Mikä iskee naisiin? Lue, mitkä asiat saavat naisen kiinnostumaan sinusta

Itselle sopivan kumppanin löytäminen on asia, joka askarruttaa vuodesta toiseen. Varsinkin monia miehiä mietityttää, miten saada nainen kiinnostumaan heistä.

Tässä muutama vinkki, kuinka tehdä vaikutus naiseen deittipalvelussa:

1.Käytä tarkennettua hakutoimintoa. Silloin saat mukaan ne itsellesi tärkeimmät määreet, on se sitten musiikkimaku, tupakointi, harrastus, urheilulaji tai vastaava. Saat huomattavasti paljon paremman valikoiman naisia, jotka voisivat sopia juuri sinulle. Muista kuitenkin, että haun määrittelyjä ei kannata pitää liian rajattuina!

2.Muista hyödyntää hakumäärittelyjäsi viesteissäsi kumppaniehdokkaille! Voit esimerkiksi korostaa, että pidät itsekin jazz -musiikista tai vaikkapa golfista. Älä kuitenkaan kirjoita viestiin, että vain tämän yhden ominaisuuden perusteella sopisitte yhteen.

3.Kuva on tärkein asia deittipalvelussa, sillä sen avulla pääset esiin myös uutiskirjeissä ja palvelun etusivulla. Jos et halua kuvaa itsestäsi profiiliin, laita se lukittuun albumiin, jonka avaimen voit antaa toiselle jäsenelle.

4.Aloitusviesti mahdolliselle kumppaniehdokkaalle on tärkeä. Ota hetki aikaa ja räätälöi jotain mielenkiintoista ja mieleenpainuvaa lähetettävää tälle henkilölle. Kerro vaikka itsestäsi: älä niitä asioita, joita profiilissasi lukee, vaan esimerkiksi miksi juuri tämä nainen herätti mielenkiintosi.

5.Ole aktiivinen! Jos aikomuksesi on tosissaan löytää itsellesi sopiva nainen, on haettava, flirttailtava, luettava ja lähetettävä viestejä.

6.Aivan kuten tosielämässäkin, on nettideittisivustollakin todella tylsää, jos vain toinen kysyy kysymyksiä tai puhuu itsestään. Ole aidosti kiinnostunut toisesta, kysy kysymyksiä ja kerro itse vastaus omaan kysymykseesi saadaksesi juttua eteenpäin. Ole itsevarma äläkä lyttää itseäsi tai tekemisiäsi.

7.Kun tapaatte, kuuntele! Hyvä kuuntelija on kultaakin kalliimpi, mutta kerro toki myös itsestäsi. Tavatkaa rennossa paikassa, jolloin turha jännitys kaikkoaa. Esimerkiksi kävelylenkki on yksi hyvä vaihtoehto.

8. Jos olet kiinnostunut naisesta tapaamisen jälkeen, ota häneen yhteyttä heti seuraavana päivänä tai jopa heti treffien jälkeen. Viesti voi olla hyvin lyhyt eikä siinä tarvitse ehdottaa mitään konkreettista, vaan voit vaan kiittää hauskasta seurasta ja toivottaa mukavaa päivää. Vastauksesta päätellen voit sitten sopia seuraavan tapaamisen.

Ei muuta kuin deittailemaan!

Terkuin,
E-kontaktin väki

(Visited 9 955 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*