Rakkaus voi olla yhden viestin päässä – nettideittailu on suosittua ympäri Suomea

Suomalaiset aina Uudeltamaalta Lappiin etsivät uutta kumppania netissä. Olitpa siis kotoisin mistä päin Suomea tahansa, anna nyt rakkaudelle mahdollisuus!

Sinkut etsivät rakkautta netissä

Deittailumaailma on kokenut suuria mullistuksia internetin myötä ja myös yhä useammat suomalaiset etsivät uutta parisuhdetta netin deittisovellusten ja -palveluiden avulla.

Vaikka nettideittailuun on aiemmin liittynyt ennakkoluuloja ja osaa niiden käyttäminen on jopa saattanut nolottaa, nykyisin netissä etsivät rakkautta aivan tavalliset suomalaiset ikään, paikkakuntaan tai koulutukseen katsomatta.

Koska nettideittailu on yhä suositumpaa, lukuisat eri sivustot ja sovellukset tarjoavat mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Halutessaan voi käyttää useampaa eri sivustoa, mutta aidon rakkauden löytämistä helpottaa, jos valitsee palvelun, jota käyttävät samanhenkiset ihmiset.

Deittipalvelu E-kontaktin sivuilla deittailevat päivittäin tositarkoituksella jopa tuhannet suomalaiset, jotka haluavat löytää elämäänsä uuden tärkeän ihmisen. Palvelussa on aktiivisia käyttäjiä joka puolelta Suomea aina Uudeltamaalta Lappiin, joten kiinnostava kumppani saattaa odottaa yllättävän lähellä omasta asuinpaikasta riippumatta.

E-kontaktin tilastojen mukaan maakuntien väkilukuun suhteutettuna eniten nettideittailijoita on Kainuussa, Lapissa, Keski-Suomessa ja Etelä-Karjalassa. Myös Pirkanmaalla, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa uutta parisuhdetta etsitään aktiivisesti netissä. Määrällisesti eniten palveluun on luotu profiileja Uudellamaalla.

E-kontakti tarjoaa kenelle tahansa helpon ympäristön lähestyä muita ja aloittaa rohkeasti rakkauden etsintä, sillä palvelussa on käyttäjinä eri-ikäisiä ihmisiä, joista jokaisella on oma tarinansa. Monilla on takana aiempi avioliitto ja noin 60 prosentilla käyttäjistä on lapsia. Omaa elämäntilannettaan tai historiaansa ei siis tarvitse ujostella tai antaa niiden seistä uuden onnen tiellä.

Ikäluokista erityisesti 45–54-vuotiaat loivat E-kontaktiin aktiivisesti uusia profiileja vuonna 2019. Vuonna 2009 perustettuun palveluun on reilun kymmenen vuoden aikana luotu yli 350 000 profiilia ja uusia profiileja luodaan eri ikäluokissa jatkuvasti.

Kokeile rohkeasti nettideittailua

Jos haluat löytää uuden rakkauden ja tärkeän ihmisen, voit rekisteröityä E-kontaktin käyttäjäksi ja luoda oman profiilin täällä. Rekisteröityminen ja profiilin luominen E-kontaktiin on aina ilmaista. Profiilissasi voit helposti määritellä, minkä ikäistä seuraa etsit ja mistä päin Suomea.

Oman profiilin luomiseen ja viimeistelyyn kannattaa käyttää hieman aikaa. Jos et ole varma mitä haluaisit profiilissasi kertoa itsestäsi, mieti, millaisiin asioihin itse kiinnittäisit huomiota muiden profiileissa. Aidon ja iloisen kuvan antava profiili herättää mielenkiintoa tehokkaammin ja auttaa kiinnostavia ihmisiä löytämään juuri sinut.

Tekemällä E-kontaktin jäsentilauksen pääset viestittelemään muiden käyttäjien kanssa ja voit hyödyntää palvelun lisäominaisuuksia.

Nyt on erinomainen aika aloittaa nettideittailu, sillä mikä olisikaan ihanampaa kuin löytää uusi rakkaus, jonka kanssa nauttia talven tunnelmallisista illoista. Ota siis rohkeasti ensimmäinen askel ja aloita rakkauden etsintä jo tänään!

(Visited 8 774 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*