Käytä nettideittiä tehokkaammin ja välty sydänsuruilta

Älä antaudu liian pitkään raapusteluun deittisivulla, vaan pyri tapaamaan sopivan oloinen kumppaniehdokas mahdollisimman nopeasti.

Älä antaudu liian pitkään raapusteluun deittisivulla, vaan pyri tapaamaan sopivan oloinen kumppaniehdokas mahdollisimman nopeasti.

Aivan liian usein kuulen ikävistä tapauksista, joissa seuraa netistä etsiessä petytään, kun viimein kuukausien kirjoittelun jälkeen kohdataan toinen: hän ei usein olekaan ihan sellainen, kuin pilvilinnoja rakennellessa omassa päässään on miettinyt. Treffit nettideitissä kannattaakin sopia rivakasti, antakaas kun perustelen miksi.

Nettitreffisivusto kannattaa nimenomaan käsittää kohtaamispaikkana: kohtaat siellä ihmisiä, joita et tosielämässä muutoin kohtaisi. Ja käyt sitten tapaamassa heitä livenä treffeillä ja selvittämässä, onko oikeasti ihastunut toiseen.

Liian usein tosiaan kuulen tarinan, että pitkien viestirallien jälkeen toinen ei sitten miellyttänytkään. Tähän suhteeseen on kuitenkin ehditty jo laittaa kuitenkin paukkuja: ainakin aikaa viestien kirjaamiseen. Tyypillisesti näissä tapauksissa on päädytty kirjoittelemaan toisen henkilön kanssa pitkäksi aikaa jolloin viestejäkin on ehditty vaihtaa rutkasti.

Kirjoittaessa rakentaa herkästi pilvilinnoja

Kirjoittaminen toiselle on hyvin intensiivistä puuhaa, omalla tavallaan jopa intiimimpää kuin puhuminen. Silloin saattaa myös syntyä helpommin ajatus siitä, että on ihastunut viestittelykumppaniin.

Herkempi ihminen hyvin herkästi voi uppoutua täysin omiin haaveisiinsa kirjoittaessaan ja kuvitella suhteesta pilvilinnoja vaikka toista ei ole vielä kohdannutkaan. Jos on pitkän aikaa ollut ilman huomiota, on aika ymmärrettävää että yhtäkkinen huomio saa mielen sekaisin.

Voit myös loputtomasti hioa sanamuotoja ennen kuin lähetät viestin eteenpäin ja tulkita toisen tekstin nyansseja. Pilvilinnoja rakentaessa haluaa usein uskoa, että myös toinen on ihastunut.

Jos treffit eivät käy, soittakaa

Itse sanoisin, että tuollainen muutama viikko on ihan maksimissaan sellainen hyvä kirjoitteluaika. Jos asutte todella kaukana toisistanne, on toki luonnollista että tapaamisessa voi kestää aikaa, mutta silloin puhelu tai Skype-puhelu on seuraava askel tutustumisessa.

Vaikka puhelimessa puhuminen ei missään nimessä voi korvata sitä että näet toiset kasvotusten, antaa se kuitenkin jotain kuvaa siitä, kuinka suhteenne dynamiikka voisi toimia. Onko toinen yhtäkkiä sittenkin tuppisuu ja lyhytsanainen vaikka kirjoittaa kauniisti, tai olisiko toinen sitten sittenkin paljon vauhdikkaampi tapaus kuin miltä kirjoittaessa vaikuttaa.

Pikaiset ”kemia-tarkistus”-treffit

Käytä siis nettideittisivustoa ”oikein” ja käytä sitä vain uusien ihmisten tapaamisalustana. Vaihda muutama viesti ja päättele, haluatko tavata toisen kasvotusten. Jos haluat, sovi treffit pian ja tavatkaa nopeasti ihan vain kahvilla tai kaljalla. Itse kutsun tällaisia pikatreffejä ”kemia-tarkistukseksi”. Jos kemiat kohtaavat, voitte joko jatkaa yhdessä treffejä tai sopia uuden pidemmän tapaamisen.

Jos kemiat taas eivät lyö kipinää, on reilumpaa toivottaa toiselle saman tien hyvää metsästysonnea muualta.

Mitä mieltä sinä olet, kuinka pitkään on ok viestitellä vain viestitse ilman että toista tapaa lainkaan?

Mistä tietää että mies on kiinnostunut – lue täältä!

Nettitreffiterveisin,

Heli

(Visited 3 937 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*

2 kommenttia:

  1. Kyllä ihminen pitää tavata mahdollisimman pian livenä. Todella raivostuttavaa kun jotkut kirjoittelevat niitä näitä mitä ovat päivällä tehneet eivätkä kysy mitään. Tai sitten tyyliin ” ihanaa olisi katsoa auringon laskua kalliolla jonkun kanssa. Tälläisten haaveilijoiden kanssa on tosi hankalaa kirjoittaa.

  2. Tuttua asiaa itsellekin. Olen kokeillut monenlaista tutustumisen aloitusta. On aloitettu hitaasti kirjoittelemalla. Joskus on kirjoiteltu pitkäänkin. Usein olen tiedustellut treffeille lähtöä jo muutaman viestin jälkeen. Kummassakin on omat hyvät ja huonot puolensa. Jos kirjoittelee vähän enemmän, on saanut jo vähän taustatietoa ihmisestä. Nopealla tapaamisella estää sen, että mielikuva toisesta lähtee lentoon. Mieli kun haluaa täydentää sen, mitä ei toisesta tiedä.Helposti tulee ihastuminen kirjoittelun kautta, varsinkin, jos kummatkin ovat hyviä ilmaisemaan itsensä kirjoittamisella. Todellisuus onkin sitten usein erilainen. Usein muutamien päivien viestittelyn jälkeen on vaihdettu puhelinnumeroita. Yllätys, yllätys: paras tapa kaikista tuntuu olevan juuri nuo pikaiset ”kemiantarkistustreffit”. Melko suurella varmuudella tietää jo ensimmäisillä treffeille, onko järkeä tavata uudelleen. Vain harvoissa tapauksissa, haluaa ”tarkistaa” asian uusilla treffeillä. Ihmisen biologia kun on vaan niin ihmeellistä ja parinmuodostus myös. Vaikka mieli sanoo, että toinen on kaikinpuolin sopiva, ei ole ollenkaan sanottua, että kipinät sinkoilisivat. Tuo henkilökemia on niin mystinen juttu, koska siihen liittyy niin paljon tiedostamatonta ja aikaisempia kokemuksia, toiveita ja heijastumia jopa lapsuudesta. Kroppa kyllä kertoo, onko vetovoimaa, järjellä on siinä aika vähän sanottavaa;)
    On tietenkin ihan toinen asia sitten, muodostuuko suhteesta pidempää tuttavuutta. Uskon kuitenkin, että alun jälkeen vaaditaan kummankin sitoutumista ja halua keskittyä toiseen. Nykyään kun on niin helppo jatkaa matkaa ja tarkistaa, löytyisikö joku vieläkin ihanampi. Lopputulos voi olla, ettei enää kukaan riitä. Omat odotukset kasvavat liian suuriksi.