Miten löytää kumppani E-kontaktista? Hyödynnä kaikki palvelun ominaisuudet

Paras tapa löytää seuraa E-kontaktista on olemalla itse aktiivinen! Lue, miten tämä onnistuu parhaiten.

Oman profiilikuvan vaihtaminen/lisääminen, kuva-albumin perustaminen sekä pidemmän profiilitekstin kirjoittaminen voivat auttaa ihmisiä kiinnostumaan juuri Sinusta. Kattava profiili herättää aina enemmän kiinnostusta kuin keskeneräinen.

Sinulle sopiva -ominaisuuden avulla saat joka päivä ehdotuksia, ketkä olisivat juuri Sinulle osuvia kumppaniehdokkaita. Älä siis jätä hyödyntämättä tätä ominaisuutta!
Jos haluat ehdotuksia suuremmasta ryhmästä, kannattaa höllätä Asetukset-sivulla sitä, minkä ikäistä kumppania haet. Ikähaarukkaa laajentamalla saat enemmän ehdotuksia Sinulle sopiva -koneeseen ja uutiskirjeisiin. Jos ikähaarukkasi on kovin tiukka, voi seuran löytäminen olla hankalaa.

E-kontakti.fi haluaa myös aina muistuttaa, että ei sitä ikinä tiedä, mistä päin Suomea se oma rakas löytyy. Joskus pieni matka voi olla sen arvoista. Kannattaa siis mieluummin aina hakea laajemmalta alueelta.

Flirttien lähettäminen muille käyttäjille, kuva-albumin avaimen pyytäminen tai antaminen, suosikiksi asettaminen, Match-viestikoneen ja Sinulle sopiva -ominaisuuden käyttäminen ahkerasti auttavat sinua juuri sen sopivan seuran löytämisessä.

Tässä vielä tiivistetysti ohjeet kumppanin löytämiseen E-kontakti.fissä:

1. Luo kattava profiili: lisää profiilikuva ja kerro mahdollisimman paljon itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi.
2. Älä pidä ikähaarukkaa tai maantieteellistä sijaintia turhan rajattuna.
3. Hyödynnä flirttien lähettämistä, Sinulle sopiva -ehdotuksia sekä Match -viestikonetta etsiessäsi juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita.
4. Viestittele rohkeasti! E-kontaktin uudistunut viestittely tekee keskustelusta yhä sujuvampaa ja nopeampaa.
5. Kun se oikea löytyy, sovi rohkeasti treffit!

Ihanaa kesän alkua toivottaen,

E-kontaktin väki

(Visited 5 602 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*