Kevät on parasta aikaa deittailulle!

Mikä on paras vuodenaika deittailuun? Lue, miten E-kontaktin kävijät vastasivat!

Kevät saa selkeästi suomalaiset aktivoitumaan deittailurintamalla. E-kontakti.fi:n kyselyssä kysyimme, mikä on paras vuodenaika deittailuille. 32% vastaajista kertoi, että kevät on paras vuodenaika deittailuun. 30% vastaajista taas ajatteli, ettei vuodenajalla ole väliä. Seuraavaksi eniten ääniä sai kesä, joka keräsi 24,7% äänistä. Talvi koetaan vielä ihan kohtuullisen hyväksi vuodenajaksi deittailuun (8%), mutta syksynä ei suomalaisia kiinnosta niin paljon treffailla (3,4%).

On kiva kuulla, että iso osa ei koe vuodenajalla olevan väliä deittailuun. Varsinkin nettideittailu onnistuu oikein mukavasti mihin vuodenaikaan tahansa, vaikka kotisohvalta!

Mutta miksi sitten kevät koetaan kerta toisensa jälkeen oivaksi ajankohdaksi deittailulle? Jo vuosia suosituimpia nettitreffailuajankohtia E-kontakti.fi-palvelussa on ollut pääsiäisen pyhät. Pitkät vapaat saavat aikaan piikin sekä uusien jäsenten rekisteröitymisessä, että vanhojen käyttäjien aktivoitumisessa. Pääsiäinen on selkeästi rakkauden aikaa! Pääsiäisenä suurimmalla osalla on töistä vapaata ja aikaa on runsaasti. Tällöin on hyvä aika löytää itselleen kumppani, kenen kanssa viettää tulevaisuuden juhlapyhät.

Kesä sai kevään jälkeen eniten ääniä parhaaksi ajankohdaksi treffailulle. Kesän aikaan on myös paljon lomia ja sen vuoksi aikaa tavata uusia ihmisiä. Ja onhan se kiva, mikäli löytää kumppanin mukaan kesän festareille tai juhannusmökille! ????

Syksy ja talvi koetaan selkeästi huonommiksi vuodenajoiksi treffailulle. Tämä on siinä mielessä outoa, sillä mikä olisi ihanampaa, kun käpertyä oman kullan kainaloon kylminä syys -ja talvi-iltoina! Toisaalta, joulun ajan kiireet ja talven vähäiset lomat vievät aikaa treffailulta.

Pääsiäisenä 29.3.-2.4.2018 saat E-kontaktissa -30% alennuksen 6 kk:n tilauksista! Ja liittyminen E-kontaktiin on aina ilmaista!

 

Löydä rakkautesi jo tänään, tee ilmainen profiili tästä >>

Deittailuterveisin,

Leena, E-kontakti

 

(Visited 4 192 times, 1 visits today)

Kommentoi

Voit kommentoida nimettömänä, kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

*