Rakkaustarina: Löysimme jotain erityistä ja arvokasta E-kontakti.fistä

Rakkaustarina voi syttyä myös nettideitissä. Kuopiolaisen Sarin ja brittiläisen Jezin lemmenliekit leimahtivat E-kontakti.fissä,

Rakkaustarina voi syttyä myös nettideitissä. Kuopiolaisen Sarin ja brittiläisen Jezin lemmenliekit leimahtivat E-kontakti.fissä,

Kaukosuhde ei ole helppoa pitkien välimatkojen Suomessa, mutta entäpä sitten kahden maan välillä! E-kontakti.fi kokemuksia kertaavat nyt Sari ja Jez, heidän suhteensa syttyi tuhansien kilometrien erosta huolimatta.

Sari, 45, oli ollut jäsenenä E-kontakti.fissä joululomalla 2013–2014 ja jäsenkausi alkoi jo loppua. Vain muutama päivä oli enää jäljellä kun brittiläisen Jezin profiili herätti huomion.

Jez, 54, oli suomalaisella deittisivustolla pääasiassa etsimässä ystäviä ja kontakteja, hän oli nuorempana matkustellut Suomessa ja ollut aina kiinnostunut Suomesta ja muistakin Pohjoismaista.

Hänellä oli myös suomalaisia ystäviä ja hän halusi niitä lisää, takaraivossa miehelläkin oli kuitenkin ajatus myös ”sen oikean” löytymisestä.

— Törmäsin sivuilla sympaattiseen kuvaan joka kuului Englishmen-nimimerkille. Kiinnitin huomiota nimimerkkiin, ja päätin laittaa viestiä englanniksi kun en ollut varma millä kielellä hän halusi toimia. Jezillä kesti muutama päivä vastata minulle, ja niin jäsenyyteni sitten loppuikin. Vaihdoimme viestittelemään sähköpostilla ja pian myös Facebookin välityksellä, Sari kertaa parin ensiaskelia.

Ensimmäinen puhelu oli kuopiolaiselle naiselle iso jännityksen aihe, sillä hän oli epävarma siitä kuinka kielitaito riittäisi keskusteluun. Kirjoittaminen oli juuri sen vuoksi tuntunut helpommalta yhteydenpitotavalta.

— Aivan tärisin langan päässä! Mutta hyvinhän se siitä lähti sujumaan, ensimmäinen puhelu kesti 4 tuntia ja heti tuntui siltä että olisimme tunteneet toisemme ihan aina. Oli helppoa puhua ja paljon yhteistä puhuttavaa. Ensimmäisen puhelun jälkeen linjat kävivätkin kuumina joka päivä, useita tunteja, Sari muistelee.

Rakkaustarina alkoi jäykästi jännittäen

Pikkuhiljaa puhelut eivät enää tuntuneet riittävät nupullaan olevassa rakkaustarinassa, vaan toista piti päästä näkemään ihan oikeastikin. Niinpä Jez matkasi Suomeen maaliskuussa 2014 viettämään talvilomaansa.

Ensitreffien paikka ei ollut kovin romanttinen: Tampereen lentokenttä! Siitä matka jatkui Sarin luokse Kuopioon.

 

Sari ja Jez ovat viettäneet kevään 2015 pääosin yhdessä. Seuraavaksi on Jezin vuoro matkata Suomeen.

Sari ja Jez ovat viettäneet kevään 2015 pääosin yhdessä. Seuraavaksi on Jezin vuoro matkata Suomeen.

— Jännitys oli kyllä käsin kosketeltavaa. Tuntien ajomatka alkoi vähän jäykästi, olimme aivan kipsissä, mutta jotenkin hyvällä tavalla. Ilmassa oli kuitenkin sitä kipinää, jota me molemmat toivoimme.

— Seuraava viikko kului minun kotiseutuuni ja Suomeen paremmin tutustuessa. Sen viikon jälkeen tiesimme, että olimme löytäneet jotain erityistä ja arvokasta.

”Haluamme elämältä toisemme”

Kaukosuhteeseen sitoutunut pari on sen jälkeen treffaillut niin Helsingissä, Lontoossa kuin Kööpenhaminassakin.

— Kaikki on jotenkin tuntunut meille mahdolliselta, sillä meillä on ollut niin kova kaipuu nähdä toisiamme ja viettää kaikki mahdollinen vapaa yhdessä.

Joulu ja uusivuosi vietettiin yhdessä ja keväällä 2015 Sari tempaisi muuttaa Jezin luokse Statford-Upon-Avoniin keskiseen Englantiin parin kuukauden vuorotteluvapaan ajaksi!

— Nyt on takana ihanat kaksi kuukautta yhteiseloa. Tiedämme entistä varmemmin mitä elämältä haluamme: toisemme!

No entä mikä on parasta etäsuhteessa?

– Ei mikään… Hah! Jos olisi pakko sanoa jotain niin se, että aina ihanaa tavata, joskus pitkänkin odotuksen jälkeen. Suhde tuntuu tuoreelta koko ajan, on uusia ja jännittäviä suunnitelmia. Jotain ihanaa mitä odottaa!

Haasteita toki piisaa positiivisia asioita enemmän. Pari kuvailee, että kaikkein ikävintä ovat jäähyväiset ja se jälleennäkemisen odottaminen.

— Odotus on kuitenkin ihanan tuskallista jos sitä jotenkin voisi kuvailla.

”Vahva rakkaus auttaa kestämään välimatkan”

tositarina1432656253

Parin tulevaisuus on avoinna. Ei ole lainkaan poissuljettua että muutettaisiin samaan maahan, ja seuraavaksi kokeillaankin yhdessä asumista Suomessa. Elämän realiteetit on pidettävä kuitenkin mielessä: töitä on oltava.

— Pelkän tunteen varaan, vahvankaan, ei voi yksin rakentaa koko elämää. Vahva rakkaus auttaa kestämään välimatkan, pari lausuu kauniisti.

Jez aikoo kuitenkin ottaa ison askeleen ja alkaa myös opetella Suomea.

Sari ja Jez haluaisivat sanoa kaikille nettideittailua harkitseville muutaman rohkaisevan sanan: Älä epäröi, vaan tartu rohkeasti hetkeen ja sillä toisella kotimaisella: You never know what is behind the profile. It is worth trying anyway! Go for it: You can find love <3 Eli siis “Et koskaan tiedä mitä profiilin takana voi olla, kokeile edes! Kokeile rohkeasti: voit löytää rakkauden.

Rakkaustarinoita voit lukea lisää: E-kontakti kokemuksia.

Oletko sinä tavannut elämäsi rakkauden sivustomme kautta? Kerro tarinasi meille, maksamme julkaistuista jutuista palkkion. 

Etsitkö miehiä tai naista? Anna netin yhdistää sinut ja elämäsi rakkaus!

(Visited 7 656 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*