Kolme vinkkiä onnistuneen deittiprofiilin luomiseen – muista lisätä profiiliin ainakin nämä tiedot itsestäsi, jotta kiinnität huomion

Kiinnostavan deittiprofiilin luominen on helppoa ja näillä vinkeillä pääset alkuun!

Onnistunut deittiprofiili herättää kiinnostavien kumppaniehdokkaiden huomion ja auttaa löytämään käyttäjiä, joiden kanssa jakaa samanlaiset toiveet ja mielenkiinnon kohteet.

E-kontaktin toteuttamassa kyselyssä eri deittipalvelujen käyttäjiltä kysyttiin, millaisia tietoja he pitivät tärkeimpinä toisten profiileihin tutustuessa. Katso alta tärkeimmät asiat sekä vinkit oman deittiprofiilin parantamiseen!

Esittele itsesi toisille käyttäjille

E-kontaktin kyselyssä deittiprofiilin tärkeimmäksi ominaisuudeksi jopa ohi profiilikuvan nousi esittelyteksti, jossa jokainen voi vapaasti kertoa itsestään. Esittelytekstiä kyselyn perusteella arvostivat eniten naiset ja 45–54-vuotiaat, sillä molemmissa ryhmissä jopa yli 50 prosenttia vastaajista piti esittelytekstiä erittäin tärkeänä.

Esittelytekstin eteen kannattaa nähdä vaivaa, sillä huolella kirjoitettu teksti antaa kuvan tositarkoituksella liikkeellä olevasta henkilöstä ja auttaa löytämään sopivia kumppaniehdokkaita. Tekstissä voit kertoa esimerkiksi millainen olet, mistä asioista pidät ja mitä harrastat. Oma persoona saa näkyä ja rehellisyys on valttia.

Valitse sopiva profiilikuva

Noin puolet vastaajista oli sitä mieltä, että profiilikuva on erittäin tärkeä. Kyselyyn vastanneista erityisesti miesten ja alle 34-vuotiaiden mielestä kuva on profiilin olennaisin ominaisuus.

Profiilikuvaksi tulisi valita mahdollisimman tuore kuva, jossa näkyvät myös käyttäjän kasvot. Erityisesti hymy ja kuvasta välittyvä aitous herättävät tehokkaasti kiinnostuksen potentiaalisissa kumppaneissa. Profiilikuvan lisäksi kannattaa liittää pari muuta kuvaa, joissa näkyy esimerkiksi mitä teet vapaa-ajallasi.

Vältä filttereitä ja liian siloteltuja kuvia, sillä ne eivät välttämättä tee toivottua ensivaikutelmaa. Bilekuvia, kuntosaliselfieitä ja ryhmäkuvia kannattaa lisätä vain harkiten.

Lue tästä lisää vinkkejä hyvän profiilikuvan valintaan!

Kerro millaista kumppania etsit

Oma esittely ja profiilikuva ovat monille itsestään selvyyksiä profiilia luotaessa, mutta harvempi kertoo, minkälaisesta kumppanista olisi itse kiinnostunut. E-kontaktin kyselyssä vastaajien mukaan kolmanneksi tärkein asia, johon he kiinnittävät huomiota, on juuri kuvaus toivekumppanista. Erityisesti naisten ja 45–64-vuotiaiden mielestä tämä on tärkeä osa profiilia.

Vaikka profiilissa on hyvä kertoa, minkälaisen kumppanin toivoo löytävänsä, kannattaa kuitenkin välttää pitkää listaa tarkoista kriteereistä. Ethän halua, että suuri rakkaus jättää laittamatta sinulle viestiä, koska hän ei usko täyttävänsä kriteerejäsi. Monilla voi olla mielessä kuva unelmakumppanistaan, mutta tosielämässä rakkaus saattaa syttyä aivan toisenlaista ihmistä kohtaan.

Kuvaus kannattaa esittää toiveiden eikä vaatimusten muodossa. Voit esimerkiksi kirjoittaa, että toivoisit kumppanin olevan kiinnostunut samoista asioista tai haluaisit teidän voivan harrastaa suosikkilajiasi yhdessä. Muista olla aina asiallinen, sillä tyly lista tiukkoja vaatimuksia ajaa todennäköisesti muut pois profiilistasi.

Luo profiili E-kontaktiin jo tänään ja aloita deittailu!

(Visited 17 293 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*