Black Friday kannattaa hyödyntää myös deittailussa

Tiedätkö, mitä tarkoittaa Black Week, Black Friday tai Cyber Monday? Kyseessä on vuoden paras shoppailuajanjakso, jolloin verkkokaupat tarjoavat huikeita alennuksia tuotteistaan ja palveluistaan. Black Friday on lähtöisin USA:sta ja ollut jo muutaman vuoden ajan suosittu myös Suomessa. Black Weekin alennukset kannattaa hyödyntää myös deittailussa!

Black Friday on tänä vuonna perjantaina marraskuun 29. päivä ja tällöin alennukset ovat suurimmillaan. Useimpien verkkokauppojen Black Friday -alennukset alkavat klo 00.00 ja ovat voimassa koko vuorokauden. Viime vuosina on kuitenkin ollut tapana, että alennukset alkavat jo aikaisemmin samalla viikolla ja huipentuvat Black Fridayhin. Tämän vuoksi koko viikkoa on alettu kutsumaan Black Weekiksi. Black Friday -tarjoukset jatkuvat usein koko viikonlopun yli, aina maanantaihin asti, jota kutsutaan Cyber Mondayksi.

Black Friday -alennuksien avulla voit järjestää unelmatreffit pikkurahalla

Black Friday alennuksia voi hyödyntää myös esimerkiksi treffien järjestämisessä. Black Weekin aikaan on mahdollista saada esim. lahjakortteja ravintoloihin ja erilaisiin aktiviteetteihin reilusti edullisempaan hintaan. Mikä olisikaan parempi idea treffeille, kuin mennä syömään romanttinen illallinen viihtyisään ravintolaan tai testaamaan jotain uutta kivaa aktiviteettia.

Black Friday nettideittailussa

Monet nettideittipalvelut tarjoavat alennuksia Black Weekin ja Black Fridayn aikaan. Usein kyseessä on esimerkiksi prosenttialennus jäsentilauksen hinnasta tai alekoodi, jolla saa ilmaista deittailuaikaa. Alennuksia kannattaakin seurailla pitkin viikkoa.

Hyödynnä E-kontaktin Black Week -alennukset

Black Week on saapunut myös E-kontaktiin: Palvelussa on koko viikon ajan jopa 30-40% alennuksia! Nyt kannattaa ostaa tilauskautta varastoon!

Hyödynnä E-kontaktin Black Week -tarjous >

Katso IL Alekoodeista kaikki Black Friday tarjoukset!

(Visited 2 382 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*