Rakkauden etsiminen on nyt vielä helpompaa – kuusi syytä kokeilla E-kontaktin deittisovellusta

E-kontaktin deittisovellus

E-kontaktin deittisovelluksella uusien ihmisten tapaaminen ja keskustelu sujuu aiempaa helpommin. Lue tästä kuusi syytä kokeilla sovellusta!

1. Suomalainen deittisovellus aikuisille

Deittisovelluksia saatetaan joskus pitää vain nuorempien tapana etsiä rakkautta, mutta E-kontaktin sovelluksessa uutta suhdetta hakevat kaikenikäiset sinkut. E-kontakti on suosittu erityisesti yli 45-vuotiaiden deittailijoiden keskuudessa, joten sovelluksen avulla voit helposti löytää samanikäisiä sinkkuja.

E-kontaktissa rakkautta ja parisuhdetta etsitään tositarkoituksella, joten jos itsekin toivot löytäväsi rinnallesi ihanan ihmisen ja pysyvän suhteen, on tämä juuri sinulle paras deittisovellus. Sovelluksen monipuolisten hakukriteerien ansiosta pystyt helposti etsimään samanhenkistä seuraa ja tavata sinkkuja, jotka jakavat kanssasi esimerkiksi samanlaisen ajatusmaailman, arvot ja harrastukset.

2. Lataa deittisovellus ilmaiseksi

E-kontaktin appi on ilmainen deittisovellus, jonka voit ladata ilman maksua sovelluskaupasta. Myös profiilin luominen E-kontaktiin ja tietyt toiminnot, kuten kuva-albumin luominen ja toisten profiileissa vierailu, ovat sovelluksessa maksuttomia.

Päästäksesi käyttämään tiettyjä ominaisuuksia, kuten viestittelyä, sinulla tulee olla E-kontaktin jäsentilaus. Jäsenkauden pituudeksi voit valita kaksi viikkoa tai yhden, kolme tai kuusi kuukautta. Tilaukset ovat määräaikaisia eivätkä uusiudu automaattisesti.

3. Löydä sinkkuja läheltä sinua

Yksi E-kontaktin sovelluksen uusia ominaisuuksia deittisivustoon verrattuna on sinkkujen etsiminen läheltä sinua. Pystyt sovelluksessa siis helposti löytämään juuri ne käyttäjät, jotka etsivät rakkautta samalla alueella.

E-kontaktia käytetään ahkerasti eri puolilla Suomea, joten koskaan et tiedä, kuinka läheltä uusi rakas saattaa löytyä. Sovellusta käyttämällä varmistat, että oman asuinpaikkasi kiinnostavat kumppaniehdokkaat eivät mene sinulta ohi.

4. Viestittele kätevästi missä ja milloin haluat

Viestittely ja oma aktiivisuus ovat nettideittailussa tärkeitä, sillä vain keskustelemalla toisten sinkkujen kanssa pystyt tutustumaan heihin kunnolla ja löytämään sinulle sopivaa seuraa.

Kun sinulla on E-kontaktin deittisovellus ladattuna puhelimessasi, voit kätevästi viestitellä kiinnostavien ihmisten kanssa milloin tahansa. Keskustelu on aiempaa sujuvaa, kun pystyt lukemaan toisten viestit ja vastaamaan niihin entistä nopeammin, olitpa sitten missä tahansa.

5. Katso joka päivä uudet kumppaniehdotukset

E-kontaktin käyttäjänä saat päivittäin ehdotuksia sinulle sopivista kumppaneista. Sovelluksesta voit helposti katsoa joka päivä uudet kiinnostavat profiilit ja tehdä aloitteen pian, kun joku profiili herättää mielenkiintosi.

Mahdolliset sopivat kumppanit on valittu juuri sinun hakukriteeriesi mukaan vastaamaan toiveitasi, ja joka päivä saat viisi uutta ehdotusta osuvista profiileista.

6. Herätä toisten kiinnostus statuspäivityksillä

Deittisovelluksessa voit tehdä itse statuspäivityksiä ja reagoida toisten käyttäjien päivityksiin. Voit ilmaista mielenkiintosi esimerkiksi tykkäämällä toisen päivityksestä tai lähettämällä suoraan viestin liittyen päivitykseen.

Statuspäivitykset ovat helppo tapa avata keskustelu kiinnostavan kumppaniehdokkaan kanssa matalalla kynnyksellä, sillä toisen päivitykseen reagointi tai vastaaminen voi tuntua luontevammalta kuin ensimmäisen viestin kirjoittaminen muuten.

Lataa E-kontaktin deittisovellus ilmaiseksi jo tänään!

E-kontakti blogi käsittelee myös muita tärkeitä deittailuun liittyviä aiheita!

(Visited 2 607 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*