Deittisivustot eivät ole vain nuorille – sovi treffit E-kontaktissa!

nettideittailu

Nettideittailua on monesti pidetty nuorten aikuisten tapana etsiä seuraa, mutta myös vanhemmat ikäryhmät ovat aktiivisia netin treffipalveluissa.

Nettideittailu kasvattaa suosiotaan ja valtavasta treffisivustojen ja deittisovellusten joukosta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle. Jos deittailumaailman pinnallisuus ja loputon kuvien selailu ei tunnu omalta jutulta, kokeile treffisivustoa, jossa arvostetaan aitoutta ja luotettavuutta.

Kotimaisen treffisivuston E-kontaktin käyttäjät ovat usein liikkeellä tositarkoituksella ja he etsivät kumppania jakamaan arjen pienet ilot ja surut. E-kontakti onkin helppo paikka erityisesti keski-ikäisille ja sitä vanhemmille etsiä seuraa ja uutta suhdetta. Palvelu on myös turvallinen paikka aloittaa deittailu uudelleen eron jälkeen, sillä monilla muillakin käyttäjillä on aiempi avioliitto takana.

Vuonna 2009 perustettuun palveluun on luotu satoja tuhansia treffiprofiileja ja uusia käyttäjiä rekisteröityy päivittäin. Yli 70 prosenttia E-kontaktin aktiivisista käyttäjistä on yli 45-vuotiaita, joten sivusto on helppo ja turvallinen vaihtoehto myös hieman vanhemmille ikäryhmille etsiä rakkautta ja samanhenkistä seuraa netissä.

Moni +55 -vuotias löytää treffiseuraa E-kontaktista

E-kontaktin toteuttamassa kyselyssä eri ikäisiltä vastaajilta kysyttiin, missä palveluissa he ovat kokeilleet nettideittailua. Yli 55-vuotiaiden keskuudessa E-kontakti oli selvästi suosituin sivusto, sillä yli 60 prosenttia kertoi käyttävänsä tai käyttäneensä palvelua.
Yli 55-vuotiaista E-kontaktin käyttäjistä suurin osa löytää palvelusta mieleisiä viestittelykumppaneita ja seuraa treffeille.

Kiinnostava kumppaniehdokas saattaa tulla vastaan nopeastikin, sillä 55–64-vuotiaista käyttäjistä hieman alle puolet löysi viikon sisällä sivustolta seuraa, jonka kanssa syntyi keskusteluyhteys. E-kontaktissa lähetetään keskimäärin 8 500 viestiä joka päivä, ja käyttäjät ovat aktiivisia ottamaan yhteyttä toisiinsa ja viestittelemään.

Monilla keskustelu johtaa myös treffeille, sillä E-kontaktia käyttävistä 55–64-vuotiaista jopa lähes 75 prosenttia on sopinut treffit sivustolla tapaamansa kumppanin kanssa. Myös yli 65-vuotiaista melkein saman verran kertoi löytäneensä treffiseuraa E-kontaktista.

Aloita uuden rakkauden etsiminen jo tänään

Jos olet valmis löytämään uuden ihmisen ja rakkauden elämääsi, voit rekisteröityä E-kontaktin käyttäjäksi ja luomaan oman profiilin täällä. Rekisteröityminen ja profiilin luominen on aina ilmaista.

Tekemällä jäsentilauksen pääset viestittelemään muiden käyttäjien kanssa ja saat käyttöösi lisäominaisuuksia. Profiilissasi voit määritellä, minkä ikäistä seuraa etsit ja mistä päin Suomea.

Omaan profiiliin kannattaa panostaa, sillä kivasti kirjoitettu ja aidon kuvan antava profiili herättää kiinnostusta ja auttaa samanhenkisiä ihmisiä löytämään juuri sinut. Profiilia kirjoittaessa voit miettiä, mihin itse kiinnittäisit toisessa huomiota.

Anna rakkaudelle mahdollisuus löytää sinut ja luo profiili E-kontaktiin jo tänään!

(Visited 1 259 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

1 kommenttia:

  1. Haluan tutustua 70-80 vuotiaisiin