Haluatko nauttia lomahetkistä hyvässä seurassa? Näin löydät matkaseuraa netistä

Matkaseuraa netistä

E-kontaktista voit etsiä helposti kiinnostavaa matkaseuraa jakamaan ikimuistoiset lomaelämykset kanssasi.

Rakastatko lomailua, mutta sinulla ei ole tällä hetkellä reissuseuraa tuleville matkoille? Vaikka matkahaaveista voi tehdä totta myös yksin, on unohtumattomat lomahetket ja uudet elämykset ihana jakaa jonkun toisen kanssa.

Jos omasta lähipiiristäsi ei löydy sopivaa seuraa jakamaan matkahaaveitasi, voi matkaseuraa etsiä helposti netistä. Matkaseuraa voi netistä etsiä esimerkiksi sosiaalisesta mediasta tai keskustelupalstoilta, mutta tiesitkö että matkaseuraa voit löytää myös E-kontaktin avulla?

Matkaseuraa maailmalle E-kontaktista

E-kontaktissa moni etsii uutta rakkautta, mutta sivustolla voi kätevästi hakea myös uusia ystäviä tai seuraa matkoille. Profiilia luodessasi voit itse määrittää, mitä toivot sivustolta löytäväsi.

Vaikka matkaseuran etsiminen netistä saattaa kuulostaa enemmän nuorten toiminnalta, voi E-kontaktista kuka tahansa löytää sopivan matkakumppanin. Voit etsiä kiinnostavia ihmisiä esimerkiksi iän ja asuinpaikan perusteella hyödyntämällä palvelun hakutoimintoja. E-kontaktia käyttävät eri-ikäiset ihmiset ja erityisesti yli 45-vuotiaat ovat aktiivisia palvelun käyttäjiä.

E-kontakti on erinomainen paikka tavata aitoja ihmisiä, jotka toivovat oikeasti löytävänsä elämäänsä uusia kiinnostavia ihmisiä, oli kyse sitten rakkaudesta tai ystävyydestä. Matkaseuran etsiminen E-kontaktissa on turvallista, sillä kaikki profiilit tarkistetaan palvelun asiakaspalvelussa.

Tapaa reissukaveri ennen matkaa

Kun olet löytänyt netistä matkakaverin, kannattaa uusi reissukumppani tavata muutaman kerran ennen matkaa. Näin ehditte hieman tutustua ja varmistua siitä, että tulette varmasti toimeen myös reissussa. Matkalla voi eteen tulla välillä yllättäviä tilanteita, joten mitä enemmän toisesta tietää jo ennen matkaa, sitä helpommin matkalla selviää myös mahdollisista ongelmatilanteista.

Yhteistä matkaa suunnitellessa kannattaa ensin käydä läpi, millaisista matkakohteista toinen on kiinnostunut ja minkälaisista lomista, kuten vaikkapa ranta- tai kaupunkilomista, toinen yleensä nauttii. Myös matkabudjetista on hyvä keskustella ajoissa, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään myöhemmin. Omien toiveiden suhteen ei kannata olla liian ehdoton, vaan kuunnella avoimesti myös toisen ehdotuksia, jotta matkasta tulee mielekäs molemmille.

Kaikkea aikaa ei tarvitse lomalla viettää yhdessä, vaan osan ajasta molemmat voivat viettää omien suosikkiaktiviteettiensa parissa. Vaikka olisitkin tottunut tekemään lomalla aina samoja asioita, muista että uusi matkakumppani on mainio mahdollisuus kokeilla jotain uutta.

Jos siis haaveilet lomasta, kokeile nyt rohkeasti matkaseuran etsimistä netistä. Parhaassa tapauksessa voit löytää elinikäisen ystävän, jonka kanssa voit tehdä reissuja kiinnostaviin kohteisiin vaikkapa joka vuosi.

Rekisteröidy E-kontaktiin ja löydä reissukaveri netistä tuleville matkoille!

(Visited 1 133 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*