Ujostuttaako kuvan lisääminen deittiprofiiliin? Näin kuvattomiin profiileihin reagoidaan – vastaus saattaa yllättää

Deittiprofiileja selatessa huomio kiinnittyy yleensä ensimmäisenä toisen profiilikuvaan, mutta E-kontaktin kyselyn perusteella myös ilman kuvaa on mahdollista löytää seuraa.

Profiilikuva on deittiprofiilin tärkeimpiä ominaisuuksia, mutta osaa saattaa myös jännittää oman kuvan lisääminen. E-kontaktin käyttäjilleen toteuttamassa kyselyssä noin 70 prosenttia vastaajista kertoi lisäävänsä mielellään profiilikuvan itsestään.

Vaikka nettideittailua pidetään usein ulkonäkökeskeisenä, selvisi samassa kyselyssä, että viestejä kumppaniehdokkailta voi saada myös ilman profiilikuvaa. Kaikista vastaajista reilut 11 prosenttia kertoi, että ottaisi erittäin todennäköisesti yhteyttä myös kiinnostavaan profiiliin ilman kuvaa.

Vanhemmat ikäryhmät ovat selkeästi nuoria valmiimpia laittamaan viestiä myös kuvattomille profiileille, mikäli he esittelytekstin ja muiden ominaisuuksien perusteella pitävät henkilöä kiinnostavana ja mahdollisena kumppaniehdokkaana.

Nuorille kuva on selkeästi tärkeämpi, sillä jopa 30 prosenttia vastanneista ei aloittaisi keskustelua henkilön kanssa, jonka profiilista puuttuu kuva. 55–64-vuotiaista taas jopa lähes 15 prosenttia olisi valmis suurella todennäköisyydellä laittamaan viestiä kiinnostavalta vaikuttavalle henkilölle, vaikka profiilissa ei olisikaan kuvaa.

Naiset suhtautuvat kuvattomiin profiileihin selkeästi miehiä jyrkemmin. Naisista noin 17 prosenttia vastasi, ettei laittaisi viestiä kuvattomalle profiilille, kun taas miehistä vain noin yhdeksän prosenttia olisi valmis täysin ohittamaan kiinnostavan, mutta kuvattoman profiilin.

Näin pääset alkuun ilman kuvia

Jos haluat kokeilla nettideittailua kuvattomalla profiililla, on tärkeää panostaa profiilin muihin tietoihin tavallista enemmän. Kuvaton profiili saattaa herättää osassa epäluuloja, joten esittelytekstin tärkeys korostuu positiivisen ja aidon ensivaikutelman luomisessa.

Esittelytekstistä kannattaa tehdä mahdollisimman kiinnostava heti alusta alkaen sekä helposti silmäiltävä, että erityisesti ne ominaisuudet, joita haluat itsestäsi nostaa esiin käyvät ilmi jo nopealla vilkaisulla.

Vaikka omien kuvien lisääminen tuntuisi vaivaannuttavalta, jo yhdellä kuvalla voi olla iso vaikutus positiivisen kiinnostuksen herättämisessä. E-kontaktissa voit jakaa kuva-albumisi vain valitsemasi ihmisen kanssa, joten profiilikuvan lisäksi muiden kuvien ei tarvitse näkyä kaikille. Täältä löydät vinkit hyvän profiilikuvan valintaan.

Luo profiili E-kontaktiin ilmaiseksi jo tänään!

(Visited 4 126 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*