Horoskooppi-kysely: Näin moni uskoo horoskooppeihin seuranhaussa!

Horoskooppi on jopa yli 60 % vastanneista tärkeä asia kun he etsivät kumppania nettideitistä.

Horoskooppi on jopa yli 60 % vastanneista tärkeä asia kun he etsivät kumppania nettideitistä.

E-kontakti.fi kysyi suomalaisilta sinkuilta, kuinka moni heistä uskoo seuranhaussaan horoskooppeihin. Huikean monelle horoskooppi on yllättävän tärkeä asia!

Horoskoopit nykyisessä naistenlehtimerkityksessään ovat vain reilut sata vuotta vanha keksintö. Vaikka ihmiset ovat aina ja ikuisesti yrittäneet päätellä kaikenlaisista ennusteista sitä, kuinka hyvin tai huonosti he sopivat toisilleen, taivaan kappaleiden merkeistä sitä on tehty viihdekäytössä vasta noin 1900-luvun alusta lähtien.

Astrologia on sitä harrastaville toki tärkeä aihe, ja se tulee selville myös kyselyssämme. Valtaosa kuitenkin kiinnittää vähintäänkin asiaan huomiota kun miestä tai naista haetaan nettideitistä.

Kysymys: Uskotko horoskooppeihin seuranhaussa?

 • Luen horoskooppeja, ja tiedän mitkä merkit minulle sopivat, mutta olen avoin kaikille 36 %
 • Uskon, haen tiettyjä horoskooppimerkkejä 26 %
 • En usko 38 %

Yhteensä siis huikeat 62 % vastanneista on sitä mieltä, että horoskoopilla on merkitystä parinetsinnässä.

Meillähän E-kontakti.fissä jokaisessa profiilissa on tuotu asia esille heti profiilikuvan alla, jossa nuo tärkeimmät asiat ihmisestä löytyvät.

Nettideittiterveisin,
Heli E-kontakti.fistä

(Visited 4 080 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

 1. en ole varma pitää saada tavata henkilö

 2. Hyvät ”siskot” ja ”veljet” …Miksi Suomi on täynnä yksinäisiä ihmisiä ?
  Hyvin yksinkertaisesta syystä !” Suhteellisuusteoria ymmärtämättömyydestä” eli suurimmalta osalta suomalaisista on nyt muutenkin kadonnut suhteellisuuden taju,tietoisuus ja realismin näkeminen Nokia puhelimen mukana anteeksi vain ”wc-pöntöstä” alas!!!!! ole sitä,ole tätä, omista sitä, jne. loputtomana virtana ???
  Anteeksi vain suomalaiset ..kun, pyytää vähän paljon saa,..enemmänkin , kun aidon rakkauden kohtaa itsessään ja sitä kautta toisissakin..näin Aurinko nousee yksinäiseen pimeyteen,suruun …huoneeseen niin aamu-auringossa alkoi satakielet yhdessä spektrissä kauniina säteilemään ..voi , voi kuinka sokea olinkaan ? Anteeksi Luoja Taivaan ja Maan …..Hyvää Päivän Jatkoa Suomalaiset ja Ehtoota …Voitetaan Jääkiekon MaailmanMestaruus jälleen kerran niin kuin nuoret ; tällä kertaa aikuisisssa Rakas vihollisemme Ruotsi Finaalissa vaikka sanoisin noin about 7-2 ..
  Tsau