E-kontakti on yli 55-vuotiaiden suosikki – suurin osa deittailijoista löytää sivustolta treffiseuraa

Nykyään yhä useammin seuraa ja parisuhdetta etsitään netissä ja myös vanhemmat ikäryhmät ovat löytäneet nettideittailun.

Nettideittailu ei ole vain nuorille, vaan deittisivustoilta seuraa löytävät myös vanhemmat.

Rakkaus voi yllättää minkä ikäisenä tahansa eikä koskaan ole liian myöhäistä tavata uutta kumppania. Nykyään yhä useammin seuraa ja parisuhdetta etsitään netissä ja myös vanhemmat ikäryhmät ovat löytäneet nettideittailun.

Suomalaisen deittisivusto E-kontaktin toteuttamassa kyselyssä eri ikäisiltä vastaajilta kysyttiin, missä palveluissa he ovat kokeilleet nettideittailua. Yli 55-vuotiaiden keskuudessa E-kontakti oli selvästi suosituin sivusto, sillä yli 60 prosenttia kertoi käyttävänsä tai käyttäneensä palvelua.

Yli 70 prosenttia E-kontaktin aktiivisista käyttäjistä on yli 45-vuotiaita, joten sivusto on helppo ja turvallinen vaihtoehto myös hieman vanhemmille ikäryhmille etsiä rakkautta ja saman henkistä seuraa netissä.

Moni löytää treffiseuraa E-kontaktista

Suurin osa E-kontaktin yli 55-vuotiaista käyttäjistä löytää palvelusta mieleisiä viestittelykumppaneita ja seuraa treffeille.

Kiinnostava kumppaniehdokas saattaa tulla vastaan nopeastikin, sillä 55–64-vuotiaista käyttäjistä hieman alle puolet löysi viikon sisällä sivustolta seuraa, jonka kanssa syntyi keskusteluyhteys. E-kontaktissa lähetetään keskimäärin 8 500 viestiä joka päivä, ja käyttäjät ovat aktiivisia ottamaan yhteyttä toisiinsa ja viestittelemään.

Monilla keskustelu johtaa myös treffeille, sillä E-kontaktia käyttävistä 55–64-vuotiaista jopa lähes 75 prosenttia on sopinut treffit sivustolla tapaamansa kumppanin kanssa. Myös yli 65-vuotiaista melkein saman verran kertoi löytäneensä treffiseuraa E-kontaktista.

Muista katsoa myös etukäteen parhaat ravintolat joihin mennä treffeillä ja varaa pöytä.

Oletko valmis löytämään uuden kumppanin rinnallesi? Luo profiili E-kontaktiin jo tänään!

(Visited 43 990 times, 6 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*