Deittipalstat löytyvät nykyisin netistä – rakkauden etsintä on siirtynyt yhä enemmän nettideittipalveluihin

Perinteiset deittipalstat ovat siirtyneet nettiin

Aiemmin uutta kumppania haettiin esimerkiksi tuttujen kautta tai deittipalstoilta, mutta nykyään moni etsii rakkautta netin deittisivustoilta.

Mistä etsiä seuraa ja uutta rakkautta elämään? Tätä pohtii moni eri-ikäinen sinkku, joka toivoo löytävänsä uuden kumppanin ja parisuhteen.

Nykyään yhä useampi etsii seuraa netin deittipalveluista, kun taas aiemmin uutta kumppania on etsitty esimerkiksi ystävien kautta, baareista tai vaikkapa deittipalstoilta. E-kontaktin lokakuussa 2020 toteuttamassa Suuren rakkaustutkimuksessa selvisi, että 35,2 prosenttia suomalaisista on käyttänyt netin deittisivustoja- ja sovelluksia.

Nettideittipalvelut ovat siis korvanneet monet aiemmin yleisemmät tavat hakea seuraa, ja esimerkiksi perinteiset deittipalstat ovat siirtyneet nettiin. Erilaisia deittipalveluita on netissä lukuisia, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivimman ja mieluisimman.

Suuren rakkaustutkimuksen perusteella deittipalveluita käytetään ahkerasti ympäri Suomea. Eniten nettideittailua oli tutkimuksen mukaan kokeiltu Kainuussa, Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä. Asuinpaikasta riippumatta netin deittisivustot helpottavat uusien ihmisten tapaamista ja moni saattaa löytää rakkauden yllättävän läheltä. Netissä voit myös kätevästi tavata kiinnostavia ihmisiä hieman kauempaa, jos rakkautta ei ole vielä omalta paikkakunnalta löytynyt.

Vaikka osa saattaa vielä vierastaa rakkauden etsimistä netistä, ei nettideittailussa ole mitään hävettävää. Nettideittipalvelut ovat usein monia perinteisiä keinoja, kuten deittipalstoja, nopeampia ja tehokkaampia tapoja tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin.

Moni löytää netistä rakkauden ja pysyvän suhteen

Suuren rakkaustutkimuksen perusteella moni löytää netistä parisuhteen ja uuden rakkauden elämäänsä. Jopa 50,3 prosenttia tutkimukseen vastanneista suomalaisista kertoi, että he ovat löytäneet joko pysyvämmän suhteen tai suhteita nettideittipalvelujen avulla.

Erityisesti maalaiskunnissa ja pienemmissä kaupungeissa netin deittipalvelut ovat toimiva tapa tavata uusia kumppaneita, joiden kanssa aloittaa pysyvä suhde.

Mitä tuoreemmasta parisuhteesta on kyse, sitä todennäköisemmin kumppani on tavattu juuri netissä. Pitkään kestäneissä suhteissa tapaaminen on yleensä tapahtunut ravintolassa tai ystävien kautta, sillä aiemmin nettideittipalvelut eivät olleet niin laajasti käytössä.

Avain onnistumiseen ja pysyvän suhteen löytämiseen netistä on valita deittipalvelu, jossa muutkin sinkut hakevat samoja asioita ja etsivät kumppania tosissaan. E-kontaktia käyttävät aidot ihmiset, jotka haluavat löytää elämäänsä pysyvän onnen ja vierelleen ihanan kumppanin.

Jos haluat tavata samanhenkisiä sinkkuja, jotka ovat etsimässä suhdetta ja rakkautta tositarkoituksella, luo profiili E-kontaktiin jo tänään!

(Visited 1 578 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*