Miten puhua naiselle: TOP 3 vinkit naisten iskemiseen

Naisille puhuminne joko livenä tai nettideitissä on taitolaji. Lue vinkit siihen, millä puheenparrella daameja voi iskeä.

Naisille puhuminen joko livenä tai nettideitissä on taitolaji. Lue vinkit siihen, millä puheenparrella daameja voi iskeä.

Juttelin hiljattain miehen kanssa, joka oli tajunnut hyvin yksinkertaisen asian siitä, miten puhua tytölle josta tykkää. Naisena pystyin allekirjoittamaan hyvin hänen ”teesinsä”, jotka omilla vinkeilläni höystettyinä voin nyt jakaa teidän kanssanne.

  1. Itsevarmuus

Olen tämän kuullut, nähnyt ja kokenut niin monta kertaa aiemminkin. Nettideitissä tai naista iskiessä baarissa se takarivin hiljainen taavi ei aina pärjää. Itsevarmuutta pitää uhkua kaiken viestinnän, eikä mitään pidä pyydellä anteeksi.

Naiseen vetoavat ehdottomasti ainakin seuraavat asiat noin karkeasti yleistäen:

  • Älä anna sen mennä överiksi, mutta aina voi kehua kauniita silmiä, aistikasta kaulaa, hekumallisia huulia. Älä mene kasvojen alapuolelle: siitä tulee heti jo pornomainen fiilis.
  • Tunneälykkyys, ja sen korostaminen että sinulla miehenä on sitä. Kerro kuinka elämäsi naiset ovat koulineet sinusta naiset aina huomioon ottavan miehen.
  • Koulutuksen tai menestyksen korostaminen. Naiset ovat Suomessa usein hyvin korkeasti koulutettuja ja etsivät korkeasti koulutettua seuraa. Jos et pärjää erityisesti tällä alalla, yritä punoa tekstiin mielikuva siitä kuinka hyvin elämässä pärjäilet. Kyse ei ole siitä, että jokainen nainen välittäisi oikeasti siitä, oletko nyt tekniikan tohtori ja etteikö duunari kelpaisi, kyse on turvallisuudesta ja siitä että naiselle tulee turvallisempi olo lähteä treffeille jos tietää tällaisia asioita miehestä.

VINKKI: Aloita viestienvaihto aina reippaasti kehulla ja pidä ensimmäinen viesti lyhyenä. Lisää kierroksia jos saat vastauksen.

  1. ABC-sääntö eli ”Always be closing”

Myyntimiesten raamatuissa, jokaisessa, on tavalla tai toisella aina mainittu ABC-sääntö, ”Always be closing” tarkoittaa siis sitä, että pidä aina tähtäin mielessäsi ja tähtää tiettyyn toimeen, esimerkiksi vaikkapa siihen että nainen suostuu kanssasi treffeille tai vastaa viestiisi.

Yleensä viestiin saa vastauksen jos kysyy hyvän kysymyksen: voit kysyä jostain detaljista naisen deittiprofiilista, miten hänen viikonloppunsa sujui, mitä suunnitelmia on lomalle. Kysymys kannattaa muotoilla niin että se pakottaa vastaamaan jotenkin muuten kuin kyllä/ei.

Ehdota tapaamista/puhelinnumeron vaihtoa ensin hienovaraisesti, älä kuitenkaan tyrkytä tai painosta. Monet naiset tuumaavat että kymmenenkin viestiä kannattaa vaihtaa ennen tarkempien yhteystietojen vaihtoa. Voit oman puhelinnumerosi tai sähköpostisi hyvin kyllä heittää jo viestissä kolme tai neljä.

VINKKI: Älä missään nimessä anna keskustelun ajautua kaveriasteelle, josta puuttuu flirtti. Tätä kutsutaan osuvasti englanniksi friend zoneksi = ystävävyöhykkeeksi. Kun keskustelu ajautuu liian nopeasti liian intohimottoman arkiseen ”kävin kaupassa” -viestittelyyn, ei se ole ainakaan treffeille johtamassa. Muista siis: jokaiseen viestiin joku pieni flirtti mukaan!

  1. Kirjoita, kirjoita, kirjoita

Naiset ja miehet ovat hyvin erilaisia siinä suhteessa että miehet ovat visuaalisia siinä että kuvat ovat hyvin tärkeitä, eivätkä niin herkästi kirjoittele pitkiä viestejä. Mutta miehet: juuri niillä hieman pidemmillä teksteillä voi hurmata naisen!

Kerro itsestäsi, kuvaile minkälainen olisi unelmiesi päivä, minkälaisia muistoja vuodenaika/joku paikka/harrastus tuo mieleesi… Tärkeintä on, että tarkistat tekstisi oikeinkirjoituksen ennen lähetystä. Aloita lauseet isoilla kirjaimilla, käytä pilkkuja, lopeta lauseet pisteisiin äläkä …-lopetukseen.

VINKKI: Älä sorru puimaan eroasi! Monet naiset mitä luultavimmin tuumaavat että aikaa on kulunut aivan liian vähän erostasi. Naiset saattavat nimittäin olla vuosiakin sinkkuja ennen kuin lähtevät koittamaan uutta suhdetta: miehet taas lähtevät etsimän uutta onnea melko pian eron jälkeen!

Jos erosta kulunut aika tulee naisen aloitteesta puheeksi, kannattaa pysyä toki totuudessa, mutta korostaa kuinka erillisiä elämiä elitte jo pitkään, ja henkisesti ero tapahtui jo paljon aiemmin kuin varsinainen ”lusikat jakoon” -ero.

Treffailussa tulee paremmaksi treffailemalla

Jos vielä epäröit, miten aloittaa keskustelu naisen kanssa, katso toinen artikkelimme siitä, mikä naisia kiinnostaa treffiprofiilissa. Itse nettideittailua kolmella vuosikymmenellä kokeneena ja paljon deittailleena voin sanoa omasta puolestani että tässä on melkoinen kaava jolla minut ainakin saisi lähtemään treffeille.

Jos nämä tuntuvat lian ”rajuilta” keinoilta juuri sinulle, minun on pakko kommentoida että mitä enemmän sitä ihmisten kanssa kirjoittelee ja käy treffeillä, sitä sujuvammin se alkaa sujua kuin itsestään. Opit itse kyllä kokemuksella minkälaisiin ihmisiin toimii minkälainen viestintä. Kannattaa myös pitää mielessä että nettideittailu muistuttaa enemmän maratonjuoksua kuin pikamatkaa: anna siis itsellesi aikaa!

Jätä kommenttisi tekstin alle!

Treffiterveisin,

Heli

(Visited 41 491 times, 3 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

  1. Joka sana tosi. Horoskoopit ovat alun alkaen olleet osa tähtitiedettä. Useimmiten humbuukia nykyään. Alkuperäisistä poiketen tähtien asemakin muuttunut.
    Mutta kuitenkin, miksi ns kuuhulluus on realiteetti tänäkin päivänä täydenkuun aikaan.??

  2. Kolmannesta kohdasta olen vähän eri mieltä: miehessä on tärkeintä että pää on suht kunnossa, ei menestys tai ylenmääräinen koulutus. Sivistystä saa ilman muodollista koulutustakin. Tärkeintä olisi näyttää todellinen kiinnostuksensa naisen sisäisestä maailmasta. Vaikkei olekaan verbaaliakrobaatti, sitten kohdatessa voi muillakin tavoin osoittaa tämän arvostusta.