusi mies harrastuksen avulla tai sinkkutapahtumissa

Samanhenkisiä miehiä, jotka jakavat kanssasi samat kiinnostuksen kohteet, voi tavata helposti harrastusten avulla. Harrastustoiminnassa toisiin on vaivatonta tutustua, sillä yhteinen harrastus tarjoaa runsaasti puhuttavaa.

Voit valita joko sinulle tutun harrastuksen tai kokeilla jotain täysin uutta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi paritanssitunnit tai opistojen tarjoamat kieli- tai kokkauskurssit? Vaikka et harrastuksen parissa tapaisikaan juuri sitä oikeaa, pääset pitämään hauskaa, oppimaan uusia taitoja ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Erityisesti suurissa kaupungeissa eri tahot järjestävät sinkuille tapahtumia, joissa toisiin tutustuminen on helppoa ja luontevaa. Sinkkutapahtumat ovatkin mainio tapa tavata kiinnostavia miehiä, jotka asuvat samalla alueella.
Myös sokkotreffeillä ja pikadeiteillä pystyt tapaamaan sinkkumiehiä, jotka ovat etsimässä rakkautta. Voit esimerkiksi pyytää rohkeasti kavereitasi järjestämään sinulle treffit kumppaniehdokkaan kanssa, joka heidän mielestään sopisi yhteen kanssasi.

Tee rohkeasti aloite, kun näet kiinnostavan miehen

Joskus oman kiinnostuksen herättävään mieheen saattaa törmätä yllättävässä tilanteessa, kuten vaikkapa kaupassa. Myös baarissa tai erilaisissa tapahtumissa näkee usein mielenkiintoiselta vaikuttavia ihmisiä, joihin haluaisi tutustua paremmin.

Jos joku kiinnittää huomiosi missä tilanteessa tahansa, kannattaa olla rohkea ja tehdä itse ensimmäisenä aloite. Ystävällinen kommentti tai kehu on toimiva tapa aloittaa keskustelu. Vaikka juttelu tuntemattomille saattaisi jännittää, voit miettiä, ettei sinulla ole tilanteessa oikeastaan mitään hävittävää. Mikäli toinen ei ole tällä kertaa kiinnostunut juttuseurasta, ehkäpä seuraavalla kerralla on parempi onni!

Luo profiili E-kontaktiin ja tapaa kiinnostavia miehiä jo tänään!

Lue myös:

Suomalaisista yhä useampi löytää uuden parisuhteen nettideittipalveluista

Kolme vinkkiä onnistuneen deittiprofiilin luomiseen – muista lisätä profiiliin ainakin nämä tiedot itsestäsi, jotta kiinnität huomion

(Visited 1 248 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*